Téma: Natékání a pálení šourku
Zdravím ve spolek, dotaz dle předmětu je asi jasný.
Delší dobu jsem se zamykal sám do plastové (holytrainer) i kovové (prisonbird) klícky, na pár hodin až pár dní. Déle ne, jelikož noci byly při ranních erekcích vždy velmi ... pálivé a docela bolestivé. To asi znají všichni? Penis má tendenci topořit, prodlužovat a tím pádem táhne klícku dále od těla a tím škrtí varlata a šourek. V těch mých pokusech vždy pálila ta natahovaná část šourku, ať promazáno (to bylo možná ještě horší) nebo na sucho. To by bylo k mým "vlastním" pokusům.
Teď je situace trochu jiná, začal jsem plnit jistá přání jisté dámy na dálku.. a přišlo i na klícku. Na její přání jsem se zamkl do kovového prisonbird a říkal jsem si, že ty noční nepříjemnost prostě vydržím, protože jsem chtěl opravdu splnit její přání. Také jsem někde četl, že se to časem uklidní, tělo si zvykne a bude to ok. Celkem to byl jeden týden, tedy 6 nocí. To pálení a tahání při ranních erekcí se nezměnilo subjektivně, ale byl jsem rozhodnutý to vydržet s vidinou toho, že to začně časem ustupovat. Co ale bylo horší, po 4. noci začal šourek trochu natékat, 5. den a noc byl celý den nateklý a začal jsem mít nepříjemný pocit na pravém varleti(těžko to popsat - snad jako tlak, lehké mravenčení, bolest, nateklost). Zkrátka - po tom týdnu jsem byl nucen zamžení ukončit k velké nelibosti vzdálené klíčnice a především mé, jelikož jsem nesplnil její přání. ale zdraví je přednější.
Otázka pro všechny ty, kteří mají více zkušeností se zamykáním než já (což tady na fóru bude asi valná většina).. jestli jste někdy něco podobného řešili, čím by to mohlo být, případně co byste doporučili? napadlo mne použít širší kroužek, ale bojím se, že už to pak bude dost volné.
Komukoliv budu za radu vděčný, děkuji, mějte se fajn!