1

Téma: Přitel nevydrží pořádný výprask

Ahoj, už začínám být zoufalá tak se obracím na Vás v naději, že mi někdo poradí. S mím přítelem, který je zároveň i můj sub, řešíme poslední dobou závažný problém. Oba milujeme výprasky, já ho tímto způsobem mohu potrestat i přivodit mu spalující touhu po mě a navíc on se s potěšěním nechává bít a pak mi za to ještě dlouho děkuje a doslova líbá nohy.
Problém je v tom, že nevydrží pořádný výprask. Přesněji on ano, ale jeho kůže na zadku ne. Většinou, když se začnu rozehřívat a on začíná kňukat sem tam bolestí tak musíme končit protože mu pokožka na zadku dost krvácí a při dopadu nástroje dochází k rozstřiku krve. Dle mého názoru ho dost šetřím a i on došel k závěru, že bych mohla trochu přitlačit, avšak tato zábrana nám brání ho pořádně seřezat protože bychom mohli hned malovat. Nástroje jsme prostřídali všechny možné, ale vždy to končí stejně. Jedna známa, pohybující se také v BDSM nám poradila zkusit častější výprasky, jenomže kvůli našemu stylu života je to poněkud nemožné. Vídáme se totiž příliš málo. Někdy třeba vysvětlím...
Už jsem fakt bezradná proto se obracím na vás!

2

Re: Přitel nevydrží pořádný výprask

Co to znamená všechny možné nástroje? Protože protože po plochých nástrojích se kůže neroztrhne..

3

Nemám vyzkoušeno.. ale někde jsem četl radu zabalit zadek před výpraskem do fólie..

4

Ať nemá vyšpulený zadek, ale jen volně leží natažený na břiše.

A pokud už fakt nevíte kudy kam, tak ať si veme trenýrky. Já vím, že to není to pravé ořechové, ale kůži ochrání a bolest rozhodně nezmírní.

5

Zkus ploché nástroje a s pomalu zvyšující razancí zadek vytrénuješ, a při použití jiných pomůcek by potom kůže měla vydržet, i když bič je bič, a trocha krve neuškodí

6

maleficent: ač každý z nás vydrží trochu něco jiného (a též každé tělo je jiné), tak spanking je primárně o praxi, tedy v tomto případě o zkušenosti dominantní polovičky. Univerzální rada se bude dávat těžko, nicméně pokud kůže tolik nevydrží určitě není vhodné (alespoň na začátku výprasku) používat nástroje typu rákoska, které mají malou a ostrou plochu dopadu. Ideální jsou nejrůznější ploché plácátka (od těch něžných až po zde nabízeného tawse).
Z vlastní zkušenosti mohu říci, že se dá vydržet i desítky minut spanku dokud kůže nepraskne při správném zahřátí a vhodné kombinaci nástrojů.

7

Už trošku mrtvé téma. Nenapnutý zadek, Před krví ochrání namočená tenká látka. Bolest nesníží, kůže se nepoškodí.