1

Téma: Urethral ring piercing

Ak zamknuty nafurt, potom urethral ring piercing. Nnepostsvi sa uz, nic uz neosuka, pri spravnej velkosti kruzku nie je mozne drazdene zaludu a navyse curat alebo striekat uz len posediacky cez novu dieru za gulami. Dlhodobe, ak nie priam dozivotne riesenie.

Problem je najst doktora, co by bol ochotny to urobit a kolko by to stalo...

2

Re: Urethral ring piercing

Co je uretral ring piercing?

3

Google poznas?

4

Ale no tak, wolfiku. Google jsem zkoušel taky, ale našlo mi to všechno možný, jen ne to co ty popisuješ. Tak můžeme poprosit o podrobnosti od tebe?

5

Nieco ako PA, ale vo vacsom. Kruh vchadza do mocovej trubice a vychadza bud pred, ale zvycajne za varlatami. Tkanivo za varlatami sa musi chirurgicky narezar az po mocovu trubicu, zosit tak, aby vznikol dostatocne velky otvor, cez ktory prejde kruh. Po zahojeni a v zavislosti od hrubky kruhu moc a spermie odtekaju novou dierou. Ako pri.zene. povod je u australskych.aborigencoch.

6

https://www.chastitymansion.com/forums/ … ing.25771/

7

Prince alberta mám ale tohle už mi přijde moc a ne tak praktické jako klec.

8

Na amaterech nick Zlobitka tento pár toto má

9

Tady jsem našel příklad. To je teda hodně drsná modifikace! Pokud ale chceš být definitivně zbavený možnosti ho použít, napadá mě mnohem jednodušší řešení - penektomie, samozřejmě se zachováním varlat, abys zůstal nadrženým chlapem. Ale i tady asi bude problém najít vykonavatele... Zkus se zeptat v Hell.cz, třeba ti to udělají wink

10

Už nevíte co roupama, já vydržím hodně, mám rád různé praktiky, práh bolesti mám hodně posunutý, ale tohle mi připadá jako mrzačení, ale proti gustu žádný dišputát