Včera jsem byla sama doma, máma se setstou jeli na celý den na návštěvu, takže jsem si posvala přítele na celý den. přijel hned po odjezdu načich, už jsem na něj čekala jen v župánku, který hned po zavření dveří padal na zem.
ihned dostal příkaz do koupelny na do naha, nezapomněl na narážku jak sundá klec, nijak jsem na to nereagovala. kdy jsem došla do koupelny i já, čekal na mně s modrou krabiškou na šperky, po otevření v ní byl řetízek se zapínání na modrý zámeček ve tvaru srdce https://cdn.shopify.com/s/files/1/0533/ … yT9dQc0GwA, hned jsem si příla ho vyzkoušet, neměl nic proti, hned po zvaknutíí zámku mi oznámil že klíč nechal doma, že mě chce mít také pod zámkem. Neprotestovala jsem, řekla mi že se mi líbí a přitom mu spoutala ruce za zády policejními pouty. dostal rozkaz jít do sprchy kde jsem mu ještě spoutané ruce přivázala k madlu. sundala mu klec, oholila ho, umyla, měla jsem velké nutkání si s ním pohrát ale nakonec jsem to neudělala. byli jsme domluveni že dnes odjede s plastovým cb6000s s kovovým kroužkem, ale přivezl i kovovou klec a ta se mi zalíbila tak že jsem mu jí nasadila i jí. odpoutala ho ale pouta mu nechala, osušila a šla vařit. jak jsem čekala hned stál za mnou a cpal mi klec mezi půlky, nádherný pocit, nijak jsem na to nereagovala dokud jsem neměla postaveno na sporák, nenapodlo mi nic jiného než si sednout na kraj likny a nasměrovat mu hlavu mezi mé nohy, moc se mu nechtělo ale nakonec lízal. na jíslo jsem mu sundala pouta, nebudu ho přeci krmit. při jídle se mi svěřil že by rád ležej mu mích nádherných nožiček, tak jsem mu to přán hned po jídle splnila, opět dostal pouta, na krk obojek a na tersu jsem mu dala deku na kterou si hned lehl a já si šla uvařit kávu, kdž jsem přišla jestě mi napadlo mu dát vodítko, dobrovolně si h nechal připnout. než jsem dopila kávičku, musela jsem mu obojek sundat protože se pod ním nehorázně potil, ale vodítko se mi v ruce líbilo, tak jsem ho připla k zámečku na kleci
. po dopití kávi jsem ho na vodítku dovedla do postele a dostal na výběr tři možnosti: 1. udělám se před ním sama a pak mu to udělám rukou. 2. bude moci zasunout, ale nesmí se udělat. 3. nebo mu splním jeho přání a nastavím mu zadeček, ale s podmínkou, že pořídíme připínák a bude to náš hlavní zpúsob sexu, abych ho nemusela odemikat (připínák budu používat já na něho). jeho volba mi překvapila vybral si možnost 3. tak jsem si před něj klekla na čtyři a vyzvala ho, ať se mi udělá do zadešku. začal je snažit přirážet klecí, ale moc mu to nešlo hlavně kvůli rukama za zády. po dlouhééé době snažení padl na postel a žádal o změnu za mmožnost 1. odmítla jsem ale vzala jsem si vibrátor a pomalu si ho zavedla do zadečku, tak vyvalené oči jsem ještěnevivěla. chvíli jsem si hrála, poté jsem mu sundala pouta a připoutala mu ruce k pelesti, trochu protestoval, ale zmáčknutí kuliček mi pomohlo. sundala jsem mu klec a nasedla na něho, samozřejmně jsem si ho zavedla do zadečku, netrvalo to moc dlouho a udělal se, dala jsem mu oddych a asi po půl hodině co jsem ho nechala samotného v pokoji jsem přišla znovu a znovu nasedla, trvalo do trochu déle, ale zase to bylo rychlé, tak jsem si lehla vedle něho aby mi viděl mezi nohy a uděla jsem si to, poté jsem se přitulila. párkrát jsem ho musela plácnout přes kuličky, protože se snažil přirážet o můj bok. nakonec jsem ho pořádně umíla, a zamkla do kovovévé klece, a musel jet domu, aby ho naši nepotkali.
teď tu sedím a koukám na plastovou klec a hraji si se zámečkem na krku, ráda bych si to zopakovala, ale nechci ho pouštět tak často z klece