Re: pleny
A nezapomeň sem psát, co se u vás děje a jak to prožíváš!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » pleny
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
A nezapomeň sem psát, co se u vás děje a jak to prožíváš!
Pbtrix: Tak ruletu sme si pozreli...dnes mam deň vystreku a moja žena mi povedala ze absolútne sa jej nepáči keď si ho chytám pohonievam a veci tomu podobne,že už nechce aby som ho používal s tím že keď som jej dal otázku keď mám svoj deň a nebudem striekat tak potom najbližšie kedy? Ona mi na to odvetila že deti nemôžu vyžadovať orgazmus že deti ho predsa nemajú.. Isly sme na nákup a ona si začala v sekcii pre deti kupovať dudlik a fľašu s tím že večer sa okupem zamkne ma do pásu dá Kateter aby som nevedel ovládať ani malú potrebu dá plienku následne nakrmi a o 21.00 spat.. Deti nemôžu byť hore do noci
Zdravím vás je tu někdo ještě kdo nosí plenky + pás cudnosti toto téma mě dost zajímá
Moje dlouholetá zkušenost se současným nošením plínek a klícky je velmi pozitivní. Nejčastěji mám malý kovový captor nebo inverzní mikroklícky, sundávám je jen na hygienu po několika dnech. V plenkách jsou varlata i penis v klícce jako ve vatě, celou dobu o nich ani nevím. Přes klícky nosím jednorázovky s vloženou textilní plenkou. Na den mám slabší abri, na noc silnější. Navrch nepropustné plenkové kalhotky. Aby vše dobře drželo v rozkroku a nedělala se mi boule v kalhotách , tak nosím dost stahovací body. To vydrží celý den většinou bez přebalení, ale náhradní plenky mám sebou.
Jaké pleny nosíš jaké kalhotky aby to nebylo moc vidět a jaké nepropustné kalhotky a body můžeš poslat odkazy ?
Na noc a na doma většinou Seni Quattro s vloženou textilní plenkou, to pobere spolehlivě dva litry, na den mezi lidi většinou Seni Trio. Když chci ušetřit, tak na webu levnepleny mají obyčejnější, které stoji polovinu. Přes den doporučuji plenky s lepicími pásky, aby se daly vyměňovat. Nepropustné kalhotky nosím před plenky vždycky, tam aspoň včas cítím, že je čas na výměnu. Kupuji je od firmy in-tex z nepropustné látky, která nakonec stejně trochu provlhne, nebo z latexu nebo PVC z Číny. Ty sice neprotečou, ale v létě je to nepříjemné. Body kupuji v Číně od Aliexpress nebo Temu, kde jsou ve všech provedeních , docela kvalitní a laciné. Kupuji ty hodně stahovací, jednak pevné drží klícku v plenkách na svém místě , jednak aby plenky nebyly pod kalhotami moc vidět . Pokud vím, že budu někde mimo domov plenky vyměňovat, tak body musí mít rozepínání v rozkroku. Jinak raději nosím celotělový overal, ve kterém je cudnost dokonalá . Ve vyhledávači to vše snadno najdeš.
V plenkách se mi osvědčily ty malé kovové klícky, protože tam na ně je docela málo místa a taky čůrání vytéká přesně uprostřed plen a docela pomalu, aby to plenky stačily pobrat.
Děkuji za krásné nápady
Jak dlouho to takhle praktikuješ nebo máš doma ženu která ti to nařizuje ?
Takhle už to máme přes dvacet roků. Ty klícky používám asi deset roků, když je bylo konečně možné tady koupit. Do té doby nám musely stačit na mou cudnost jen ty plenky a důkladné zabalení. Manželce se hraní s mojí klíckou líbí, když je uložena v plenkách. Nechá na mně, kdy si klícku odemknu, ale dělám to jen na hygienu. Erekce už není co bývala, tak hraní s klíckou je příjemná náhrada pro oba a navíc bez stresu a taky bez ejakulace.
Tak to doma s manželkou máte krásně nastavené a manželka to taky někdy zkusila? Nebo jenom ty si v PS a plenkách a do práce taky nosíš obojí?
Já nosím do práce klícku i plenky, manželka jen tenčí plenky pro jistotu na ven, mít na sobě PS ji trochu láká, ale ženy to mají složitější, menší výběr a komplikované nošení. Takže možná někdy v budoucnu.
To máš pravdu že ženy to máji složitější ale určitě něco najdete a jak ženě i tobě se nosí plenky ?
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » pleny
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB