Téma: Kopi: Pokazený orgazmus a milking
Chcem sa pochváliť že som zažil svoj prvý pokazený orgazmus a najprv milking po 13tich dňoch odopieranie zdržanlivosti a vykendovom zamknutie v Captor klietke a všetko bolo úplne že neskutočne zaujímavé vzrušujúce a musím sa stým tu na tomto fóre pochváliť keďže moja práca mi zamykanie nedovoľuje a je to zložité no dokážem poslúchať a odolať a cez týždeň poslucham keď som mimo domu celý týždeň lebo pani to zistí že som odpustila z ventilu a cez week som zamknutý v Captore a po 13tich dňoch som po dlhom lizani keď boli moje gule v pranieri a dostával som po nich bicikom hrizla má do nich a skriabala mackala potom ma z himblera vyslobodila aby som ju mohol osukat až kým nevytiekla a ona teda tečie riadne no a potom si vzala do parády mňa v latexovych rukaviciach mi začala masírovať prostatu až zacolo zo mňa vytekať stavicka no a potom som sa musel dať na chrbát a začala ma nalubrukovanimy rukami masírovať jednou rukou mackala ťahala a drvila moje plné guľky a druhou mi honila natlakovane peeeeero no brutál hrala sa somnou pár minút a vtedy to prišlo už som cítil vrchol a vtedy skončila a zo mňa začalo prúdom vytekať dvojtýždňové semeno a pocity žiadne a hotovo koniec povedala utri sa a späť do klietky a ja som nevedel vôbec čo sa deje.