1

Téma: Sundate zamčený pas?

Ahoj všem. Mám kovový pas a když spadne erekce, tak ho můžu lehce vytáhnout. Pak jdou sice hůř, vytáhnout j koule mezi kroužkem a kleci. Malý pas mít nemůžu, mám 19cm. A kroužek mi podle měření podle návodu ukázal největší 55. Dělal mi to samé i holytrainer plastový. Pero vypadne a koule se dají protlačit. Nějaký způsob jak tomu zabránit? Diky

2

Re: Sundate zamčený pas?

19cm mas pri erekci, tato mira je v uvozovkach nepodstatna.
dulezite jsou v klidovem stavu.
Ja mam treba v erekci 19 ale penis jsem schopen zamknout i v CB-6000s.
Dle me proste jen mas moc veliky pas, nic vic.

3

V klidu tak 7-10. Jakou bys doporučil velikost?

4

Velikost kroužku se odvozuje od obvodu penisu, ne od délky. Prostě zkus postupně menší a menší kroužek a uvidíš, která velikost ti padne nejlépe.

Nepíšeš, jaký typ klece vlastníš. Pokud CB6000, tak si vyzkoušej i různé distanční kroužky. Stačí o číslo menší a varlata už neprotáhneš.

5

Velikost kroužku mám podle měření dle návodu 55. Ale používám 50. Menší už byl docela masakr. Klícku holytrainer dlouhou.

6

Ja uz dva mesiace mam nasadeny https://oxy-shop.com/products/luxury-pa … -lock-ch29 len miesto zamky tam mam 5mm piercing. Drzi to paradne a Pani je spokojna, lebo som pre jej potreby aj funkcny. Iba ja z toho moc nemam.

7

Ahoj,
na zacinanie a experimentovanie to urcite chce klietku so vsetkymi kruzkami. Ako si telo zvyka, dokazes potom odhadnut si sa ti bude dat prezit aj v mensom kruzku. Bez piercingu je ale kazda klietka iba hracka.

8

misafoot: V obecné rovině lze říci, že jakákoliv klec je sundatelná. Důležitý je samozřejmě typ i velikost kroužku tak, aby vytažení nebylo tak snadné (toto chce zkoušet, neb každému sedí něco trochu jiného), nicméně pokud hledáš zařízení poskytující 99% bezpečnost tak jsou v zásadě jen dvě možnosti - pořídit si klec v kombinaci s piercingem (např. co zde psal wolfie) či si pořídit Y/T-typ pásu kolem pasu.

9

Neviem, ci je to len tym, ze mam vacsie gule, ale z klietky penis vytiahnem, ale gule bez sance. Medzera medzi klietkou a kruzkom je dostatocne mala. A na druhu stranu, nikdy som nemal problem s modranim guli. Nosieval som pred tym rad aj natahovac guli / ci zavazia, takze mozno to bude tym, ze su trosku uvolnenejsie, od tela, a teda nejak sa necvikaju.

10

Ne, to je celkem normální, že penis jde (i kdyby jen po teplé vaně) a varlata ne, protože mezera je na ně příliš malá.
Ono je to tak, že klícka je válec a penis je píst. Ten prostě půjde vyndat vždycky, když na to přijde. Možná, že ne každému hned, ale v kombinaci s teplem a olejem ano.

11

Proti vytazeni penusu z klece jsou kds na cb a guardian na ht a podobne.
Ja mam prisonbrit a na ten jsem nic nenasel, tak jsem si vyrobil takove u s dirama ktere nasunu na cepy klece tesne pred tim nez cepy zasunu do direk na krouzku a penis nevytahnu. Ma to sve mouchy. Kdyz me manzelka drazdi dele a penis se snazi byt co nejvetsi, tak to musi to u dolu, protoze to fakt boli. U je z 8mm nerez tru ky. Mam v planu u vyrovit tak aby co nejmene zuzovala tubus a aby byla vice proti tahu penisu pri pokusu vytahnout jej. Ted 1. Prototyp pouzivam vyhradne na sprchovani se, protoze to ma klec tendenci padat skoro sama. A s tim u drzi krasne na svem miste. Jestli to nekdy dotahnu k dokonalosti tak poslu navod. Jednalo by se o kovove klece ktere maji ty dva cepy na stranach.

12

Sunat lze jaýkoliv PC co není kolem pasu a nebo má zámek na piercing. Pokud lze vytáhnout i koule, tak je špatně zvolená velikost kroužku.

13

za mne CB6000 nesundam,jenom mi jde vytahnout penis
nadejne ale vyzera tohle
https://www.amazon.com/CELLMATE-Control … B082VJ1QPS
pry kdyz sundas, klicnici dojede notifilace o sundani pasu

14

axdatex5: To je sice pěkné, ale tenhle pás už tady byl zmíněn včetně podrobné recenze, ve které moc nepochodil.

https://forum.cudnost.cz/topic/2253/rec … mate-qiui/