Téma: CB-6000s kov
Dobrý den, narazili jste také na to, že ten díl s dvěmi jistícími kolíčky se rozpadl? Jeden ten kolíček prostě a sprostě odpadnul. Je to lepené, ze třech dílů. Myslel jsem si, že po očištění, odmaštění využiji pracovní lepidlo na kov, ale nedrží mi to. Přitom v práci to lepidlo slepí naprosto vše a oddělit to nejde jinak, než se to odtrhne úplně na jiném místě. Zkusil jsem postup zopakovat a ještě důkladněji spoj odmastil kvalitnějším odmašťovačem a přeci jen jsem pořádně promíchal dvousložkové lepidlo, zatím to drží, ale jsem z toho zklamaný, jako ano, vydrželo to tak deset let, jenže kolik dní jsem to za tu celou dobu tak mohl mít, jestli to trpí víc častějším nasazováním a sundáváním, kdo ví. Dříve jsem měl plastový CB-6000s, tam se to pro změnu vylamovalo, dva takové díly prdly, jednou jsem to slepil, ale vypadalo to příšerně, tak to stejně skončilo v koši. Jako díly jsou dostupné, ale zase je to lepené. Jako vím, že je to hlavně o hlavě, ale mohlo by to něco málo vydržet. Takhle i z toho kovového je to velmi jednoduché utéct aniž bych se kdo ví jak chtěl snažit. Mám takový pocit, že by snad stačilo použít ředidlo a to lepidlo by do deseti minut povolilo samo. Díval jsem se na klece a stejně bych teď zvolil nějaký otevřený styl a nejlépe s integrovaným zámkem. Vím, že se ty zámky dají dát do silikonového obalu, ale při nošení to stejně překáží, spát se s tím také nedá. Jako hračka na hraní super, ale ať zkouším co zkouším, nenašel jsem nic, co by dávalo komfort a něco to vydrželo. Ten díl s těmi kolíčky bych bral ale pouze vyrobený z jednoho kusu, ale to chci asi moc u těch napodobenin na ebay a podobně jsou všude vidět fotky s lepeným spojem. Nemá někdo zkušenosti, jestli se dá někde sehnat díl kompletně vyrobený z jednoho kusu? Dvakrát do téže řeky nevstoupím.