1

Téma: Kopřivy a jiné podobné trápení

Ahoj chci se zeptat, vím, že podobných diskuzi na toto téma je několik ale tady jsem jej nenašel takže, používáte kopřivy jako formu trestu ?

Nebo jiné podobné jako např. zázvor, chilli papričky, tabasco, tygří masti, chladivé gely atd.?

Jde mi o to hlavně u těch kopřiv je to krasný zážitek opravdu na několik hodin i po použiti což je super krasně penis vibruje a neustále u toho stoji, ale chtělo by to možná ještě něco silnějšího s podobným průběhem:)

Poraďte nebo svěřte se co používáte vy případně vaše dominantní polovičky.

2

Re: Kopřivy a jiné podobné trápení

Pálení kopřiv na genitáliích znám jen z virtuality. Na sobě však nevyzkoušené... Zázvor jsem vyzkoušel na svém subovi. ICE gely i tygří mast však vyzkoušené mám i na sobě a stále se k nim vracím. Je pravda, že se penis a zejména žalud krásně prokrví a vytrvale stojí... ;-)
Co je ještě silnějšího?

3

Kopřivy nemají konkurenci,na ty nedám dopustit,kor na ty jarní

4

Kopřivy jsou výborným zpestřením. U nás je to spíš za odměnu.
Pravdou je, že ten pocit je hodně intenzivní. Souhlasím s Jindříchem56, že ty jarní mají sílu!
Na zahradě nám teď rostou dva druhy:
Kopřiva dvoudomá https://cs.wikipedia.org/wiki/Kop%C5%99 … udom%C3%A1 a
Kopřiva žahavka https://cs.wikipedia.org/wiki/Kop%C5%99iva_%C5%BEahavka.
S mojí Paní jsme experimenty zjistili, že šlehnutí žahavky je intenzivnější, zato trvá kratší dobu, je v podstatě "bez následků". Kopřiva dvoudomá naopak nechává svoje stopy déle a brnění je cítit skutečně několik hodin. Vždycky dostávám za to, že moji Paní brní prsty. Jako bych za to mohl...

Jinak pro mne je zakázaná oblast obnažený žalud, tam mne to dost nepříjemně bolí. Zbytek těla je dostupný.

5

Vyzkoušeli jste namazat penis koňskou mastí zahřívací? Doporučuji svázat ruce za zády a...

6

Zihlava je najlepsia. Bezpecna, prijemna. Ked sa prestane honit a erekcia opadne, tak celkom rychlo sa to skludni, ale ked sa zacne honit a penis sa prekrvi, zazitok sa vrati. Zvykol som si napchavat do slipov... Susenu mletu tuhu papriku som riesil tak, ze som opatrne dal do spicky kondomu a ten natiahol. Pozor, papriky maju milion druhov a urovni stiplavosti, takze pouzivajte len slabe! Raz som si suchol zalud cerstvou paprikou, v ktorej stipali zili, a som myslel, ze zomriem. Maste som neskusal keby som take mal, asi by som riesil opat trosku do kondomu, nech ostanu ruku ciste.

7

to mts: Přednesu Váš nápad moji Paní. Obávám se, že by se ji mohl zalíbit...

8

S kopřivami mám bohaté zkušenosti s paní, u které jsem byl vloni v létě skoro měsíc na chatě, jak píšu v Přibězích, a která mě tím "stimulovala". Žalud je zcela netečný, předkožka oteče a první asi jednu minutu to pálí nesnesitelně, ale pak se dostaví příjemné brnění, které vydrží několik hodin. Tento čas se ale při opakované aplikaci zkracuje, takže podesáté je to už jen několik minut. Paní mi to aplikovala rovnou v lese skoro obden (někdy denně) a hned si také na místě inkasovala profit. Časem to ztratilo smysl. Nevím jaká by byla odezva teď po roce. Chce to ale čerstvé kopřivy, ještě ne vykvetlé, a aplikovat ihned, šlehat, zabalit a stisknout atd.

9

To Medvidek: s koňskou mastí opatrně...nástup tepla je pomalý, ale za chvíli je její účinek velmi intenzivní, pálivý, penis je v jednom ohni

10

Mts:je lepsia chladiva? Ci paliva? Kolko to ucinkuje?
Skusal niekto naozaj na sebe tygriu?

11

Lycrasub: zkoušel jsem jen zahřívací, “hřála” asi hodinu, pálilo to k nevydržení

12

Tak já se připojím, dneska jsem si natrhal tři menší kopřivy cca 15cm a asi 6 větších 30-40cm.
Vlezl jsem si do vany s vakuovou pumpou do které jsem vložil ty tři menší a pumpoval, cca 2 minuty, pak sundal a takhle ještě 2-krát, pak jsem vzal postupně jednu větší za druhou a mírně šlehal přes penis, pak ještě jednou pumpa na pár minut se šesti kopřivami. To už mi stačilo, lehl jsem si na postel a nic nedělal, 10 minut brnění při kterém nestál, ale pak se začal stavět, cítím vzrušení a vidím stojící bradavky, vezmu kapku štěstí a lehce dráždím bradavky, po minutě stříkám, brnění nepolevuje, jako když se uděláš a honíš dál. Jdu se opláchnout a říkám si, že si ještě odpočinu a celé to začalo znova, postavil se, ale už neměl sílu se udělat, pohoním si, ale už to nešlo. Teď je to 45 minut od výstřiku, jel jsem cca 10 minut autem a to vám bylo něco, soustředit se na jízdu a přitom celou cestu cítím to mravenčení, které jen mírně polevuje. Je to už asi popáté, co jsem to zkoušel, ale nikdy to nebylo takové. Mohu jen doporučit, to neumí žádný přípravek, prášek, gel.

13

Máte někdo zkušenost s tím, že když si našleháte penis kopřivami, po jaké době je možné souložit, aby partnerka necítila to kopřivové pálení?

14

Citit to budes len ty. Inac, zihlavovy "jed" obsahuje aj serotonin...

15

Zdravím, taky jsem nepozoroval, že by si partnerka v tomto směru všimla účinku nějakých kopřiv při souloži, rozhodně to nekomentovala.
Pravdou ovšem zůstává, že poslední dobou začala zkoušet kopřivy i na svém těle. Měli jsme už i kopřivu mezi sebou při spojení. Na chvilku  wink

16

Pridávam sa k fanúšikom žihľavy! :-) Na záhrade si pestujeme! Neskutočné zážitky sa s tým dajú zažiť. Byť zabalený niekoľko hodín, všetko to čo ste tu písali. :-)

17

Ahoj všichni, šlehání penisu kopřivami je fantastické, i zábaly listů kopřiv, jenže časem si tělo zvykne a otupí, a na mě to po čase přestalo zabírat, i po pauze to už nebylo ono, různé masti, ať chladící či hřejivé fungovaly tak padesát na padesát, teď svůj penis trápím jalapeňos papričkami, rozkrájím a rozmačkám papričku, potřu si penis, cítím teplo a pálení, cuká mi v něm a brní, potom si potřu žalud, pálí to ale dá se to vydržet, je to síla, bez dotyku rukou se na špičce objevuje kapička spermatu, po chvíli začne sperma samovolně vytékat, pálí to, pálí to, vezmu malou papričku a zasouvám ji do močové trubice, dál jak do žaludu se nedostanu penis mi vibruje a vytéká obsah močového měchýře, ještě není konec, do nálevu papriček namočím dilatátor a pomalu zasouvám do močové trubice, pálí to, řvu slastí, tvrdne mi, je jako šutr, pár pohybů dilatátorem a teču, penis mi pulsuje ještě když je dilatátor venku, dlouho, dlouho vydrží tvrdý, ale i příjemně pálí, no na nějakou chvíli mám klid

18

https://vibratory.net/upload/htmledit/_mersey/clanky/BDSM_hry_drsnarny/tabasco.jpg
zkousel někdo neco podobného? jak jsem zde četla tak spíše dráždíte bez klece.

19

Zkoušeli - bez klece. Pěkně paní se napila a nechala v pusince a pak mě kouřila - to bylo něco! ;-)

20

pálivé mi nevadí, možná zkusím, díky za nápad.

ale ta fotka se mi zalíbila, připoutat si přítela a kápnout do klece. možná by nemusel být ani připoutaný big_smile

21

Já taky zatím bez klece, a ještě sám sobě si. Takže mam dostatek prostoru na testováni.

Co té kopřiv týká tak jsem zjistil, že jsou dva typy jedny co víc pálí na začátku, ale poměrně rychle to odezni a už zůstane penis jen palivy a napuchli což je taky fajn a druhy typ, který mam radši a už vím kde roste je který na začátku spíše nic jen mírné opuchliny a pálení, ale pomalu se začíná rozhřívat a později krásně brní, a to ještě několik hodin po.

Tech chladivých nebo hřejivých masti jsem taky zkoušel několik nejvíc je fajn asi tygří mast a nějaké ty chilli papričky čerstvě rozkrojené a pomazané na a pod žalud to je to pravé to se pak ani nedá vydržet ještě, že mlíko pomáhá jako brzda. Ale ten efekt toho mravenčení až brnění to umí zatím jen kopřivy, co jsem vyzkoušel.

No, takže právě teď mi v něm krásně brní, jak kdybych tam mel vibrátor big_smile

22

Tak u nás zase pouze s nasazenou klíckou a největší úspěch sklízí hřejivka pro koně. Aplikace stříkačkou a vatovou tyčinkou. Při aplikaci jsem připoután a potom už jen stačí tak dlouhý řetěz abych nemohl do koupelny k vodě.
Na kopřivy jsem alergický, to byl byl asi mazec.

23

Aké sú pocity pri tej hrejivej masti?

24

Pri navsteve svokrovcov som nasiel v kupelni konsku mast - hrejivu. Testoval som to priamo na zaludi a... nic. :-) Takze nabuduce musim skusit tygriu. :-)

25

Dnes jsem si dilatátorem namočeném v chilli nálevu pořádně roztáhl močovou trubici, potom jsem do ní strčil rozkrojenou chilli papričku, pálí to, je tvrdý a škube to s ním, udělal jsem zábal z kopřiv a nasadil kondom, honím si penis je to síla kterou ještě umocňuji šleháním varlat kopřivami, ještě hodinu po akci stojí a krásně v něm brní, můžu jen doporučit, z počátku to bolí, i když to je relativní, a potom už je to božský prožitek