1

Téma: Na veřejnosti

Pozorovali jste někdy, že někdo jiný nosí PC?

2

Re: Na veřejnosti

Vemu to z druhý strany: já ne, ale ostatní nejspíše pozorovali. Chodím v něm na nudapláž.

H.

3

Ne, i když já koukám po ženksých, ne po chlapech :-)

4

Já jsem sice ženská, ale na nikom sem to zatím nepoznala smile

5

Vezměte to z té druhé strany - když PC nosíte, jde vám o to, abyste byli poznat? To by nositel musel udělat něco záměrně špatně, aby se nechal odhalit.

Trochu jiná věc jsou bdsm srazy, tam se za nošení PC nestydím a je to i příjemné, nechat dámu sáhnout mi přes kalhoty, aby se přesvědčila.

A ještě přidám jednou veselou historku. Byl jsem jednou v bazénu s CB6000s pod plavkama. Za exhibicionistu se nepovažuju, spíš mě zajímaly moje vlastní pocity a celkově jsem si to plavání docela užil. Ve sprchách jsem si troufl sundat si plavky a byl jsem otočený čelem ke stěně. Pár lidí kolem prošlo a nic nezpozorovali. Ale zrovna ve chvíli, kdy jsem sprchu zastavil a otočil jsem se pro plavky, šel kolem nějaký kluk, který při pohledu na můj rozkrok neudržel dost vyděšený výraz :-)

6

Taky dlouhodobě nosím,má někdo zkušenost třeba sauna nebo nuda ,či plavaní v bazenu ,,akce bez plavek,,.Partnerka si nepřeje sundavaní třeba jen pro saunu,byl jsem a slečna co to obsluhuje si mě prohlédla a pak se ptala kde se to dá koupit:-)),jinak chodit do sauny na nuda,tot otázka???Ja chodím.

7

Bazén provozuju celkem běžně. Plavání je v pohodě, největší adrenalin je po plavání, když se člověk po sprchování musí svlíknout, aby se utřel.

8

Tak toho se zacinam hodne bat... mam cerny cb6000 a ten je vazne hodne videt, takze sauna a bazen jsou ted neprilis vyhledavanou atrakci.... Snad ji to nenapadne tam nekdy brzy jit, leda ze bych byl odemceny. Co kdyby nas nekdo potkla ze znamych?!

subbi

davidt napsal:

Bazén provozuju celkem běžně. Plavání je v pohodě, největší adrenalin je po plavání, když se člověk po sprchování musí svlíknout, aby se utřel.

9

No v lete mi hrozí opalovaní ,protože se partnerka ráda opaluje naha a určitě budu muset chodit s ní,už se prý těší jak to ukáže kamaradkám:-(.

10

Na jednu stranu musim rict, ze toho bych se silene bal a stydel... na ruhou stranu bych to chtel zazit, to ponizeni, zesmesnovani a posmech je to co mi dela moji dusicce moc dobre smile

subbi

cirrus1 napsal:

No v lete mi hrozí opalovaní ,protože se partnerka ráda opaluje naha a určitě budu muset chodit s ní,už se prý těší jak to ukáže kamaradkám:-(.

11

Ono je to jiné, když je člověk sám, a jiné, když je s partnerkou nebo v partě. Být zamčený sám v pánských sprchách není úplně ono (i když ten adrenalin má něco do sebe), ale být s partnerkou na nuda pláži, to bych si i dal říct. Je to tak nějak lepší, když se člověk může schovat za dav, byť jednohlavový.

Subbi - pořiď si průhledný, ten je na první nezaostřený pohled skoro neviditelný. Nejvíc viditelný je zlatý zámeček, ale ten se dá pro případ bazénu nahradit bílým plastovým, nebo ještě lépe takovým tím páskem z Bauhausu, co se utáhne a pak už se musí přestříhnout. V takovéhle úpravě si i troufám.

P.S. Průhledná verze je i lepší na dlouhodobé nošení kvůli hygieně. Vidíš nečistoty, které je potřeba vymýt.

12

davidt napsal:

P.S. Průhledná verze je i lepší na dlouhodobé nošení kvůli hygieně. Vidíš nečistoty, které je potřeba vymýt.

ja vim, ja vim, ale zena chtela nakonec cerny abych si na nej ani nevidel.... ale jelikoz je mi cb6000 moc dlouhy a prekazi, casem poridime pruhledny cb6000s v silikonu

subbi

13

Silikonová verze není průhledná, ale matná. Průhledná je ta plastová verze. Proto je také méně nápadná při prvním pohledu, protože náhodný pozorovatel ve sprše vidí penis, zarazí se a přemýšlí, co že tam máš divného. A než zaostří, tak se otočíš.

14

aha, vidis smile takze myslis, ze je lepis ta plastova nez silikon? ted mam plastovy 6000, a prijde mi to v pohode.. jen trochu tvrde na omak smile

15

Vždycky je to o tom, co člověk hledá a potřebuje. Mě na silikonu vadí, že je měkký, líbí se mi, že v plastové verzi je penis nedosažitelný. A verze CB6000s se opravdu dobře nosí, nepřekáží, neskřípe kůži. Navíc se v ní sám neuděláš a jak jsme se bavili o té průhledné verzi, tak moje partnerka ji po pár dnech už ani nevnímá, když mě vidí jen tak třeba po příchodu z koupelny.

16

Krásný den. Dnes jsem byl plavat v bazénu v kleci a vše, jako vždy OK. Nikde si plavky nesundávám, až v kabince v šatnách. Ale proto to nepíšu. Dnes tam byl mladý kluk cca 20let ve sprše a měl tvrdě nalinkovaný zadek. Tak tři dny od výprasku. Profialovělé pruhy přes zadek. Tak mě to docela pobavilo.

17

To nevíš, jestli bylo od partnera nebo od rodiče :-)

18

Na to jak precizně měl ten zadek naprozkovany, tak si s tím někdo dal záležet. :-)

19

Nikdy jsem si nevsiml nekoho, kdo by mel mit pas cudnosti. Jen jednou se slecne predemnou zvedla sukne a pod ni se houpal ocasek (z analu). Jen se usmala a sla dal. Co se tyce toho, zda nekdo pozoroval, ze mam pas cudnosti-pracdepodobne ne. Ani na verejnosti, ani v praci. Mel bych rovnou dotaz-kdo chodite do sauny s plastovym pasem cudnosti-neni v tom horku vice nachylny na rozlepeni? Me se asi po dvou tydnech bezneho noseni rozlepil, tak od te doby jsem trochu neduverivy. Zalepil jsem ho vterinovym lepidlem a zatim drzi. Premyslel jsem o kovove verzi, ale u captoru (mensi velikost) me trochu odrazuje ta vaha..

20

Mě se plastový captor také rozlepil po několika málo týdnech a praskaly stále znovu. Do sauny ani jinam jsem v něm nechodil. Asi to bude vada typu pasu. Co vím nejsme první kterým se to stalo.

21

Váhy bych se nebál, já si zvykl během pár dní, když jsem vyměnil plastovej zas kovovej.

22

Zatím jsem nikoho v pásu neviděl. Ale říkám si, že když se na to člověk vyloženě nesoustředí, což je asi normální - necivět lidem na boule v plavkách, tak si toho prostě nevšimne. Nicméně už taky vím, jak se klec růsuje pod různým typem kalhot, spodního prádla a hlavně těch plavek. Když lezu z vody, tak jsou obrysy klece vidět dost, v páře je to podobné... Ve sprchách si většinou netroufám plavky sundat, ale při sušení to neřeším, pár lidí si už asi něčeho všimlo. No asi nás zas tak moc není, abychom se potkávali i v bazénu, nebo na pláži :-)

23

Ahoj. Plastový Captor se mi taky rozlepil a nakonec rupnul i kroužek.  Kovový je sice těžší, ale jinak plně doporučuji.

24

Myslím, že jsem někoho zahlédl jednou ve sprchách na bazénu, ale vlastně si nejsem jistý, na rychlý pohled přes halu sprch ani nevím, jestli to byl pás, nebo jen větší houští v rozkroku...

Naopak já když už jsem v pásu na bazénu, nevidím důvod to dalece řešit, takže mě určitě nějaký desítky lidí takhle viděli v šatnách, a možná to někdo pozná i přes uplý plavky.