1

Téma: Cs-100

Ahoj, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s pasem cs100. Je to pohodlné? Co noční erekce? Mám captora tam je to v pohodě, naopak v cb6000 a alcatrazu je to peklo. Jak je to s "bezpečnosti"? Dá se z toho dostat? Nebo je to třeba jako neosteel? Dá se v tom udělat?

Máte originál, nebo má někdo dobrou náhradu z Číny? Mám přes 2 metry a silnější postavy, takže potřebuju delší pas kolem těla.

Díky, Kuba

2

Re: Cs-100

tak mel jsem jak kopii z ciny tak i original z nemecka. pokud se dobre nastavi tak se nejde z toho dostat. Kdyz je tam jeste to lanko skrz rozkrok tak je to nejbezpecnejsi. To opravdu nejde vytahnout.
Jen bohuzel jsem mel problem s obojim. U originalu to chce rovnou nerez cep, nikoliv standartni ( ten se pomerne velice rychle opotrebi) protoze pri chuzi a pohybu se vlastne tuba na tom cepu pohybuje z prava do leva. A tedy se ten cep opotrebovava. Pri nerez cepu zase velice rychle odchazi integrovany zamek ( me zamek se prosoupal cca behem 3 az4 mesicu noseni v prumeru.

3

To je celkem blbý. 10k za originál se mi totiž fakt dávat nechce,když je tam takový
problém. s přítelkyní jsme oba ještě studenti. A promazani čepu nepomáhá?

4

promazani cepu dle me nic neresi
jde o to ze se klec na tom cepu pohybuje ze strany na stranu pri chuzi. kdyz by to bylo na pevno tak by se v tom chodilo blbe.
Ale je to jen ma zkusenost. Treba tu bude mit nekdo jinou zkusenost.

5

Ahoj, mám stejné zkušenosti jako pesjenprovas. Zámek mi z čepu sjížděl, prostě mi pás spadl i když byl zámek zamknutý,ale čep to nevydržel.a druhý problém: klícka je plná jen s otvorem na močení a tedy hygiena žádná, kdyby byla klec děrovaná a čep nerez, možná by to šlo, mám také jen čínskou kopii. Takže nyní nelze nosit.

6

original ma ruzne klece, ruzne prumery a delky.
ale pokud original tak jedine s tim lenkem skrz rozkrok.
Jako urcite bych si nejdrive rekl co vse chci delat kdyz budu zamceny v pase. Tedy chci i sportovat? behat, jezdit na kole? atd
Treba s CS-100 na kole to nei zadny zazrak

7

Jde mi o to, aby mě mohla přítelkyně ojíždět straponem. Máme 28x5 cerny pero, a s lankem mezi nohama nebo pásem s dírkou na srani to asi nebude žádná parada. Samozřejmě to bude lépe splňovat svůj účel, ale jde o to, aby to bylo i rozumné využitelné

8

chapu presne co chces. Ale CS-100 bezlanka skrz rozkrok je uplne o nicem. Bez toho lanka se integrovany zamek otlaci a osoupe jeste mnohem rychlejs ( cca tak 2x az 3x rychlejs) a pak i kdyz je zamceny pas tak to z toho cepu samo vyskoci.

9

Dobry vecer, nahodou pri prechadzani aliho som narazil na toto:
https://www.aliexpress.com/item/32959468419.html
Nemam to vyskusane. Posudte sami alebo keby sa niekto nasiel kto ma podobne skusenosti s takymto zamkom, budem rad za spatnu vazbu.