1 Naposledy upravil: subbi (26.1.2014 12:19:31)

Téma: Jake jsou vedlejsi efekty?

Omlouvam se, ze zase pisu, ale chtel bych se zeptat zkusenejsich smile

Jake jsou vedlejsi efekty pasu cudnosti? napr. kratkodobe nebo dlouhodobe noseni.
Nemyslim to z hlediska podrizenosti, submisivity atd, ale ciste ze zdravotnich hledisek. Jestli kratkodobe spise pomaha ze po odemknuti bude mit muz napriklad rychlejsi erekci, nebo ze pri dlouhodobem o ni takrka prijde.
Proste jde mi ciste o vedlejsi efekty, ktere zapricini pas a jeho noseni.

Treba ja z tech par dni nasazeni mam pocit, ze vecer nemusim na zachod a v klidu vydrzim necurat az do rana, coz je fakt nezvykle, vetsinou beham jak koroptev.

Pokud teda takove jsou...

dekuji a klanim se subbi

2

Re: Jake jsou vedlejsi efekty?

U mne je vedlejší efekt-chodím 3 až 4x za den na velkou smile

3 Naposledy upravil: IN (27.1.2014 12:32:15)

Já jsem vedlejší efekty nepozoroval (ale taky nenosím nějak dlouhodobě). K častějšímu chození na WC - snad jen v noci, kvůli ochabnutí erekce.

4

Osobně jsem při delším nošení pozoroval spíš pokles sexuální chuti. Myslel jsem si, že vždycky, když se pás sundá, budu nadržený, ale efekt byl u mě (při delším nošení!, ne při krátkodobém, jako by si tělo zvyklo, že prostě nic nebude. Tak mám skoro pocit, že po překonání počátečních útrap se pak už dá nosit relativně dlouho a je to snazší. Ale to je v tuhle chvíli jen domněnka. Zatím jsem nebyl zamčený déle než týden v kuse.

5

Ztrátu erekce nepozoruju, ale každopádně počítej s tím, že až po odemčení zasuneš, tak budeš do 30 sekund.

6

To musi byt uzasny pocit... jsem zvedavy zda-li ho taky zaziju smile
subbi

davidt napsal:

Ztrátu erekce nepozoruju, ale každopádně počítej s tím, že až po odemčení zasuneš, tak budeš do 30 sekund.

7

Aha to je zajimave, ja mam uplne jine stavy: ja naopak v noci uz vubec nemam nutkani ani potrebu, v klidu zustanu z do rana v posteli.
subbi

IN napsal:

Já jsem vedlejší efekty nepozoroval (ale taky nenosím nějak dlouhodobě). K častějšímu chození na WC - snad jen v noci, kvůli ochabnutí erekce.

8 Naposledy upravil: IN (29.1.2014 13:21:13)

Já nevím jestli jsem to správně vyjádřil, ono to není nutkání. Prostě pokud mě v noci vzbudí erekce, když si odskočím, tak se ten bolestivý stav líp překonává wink

9

To zaleží jak pro koho

10

Taky nepozoruju zvlaštní vedlejší efekt,spíš se mi osvědčilo před odemknutím taková celodenní draždivá hra a pak je odemčení užasné.Jinak na přání partnerky jsem byl s pasem i u urologa na prohlídce a neměl připomínek.Spíš jen doporučil nebo se ptal jak často jsem odemčem.Jinak nosím skoro už pul roku,partnerka se jen tak nevzda :-)).

11

Dostavily se někomu po delší době poluce? a pokud jo po jaký době?

12

Mě se to stalo 2x. Poprvé jsem byl uzamčený asi 14 dní a po druhé to bylo snad už po třech dnech...
Asi se mi něco pěkného zdálo... :-)

13

UFO napsal:

Ja jsem zpozoroval takovy zvlastni vedlejsi efekt, od ty doby co nosim CB-6000s mam penis v ochablem stavu asi o tretinu vetsi nez predtim. Asi to bude tim, jak klicka pri erekci taha varlata smerem od tela a napina kuzi. Nezpozoroval nekdo to samy?

To co píšeš nezné úplně logicky, pokud se ti od klícky natahují varlata, tak je budeš mít "vytahanější" a tím pádem penis opticky menší.

Jedině mě napadá že by se to dalo přičíst dlouhodobému vzrušování, že penis zůstavá víc prokrvený - to ale netuším jeslti je možné.

14

Okrouhlik napsal:

Dostavily se někomu po delší době poluce? a pokud jo po jaký době?

U mě (bez klece) několik dní po sobě buď pokažený orgasmus nebo nic, to vše za častého dráždění a dvakrát mě vzbudilo mokro tam dole.