1

Téma: Doživotně bez soulože

Velmi mne vzrušuje představa, že už nikdy nebudu mít možnost normálně zasunout do kundičky, ať už od mé paní či jakékoliv jiné. Toto téma probíráme s paničkou při našich hrátkách a často takto nad tímto přemýšlím i za "střízliva "... Jak to máte Vy?

2

Re: Doživotně bez soulože

Nevím jestli je to reálné, podle mě je nemožné říct "tak už nikdy", ale představa je to zcela určitě příjemná. Já osobně to mám tak, že čím déle jsem zamčený, čím více se toužím udělat, tím jsem spokojenější, že jsem zamčený a toužím po tom, aby mi to miláček co nejdéle nedovolila. Je to protiklad, ale cítím to tak. A stejně jako ty, to tak vnímám i za "střízliva" jak píšeš.
Nevím proč, sám to moc dobře nechápu, ale já svou sexualitu našel v klícce, mě zcela uspokojuje to, že jsem neuspokojený, když jen samovolně vyteču, když mi miláček občas jen rukou pohoní, ale bez výstřiku mě opět zamkne, když mi mučí koule, když dostávám výprasky. Nepotřebuji zasunout, nepotřebuji výstřik. Nevím jestli se to dá nějak správně vysvětlit, popsat. Ale za mě říct, že už to bude doživotně asi nelze, ale měsíce, či rok, dva nebo nějakou delší dobu, například k nějaké významné události, třeba ke kulatinám nebo až dostavíme dům atp. je velmi příjemná představa.

3

Fantazie je hnacím motorem pro realitu, tedy proč nedráždit i podobnými věcmi. Z mého pohledu by bohatě stačilo ono vědomí, že by o něčem takovém mohla Paní potenciálně rozhodnout. Ale jinak? Sex máme oba velmi rádi, tedy k realizaci určitě ne. Navíc ono slastné čekání, dráždění atp. je právě tím kouzlem.

4

pro uzposlusny: Jestli jsem Tvůj text dobře pochopil, tak bych řekl, že z 90-95% tento styl provozujeme a je to pro mě vzrušující a uspokojující. Což tedy u nás znamená, že svoji ženu orálně uspokojuji a sám se uspokojím onanií u jejich chodidel. Asi by mi nečinilo problém, kdybych byl bez soulože, ale bez onanie - tak to bych nevydržel.

5

Tak nějak mě v této souvislosti napadá otázka. Co kdyby vaše Paní skutečně rozhodla, že už nikdy nezažijete soulož, ale že vám dá nějakou alternativu. Např. sám si s jejím svolením honit, popř honění od Paní, honění nohama, prsama a další možnosti. Co by jste si vybrali?
Já jednoznačně honění nožičkama, bez orgasmu nebo jen se zkaženým orgasmem. Nožičky jsou pro mě to nejkrásnější a mít je na "něm" je slast, odměna.

6

Pro zamceny ocasek
Tak u mne je varianta dozivotne bez souloze docela realna bzhledem k tomu, ze mne panicka nehcala pred cca 2 roky tetovat a to primo na podbrisku nad penisem. Mam tam vyobrazeny zamek s klicem a napis ze jsem čubka.... Takze si nedovedu predstavit ze bych se s timto ukazal pred jakoukoliv jinou zenou nez ja ma milovana manzelka. A u ni jsem pravdepodobne skoncil s normalnim stykem. Pokud byste se chteli podivat jak vypadam zamceny a tetovany, tak zde je odkaz na amatery.
https://www.amateri.com/cs/lide/1771292/subicubka

7

Vzrušující představa.. nikdy si nezasouložit s holkou, zůstat navždy panic. Orgasmy mít jen párkrát za rok a vždy nějakým ponižujícím způsobem, jediná možnost zásunu je nafukovací panna.

8

Soulož doživotně? No to asi bych chtěl ještě někdy zažít,  ale kdyz mi Pani pri hraní slibuje, že  teď  budu dlouho bez orgasmu, opravdu dlouho, a dráždí  a nedovolí mi se udělat,  tak mě  to dost vzrušuje. Tři org. za rok jsem zažil a byla to sila. Ale k tvé otázce , zakázat  na dlouho jo, na vždy asi ne.

9

Pro Tlapik
Neni to mysleno dozivotne bez vystriku, jen byt bez souloze. Byt pod kontrolou panicky a cekat co dovoli jakou formu uspokojeni. U mne nepripada v uvahu ani oral usty to rika ze by se musela poblit... wink Tzn uz toho na vyber moc nezbyva jeji rucka v gumove rukavici nebo moje ruka anebo umela vagina. Nicmene bych si moc pral jednou za cas si alespon cichnout nebo jemne oliznout kundicku nejake cizi paní za pritomnosti me manzelky ktera by mne za to hned nasledne patricne pred ni potrestala a ponizila.

10

Myslím, že u nás by to aj bolo možné. Aktuálne súložime len za účelom otehotnenia. Ja mám klietku od leta už natrvalo, sex s vystrekom bez orgazmu, ináč len análny sissygasm. Takže keď prídu deti neviem čo bude, určite sa budem musieť viac snažiť, aby som Lady obmäkčil. Na druhej strane ak je Lady šťastná, určite si vystačíme len s análnym draždením doživotne. Aspoň si to teraz tak myslím smile. Od leta sme mali asi 3x sex, posledne 15.11.2019. Je to naozaj vzrušujúca predstava, veď aj tak to takto chceme. Milovať a slúžiť našim paniam bezhranične a bez kompromisov. Ja to ešte k tomu aj vnímam ako trest za tie roky masturbácie, no a trest môže kľudne byť aj doživotie nepodmienečne ))))

11

uzposlusny: jo jo, já to pochopil, jen jsem se asi neobratně vyjádřil.

12

uzposlusny: No podívej se, já jsem ti schopná doživotí bez soulože klidně zajistit. Za prvé si necháš udělat PA piercing a dostaneš takovýto typ klece, protože ostatní jsou pouze hračky pro děcka. Budeš mít klec ve které budeš moci zvládat hygienu, na které si ve vlastním zájmu budeš dávat záležet. Na zámku klece budeš mít plombu, to aby bylo jisté, že se nepokoušíš o nějaké podvody. Jednou za čas cca jednou za měsíc se dostavíš ke kontrole a tím to celé hasne. Už si nezapícháš. Jde o to, zda to opravdu chceš. Jinak to není zase až tak složité...

13

uzposlusny
velmi pekne tetovanie, zaujimavy napad. Nie je to neriesitelne, ak si clovek najde inu, takto zameranu zenu, ale dost mu to obmedzuje bezne ulety. ;-)

14

Kvůli práci nebylo moc času sem přispívat, proto napíšu tento zážitek cca s půlročním zpožděním..   Blížily se mě narozeniny a manželka mi den předem řekla že má pro mne dárek ale že ho musím vybrat společně s ní. Jaké bylo mé překvapení když otevřela erotickou inzerci na Avizu, a řekla že vybereme prostitutku ke které budu moct jít na schuzku. Waau byl jsem nadšený a hned jsem i malinko znervózněla bylo to takove to chvění v podbřišku, ale bylo prijemné. Společně jsme listování všemi těmi stránkami na internetu a vybírali tu nejvhodnější, naše priority byly
co nejmladší vzhled hodně štíhlá a max dvojky prsa + by měla nabizet dominantní sluzby. To proto, že manželka je mírný opak, má 4 prsa a je plnejsich tvaru, ale nee bacuka spíš jen hezky tvarovana. Přesto že jsme pečlivě hledali tak z cca 40 žen a slečen tomuto vyhovělo jen pár kandidatek. Nakonec to vyhrála jedná zrzka, která měla jen jednu chybičku a to věk udávaný na 35. Hurá bylo vybráno a já se mohl těšit, poradnu v klicce mi nešlo dospat dalšího dne... Ovšem moje schůzka měla ještě jedno ale. Nesměl jsem s ní mít normální styk jinak bylo dovoleno vše. Tohle mne ovšem na tom celém ještě více rajcovalo, ptz s manželkou jsme domluvení že já už v životě souložit nebudu, ptz mi to stejně nikdy moc neslo, když jsem dal vždy pár přírazu a penis mi klesl, tak jsem se v tom lepším případě musel vždy před kazdou ženou jen dohonit.
Pokračování příště,manželka se vzbudila a já ji ji jdu po ránu namasírovat nožky.

15

Těším se na pokračování.

16

Abych to dokončil. Druhý den jsem jsem byl objednán u dané ženy na půl desátou dopoledne. Byl to být v přízemí kde mne přivítala velmi štíhlá žena avšak vypadal na víc než na inzerovaných 35 let. Což mi nevadilo neboť působila elegantním udržovaným a sympatickým dojmem. Zavedla mne do pokoje kde jsem se měl svléknout a jj už se umyt, poté už přišla ve svudnem spodním prádle a hned si všimla mého tetování nad penisem. Zeptala se co to je tak jsem ji vysvětlil že je to na přání manželky, řekla jen že je to hezký a dál už to nerozebirala neboť při předchozí komunikací jsem ji psal že jsem subik, taky věděla že potřebují ponižovat a naplacat na holou. Takže přišla ke mně a řekla mu ať si lehnu přes postel a vystrčim zadek. Poté mi na něj naplacala holou rukou a prsty mi objížděla dirku. Chvíli mne takto trápila a pak mi řekla ať si ho honím a lehla si s roztaženýma nohama na postel já jsem si klekl před ní a honil a vlastně mi ani moc nestal. Dáma mi začala nadávat že jsem neschopný a že jsem impotent. Že jsem neschopný asi proto že bych nejspíš radši kouřil n jakého čuraka a nastavoval mu i svůj zadek. Když viděla že tyto nadávky mi pomohly v lepší erekcí tak neustále přidávala a nechala mne čichat k její kundicce a poté i zadečku ale nesmel jsem se jí ani dotknout takže jsem strkal svůj nos jak jen nejblíž to šlo a nejvíc rajcovni byla pozice když si klekla na čtyři a já měl nos jen pár kilometrů od jejího zadku a cuchal jsem jako blázen do toho mu neustále nadávala do blbecku a kokotů. Což se mi moc líbilo, takto vydržela cca 40 min kdy se jen vzdy změnila její poloha. Taky jsem ji mohl líbat prsty na nohou. Mě honění probíhalo tak že se jí vždy na chvíli postavil a za chvíli zase klesl, byl jsem naddrzeny hodně ale fyzicky mi to nějak nešlo. Když viděla že se nevystrikam tak to ukončila  s tím že už uběhl čas. Šel jsem se teď yznovu umýt a jel domů za svou manželkou. Tě jsem vše musel povypravet a když se dozvěděla že jsem ani nestrikal tak mi nastavila nožku a já se jí na ni vystrikal. Samozřejmě jsem to musel slizat a pak šup zpět do klícky. Takto jsem si krásné užil svůj narozeninový dárek a snad příští rok dostanu od mé milované manželky podobné překvapení...

17

Moc pěkný dárek. Gratuluji.

18

Moc pěkný dárek, máš tolerantní paní

19

Myslíš, že máš problém s erekcí kvůli dlouhodobému nošení klece?

20

To určitě nemám, by zde to spíš asi vrozený handicap který koresponduje s mýma sexuálním a choutkama, takže mi to nyní ani už tolik nevadi jako dřív... wink