26

Re: Jak mám poslat klíč příteli?

Hollynub: O tom jsem přemýšlela dlouho mít jeden vibrátor doma a druhý u přítele, ale nikdy jsem se nemohla rozhodnout, který chci domu, tak jsem si tu nechala oba. O použití análně u přítele dosti pochybuji. Análu se přítel dost zalekl v době, když ho chtěl po mě a já mu řekla, že když anál tak oba, že si pořídím připínací penis a zkusíme ho, od té doby o něm nemluví. Možná pokud zůstaneme u dlouhých intervalů pod zámkem tak mu navrhnu, že si pořídím připínací ocásek, aby ho alespoň jeden z nás mohl používat. big_smile

27

Zalekl nezalekl, obojek taky nejdřív odmítal, ne ... smile Neví dokud nezkusí smile

28

Sailem: máme sadu kde jsou pouta na ruce, nohy, obojek, roubík a dutky, nejlevnější BDSM sada. s poutama souhlasil hled, dokonce je zkusil i na mně. roubík je moc velký a ani se nám nelíbí takže ho nepoužíváme. a obojek jsem bu chtěla zkusit a stím nesouhlasil že není pes aby měl obojek a najednou si ho vzal sám.
Pokouším se doma najít nějaký řetízek abych mu mohla poslat fotku s klíčkem na krku, ale protože šperky nenosím tak nevím jestli nějaký najdu.

29

Análu se bojí zbytečně. Jasně, jak by šlo o větší průměr tak jo. Ale začít s něčím menším, 2.5cm je úplně v pohodě si myslím. A jsou i menší. Kromě pocitu,jako by zrovna kadil, se nemá čeho bát.

30

anticum: já se ho také bála a nechtěla jsem ho, proto jsem dala tu podmínku, jsem nebal sama kdo se toho bojí. Ale zvědavost byla větší, tak jsem zkusila vybrátorem, to přítel ani neví, nebylo to nepříjemné ale ani příjemné, ale vím že se nemusím bát, teď je nařadě on big_smile

31

Tss, prostě mu řekni na rovinu ať není cíťa. Anál je v pohodě, prostě další dírka, která se dá použít a to se musí využít smile
Jen je důležitý začít pomalu a jen tak špičkou dráždit a roztahovat, aby se ta dírka přizpůsobila.. a po chvíli začít vsouvat až nakonec vsunout... a potom už ho jen ojet jako psa tongue big_smile
Důležitý je nevrazit ho tam nasucho a nahned, jak poleno do krbu. Pak to totiž nepříjemně bolí.

32

Jo a k tomu klíčku.. Jestli nemůžeš najít žádný řetízek aby ses mohla vyfotit jak ho něžně ale nekompromisně nosíš na krku.. vezmi řetěz na vrata a tvař se nebetyčně drsně, to taky udělá svoje. Jen spontánní nápad big_smile

33

análek určitě zkusíme, ale až budeme spolu.

ketízek jsem nenašla, ale mám náramek, který mi daroval přítel, přívěšek srdíčka jsem sendala a šel tam jeden klíček, druhý mám schovaný. Mamka a sestra si náramku ještě nevšimli a doufám že nevšimnou, nechci vysvětlovat ten klíček, možná ho budu nosit jen občas. a na večer mám domluvený videochat s přítelem, jsem zvědavá jestli se náramku všimne a jestli ho napadne vzít si obojek, nebo mu to budu muset říct. Má se na co těšit <3

34

včera vnosi, když jsme měli jistotu, že všichi spí tak jsme začali videochat. přítel mi překvapil, už byl nahý, jen klícka (jak jinak big_smile) a na krku obojek (moc se mi na něm líbí). Já byla také přípravené, nahá a kamera mířela mezi nohy, nic jiného jsem mu ukázat nechtěla. pochválila jsem ho za obojek a řekla ať si sedne na židli a spoutá ruce za zády, že je nebude potřebovat. Trochu odmlouval, že by se chtěl udělat a proč má koukat když nemůže nic dělat. Když byl připraven tak jsem vyndala vibrátor a začala si hrát. Při tom jsem se snažila vést normální rozhovor, což se ani mně nedařilo. v době mého druhém orgasmu začala z klícky vytékat tekutina, prý to bylo příjemné, ale že by se udělal ještě raději než před tím. Tak jsem mu dovolila se odpoutat a mohl si s ním hrát, snažil si ho honit, ale po chvíli to vzdal, že je nepříjemné jak se mu do klícky nevejde, tak jsem si z něho začala dělat srandu, že pořídíme ještě menší klícku a to mi začal prosit abych o tom ani nemluvila a nechala tuto i kdyby jsem mu jí nikdy nesundala. Poté jsme se bavili na téma dlouhodobého uzamčení, už mu prý nevadí že si na něj nemůže sáhnout, ale chtěl by se udělat, jakkoliv jen aby nebal tak nadržený. celou dobu jsem si pořád hrála si vibrátorem. nakonec dostal úkol si na víkend doma zařídit zdravotní procházku, neví nic jiného je že ho chi vydět na živo s obojkem.
Až po hovoru mi napsal jestli ho tím klíčkem na ruce budu dráždit pořád, tak dostal odpověď že minimálně když budeme spolu, rozhodla jsem se že doma ho nosit nebudu aby si ho nikdo nevšiml.

35

Držím palce.
Čte se to jako román na pokračování.
Myslím, že vám dvěma všichni drží palce a trochu závidí.
Pokračujte dál a užívejte si života!
p.s.
A samozřejmě dál reportujte!

36

Dost mi překvapilo jak najednou přítel je o dost víc submisivní, na začátku si říkal co mám dělat, takže to bylo podle něho, ale od té doby co jsem si odvezla oba klíče od klece, tak se dost změnil.

A možná více mi překvapilo, že jste mě přijali vy tady, i když víte že je nám 17 a provozujeme BDSM praktiky o kterých se většině lidí ani nezdá.

37

My je provozujeme taky, z našich řad nijak nevybočujete. Jen tím věkem, ale to bys nás mohla odsoudit i ty za to, že jsme všichni starý :-) A to nejsme, věk si tady sice nijak hromadně nesdělujeme, ale je nám tak odhadem 20 až 60 let.

38

konečně jsem se dostala k foru, a můžu popsat nešní zdravotní procházku.

byli jsme domuvení že se sejdeme na mýtině v lese, kde by nás nikdo neměl vidět. přijela jsem tam o něco dříve abych se mohla převléci do minisukničky a tílka. přítel dorazil o 15minut déle než bylo domluveno, ale to jsem čekala první cesta s klíckou na kole big_smile. přijel s obojek na krku a na rukou připravená pouta (ze stejné sady jako obojek). první co ho zajímalo bylo jestli mám klíč, bez odpovědi jsem mu řekla že si to musí zasloužit a odhrnula kalhotky, pochopil. ale mezi každým líznutím se ptal jestli se dnes může udělat atd... po desáté otázce jsem to vzdala a dostal rozkaz do naha, "ale klíč máš ty", "klícka nenní oblečení ale čás těla" na tuhle odpověď stuhnul a musela jsem mu zopakovat výzvu o slečení (boty jsem mu nechala smile), využila jsem pout a připouta jsem ho zády je stromu. klekla jsem si k němu a začala lízat klícku a kuličky, nato že jsem kouření zkoušela asi třikrát a nechutlal mi, dnes mi jeho šťávička chutnala moc. když už moc škemral odemla jsem ho, hned mu stál a byl větší než dřív, nebo jsem ho jen dlouho neviděla. začala jsem mu ho honit, po chvíli mu začal polzovat a já zkusila přestat, očko na poutech nevydrželo. tak jsem musela improvizovat psím vodítkem co jsem si přivezla původně na něco jiného. opět jsem začala honit a tentokrát až do konce. když jsem viděla kolik toho vystříklo, tolik toho snad nevystříkal při všech sexech dohromady yikes. nechala jsem ho trochu vydechnout a v době když jsem chtěla pokračovat začal mi zvonit telefon, spolužačka, trochu jsem zazmatkovala, sndala si dost vlhké kalhotky a nacpala mu je do pusi "aby si se náhodou neprozradil", telefonát trval asi 10 minut, můj chudáček tam stál celoudomu a ocásek mu stál také, neudržela jsem se a vzala ho do pusi, měla jsem problémy s dýcháním, ale nakonec se mi ho povedlo udělat, málem mi tím udusil big_smile, když to rozdýchal, zdělil mi, že kdyby to byl jeho poslední orgasmus tak by se nezlobil, po diskuzi se přiznal, že by chtěl být uzamčený trvale, jen s přestávkymi na sex. dohodli jsme se že si najde nový obojk , pouta a začne koukat po kovové kleci, a až to vybere tak že mu to vše schválím. na otázku jestli chce jeden klíček domu odpověděl, že klíčky smím mít jen já. ale stejně dostat sebou zámeček zajištěný izolepou, aby se náhodou nezamkl (čakala jsem tuto odpověď) a klec že si nandá až mu to řeknu že je zatím volný. zbalili jsem se a vyrazili domu.
Nato že jsem vlastě sex neměla, byl to ten nejlepší co jsem měla, opravu jsem asi domina big_smile

když jsem přijela domu tak už mi čekala zpráva od přítele, že dorazil domu, ještě jednou se udělal ale že to je tak divný pocit ho držet, že se zase zamkl.

ps: omlouvám se, neumím psát slohovky

39

Krásný, děkujeme za vyprávění a moc vám fandíme.

40

Někdo slohovky píše, Někdo je žije ...

41

To se opravdu krásně čte, určitě zase napiš co je u vás nového a tak, myslím že nebudu sám koho to zde zajímá. Krásný příběh.

42

děkuji všem za reakce,

aktuálně s přítelem vybíráme nový obojek a poohlížíme se po nové kleci.
přítel plánuje zkusit vytéct masáží kuliček, jsem moc zvědavá, určitě o tom napíšu.

43

celý včerejšek mi přítel psal jak rád by se udělal, ale že nemůže... tak jsem ho v noci vyzvala na “hru” přes videochat, já si hrála s lasturkou a on si mohl masírovat varlata, ale podmínka byla jakmile se jeden udělá končíme oba. samozřejmě jsem vyhrála, přítel sice protestoval že cítil že je už na krajíčku, ale měl smůlu. chvilku před půlnocí mi psal že to nevydržel a že se pomocí té masáže udělal, ale že teď je natom stejně, možná i hůř než před tím. big_smile může si za to sám, já mu řekla že nesmí pokračovat, on to porušil.

moc děkuji někomu z tohoto fora za radu s masáží varlat, promiň jméno už nevím sad

Tereza

44

Ahoj,
taky přidám několik svých zkušeností. Jen mám tu nevýhodu, že jsem zatím nenašel tu správnou klíčnici. Zamykání zatím provozuji sám již asi 5 let. Přivedla mě k tomu jedna bývalá přítelkyně. Občas zajdu k jedné kamarádce a ta si se mnou vždy skvěle pohraje. Nyní jsem asi 35dní pod zámkem s 5 denní přestávkou z důvodu roztahování piercingu. Jsem majitelem piercingu PA, nyní jsem na 3mm a plánuji dostat se na nějakých 5 nebo 6mm. Celou dobu jsem měl asi 3 noční ejakulace a včera jsem už měl takový tlak v koulích, že jsem se snažil alespoň zbavit semene. V téhle situaci kamarádka nechce žádný kontakt, tak jsem si musel pomoci sám. U mě funguje dráždění uzdičky pod žaludem. To je super pocit, žádný opravdový orgasmus jen velká nadrženost a pak ejakulace. Všem doporučuji a nemusí se pás vůbec sundat a po ejakulaci poklesne tlak v koulích, ale nadrženost je pořád stejná. Lepší než klasický orgasmus, já preferuji tuto metodu víc něž orgasmus. vyzkoušejte také, určitě budete spokojeni oba.

45

Zdravím mladou dominu!
Těšil jsem se na popis pokračování příběhu,
a tak se osměluji a ptám se, co nového?

46

Včera jsem byla sama doma, máma se setstou jeli na celý den na návštěvu, takže jsem si posvala přítele na celý den. přijel hned po odjezdu načich, už jsem na něj čekala jen v župánku, který hned po zavření dveří padal na zem.
ihned dostal příkaz do koupelny na do naha, nezapomněl na narážku jak sundá klec, nijak jsem na to nereagovala. kdy jsem došla do koupelny i já, čekal na mně s modrou krabiškou na šperky, po otevření v ní byl řetízek se zapínání na modrý zámeček ve tvaru srdce https://cdn.shopify.com/s/files/1/0533/ … yT9dQc0GwA, hned jsem si příla ho vyzkoušet, neměl nic proti, hned po zvaknutíí zámku mi oznámil že klíč nechal doma, že mě chce mít také pod zámkem. Neprotestovala jsem, řekla mi že se mi líbí a přitom mu spoutala ruce za zády policejními pouty. dostal rozkaz jít do sprchy kde jsem mu ještě spoutané ruce přivázala k madlu. sundala mu klec, oholila ho, umyla, měla jsem velké nutkání si s ním pohrát ale nakonec jsem to neudělala. byli jsme domluveni že dnes odjede s plastovým cb6000s s kovovým kroužkem, ale přivezl i kovovou klec a ta se mi zalíbila tak že jsem mu jí nasadila i jí. odpoutala ho ale pouta mu nechala, osušila a šla vařit. jak jsem čekala hned stál za mnou a cpal mi klec mezi půlky, nádherný pocit, nijak jsem na to nereagovala dokud jsem neměla postaveno na sporák, nenapodlo mi nic jiného než si sednout na kraj likny a nasměrovat mu hlavu mezi mé nohy, moc se mu nechtělo ale nakonec lízal. na jíslo jsem mu sundala pouta, nebudu ho přeci krmit. při jídle se mi svěřil že by rád ležej mu mích nádherných nožiček, tak jsem mu to přán hned po jídle splnila, opět dostal pouta, na krk obojek a na tersu jsem mu dala deku na kterou si hned lehl a já si šla uvařit kávu, kdž jsem přišla jestě mi napadlo mu dát vodítko, dobrovolně si h nechal připnout. než jsem dopila kávičku, musela jsem mu obojek sundat protože se pod ním nehorázně potil, ale vodítko se mi v ruce líbilo, tak jsem ho připla k zámečku na kleci smile. po dopití kávi jsem ho na vodítku dovedla do postele a dostal na výběr tři možnosti: 1. udělám se před ním sama a pak mu to udělám rukou. 2. bude moci zasunout, ale nesmí se udělat. 3. nebo mu splním jeho přání a nastavím mu zadeček, ale s podmínkou, že pořídíme připínák a bude to náš hlavní zpúsob sexu, abych ho nemusela odemikat (připínák budu používat já na něho). jeho volba mi překvapila vybral si možnost 3. tak jsem si před něj klekla na čtyři a vyzvala ho, ať se mi udělá do zadešku. začal je snažit přirážet klecí, ale moc mu to nešlo hlavně kvůli rukama za zády. po dlouhééé době snažení padl na postel a žádal o změnu za mmožnost 1. odmítla jsem ale vzala jsem si vibrátor a pomalu si ho zavedla do zadečku, tak vyvalené oči jsem ještěnevivěla. chvíli jsem si hrála, poté jsem mu sundala pouta a připoutala mu ruce k pelesti, trochu protestoval, ale zmáčknutí kuliček mi pomohlo. sundala jsem mu klec a nasedla na něho, samozřejmně jsem si ho zavedla do zadečku, netrvalo to moc dlouho a udělal se, dala jsem mu oddych a asi po půl hodině co jsem ho nechala samotného v pokoji jsem přišla znovu a znovu nasedla, trvalo do trochu déle, ale zase to bylo rychlé, tak jsem si lehla vedle něho aby mi viděl mezi nohy a uděla jsem si to, poté jsem se přitulila. párkrát jsem ho musela plácnout přes kuličky, protože se snažil přirážet o můj bok. nakonec jsem ho pořádně umíla, a zamkla do kovovévé klece, a musel jet domu, aby ho naši nepotkali.
teď tu sedím a koukám na plastovou klec a hraji si se zámečkem na krku, ráda bych si to zopakovala, ale nechci ho pouštět tak často z klece big_smile

47

Není třeba řešit, na co? Nepotřebuje stříkat a už vůbec ne honit. Pokud je zamčený ať tak zůstane. Na erekci či výtok semene je vždy dost času. Záleží jak jsi na tom ty ale moje žena nesnáší když mě stojí.

48

popravdě přemýšlím, že bych ho nechala se udělat až na jeho narozky, v srpnu, a pak mu splním jedno s přání, rok bez orgasmu. (druhé přání je rok bez sundání klece)

když mu stojí tak se mi moc líbí, ale nesmí si na něj dosáhnout!

49

Je úplně neuvěřitelný, že se potkají dva takhle souznící lidi už v sedmnácti letech. Ten váš příběh je mega vzpruha pro spoustu lidí, protože ukazuje, že zázraky se dějí.

Co mi ale moc hlava nebere, jak může být chtít někdo v sedmnácti rok bez orgasmu. To je přece věk, kdy to chce každý dělat třikrát denně.

50

k tomuto souznění jsme se připravovali přes pokus já sub, on dom. on to zvládal, ale mně se to nezamlouvalo, až jednou jsme si vyměnili role, naprosto neplánovaně a on skončil připoután a stanžil se zasunout a jak mu to nešlo tak se mi to strašně zalíbilo, tak se mohl ujmout role subíka. experimentovat s mojí sub pozicí chtěl zkusit protože jsem se mu přiznala, že sním být subinka a sloužit domině. tak nakonec se ukázalo že někoho kdo má ocas mi jde líp ovládat než poslouchat. samozřejmě pozici subinky bych si zkusila, ale počkám si na nějakou dominu