1 Naposledy upravil: synonym (5.2.2014 02:50:36)

Téma: Noc splněných přání

Inspiroval mne skvk, tak tady je jedna povídka z vlastní zahrádky:

Noc splněných přání?

Touhu uspokojit partnerku, pocit, že, její rozkoš je pro mě důležitější než moje vlastní, jsem cítil už od mládí. Možná to pramenilo z mých nejistot, možná to byla podvědomá touha si partnerku udržet, ale analyzovat ty příčiny nemá smysl. Nikdy jsem nevnímal potřebu to změnit.
A ty touhy sílily a jak šel čas a já se na netu potkával se vším možným, měnily se. S tváří zabořenou do ženského klína, na sobě těsné slipy, penis ohnutý dolů, aby se nemohl pořádně vztyčit, jsem nakonec snil o tom, jak to dělám zamčený do pásu cudnosti.

Ale nikdy jsem nepotkal ženu, které bych to všechno dokázal popsat, které bych se odvážil svěřit. Ne že bych neřekl nic. Ale většina žen se na vás, když se začnete svěřovat, dívá v lepším případě jako na roztomilého podivína, co v nadrženosti plácá zvláštní nesmysly. V horším případě jako na zvrhlíka. Když řeknete, že její rozkoš je pro vás důležitější než vaše, je to dneska v pořádku. Ale chlap, který by občas raději *nedosáhnul* orgasmu? Který považuje ženu orálně uspokojit za stejně nádherné jako se s ní milovat? Který jí sice nadšeně přivede k několika vyvrcholením, ale sám se mu občas skoro vyhýbá? Ten je divnej. A navíc podkopává její sebevědomí, protože to vypadá, jako by mu nedokázala udělat dobře.

I manželka tak sice věděla, že mám na tyhle věci zvláštní pohled, ale nikdy ji to nezaujalo. Zbožňoval jsem se s ní milovat, měla ráda i to, když jsem ji uspokojoval a přitom orgasmus na oplátku nedostal, ale snil jsem i o pásu cudnosti, odepírání orgasmu, o hře na paní a jejího milujícího muže. Chtěl jsem být tak nadržený a tak naladěný na její rozkoš, že až jí budu laskat jazykem a ona dosáhne orgasmu, udělám se i já. Leželi jsme na boku, já do ní přirážel zezadu a představoval jsem si jak ona je ten kdo přiráží do mě. Chtěl jsem aby zažila jak mě vzrušuje, jak mě dokáže poskytnout nečekanou rozkoš. Chtěl jsem, aby zjistila, že ona je to co chci, že orgasmus je nádherný dárek navíc, který mi ona poskytnout může ale nemusí. Chtěl jsem aby se mě zmocnila, abych cítil jak připínák, který mě žene k podivnému vyvrcholení, přibližuje k orgasmu i jí. Chtěl jsem zažít orgasmus bez jediného doteku mého zamčeného penisu, chtěl jsem cítit její prsa na zádech a ruce na břiše a připínák v sobě a udělat se spolu s ní. Jako by schopnost darovat jí orgasmus, a zároveň ho od ní přijmout, aniž by k tomu byl nějak potřeba můj penis, jazyk nebo prsty, vlastně aniž bych k tomu musel vyvinout jakoukoliv aktivitu, úplně stejně jako schopnost dovést ji k orgasmu když do ní vášnivě přirážím, měla být důkazem její i mojí schopnosti uspokojit jeden druhého.

Nakonec jsem si pás cudnosti koupil. Plastovou klícku, pro některé hračku, ale pro mě splněný sen. Sžít se s ní trvalo měsíce a má své chyby. Svůj první orgasmus v ní jsem zažil tři týdny poté co jsem si ji koupil, byl mnohem slabší a horší než ty obyčejné a dal mi zklamání i potravu pro fantazie. Zklamání, protože klícka nemohla orgasmu zabránit. Ale ta představa jak manželka můj poloměkký, marně se vztyčit snažící zamčený penis přivádí k pokaženému orgasmu a já se dívám jak ze mě semeno vytéká a snažím se přirážet do prázdného vzduchu...

Vím, že jsem riskoval. Víc než s jakoukoliv jinou hračkou z mojí sbírky, protože doba pro pořádné zamčení v pásu je mnohem delší než použití jakékoliv jiné hračky. A nakonec se stalo to, čeho jsem se obával a v co jsem přitom doufal.

Manželka je skřivan a já sova, takže na tom, že ona spala a já koukal na akční film, který by ji nikdy nezajímal, nebylo nic divného. Když se vedle mě otevřely dveře, pocítil jsem lehké zamrazení, jako vždycky když jsem byl zamčený v pásu a ona byla poblíž. Ale bylo to něco běžného, prohodil jsem s ní pár slov a věděl jsem, že si odskočí a vrátí se do ložnice. Ale ona to neudělala. Místo toho cestou zpátky přišla ke mně a sundala mi sluchátka z hlavy. Otočil jsem se k ní, i s židlí.

„Nemůžeš spát, lásko?“

Usmála se způsobem, který jsem znal až moc dobře, a i když jindy bych ho uvítal, tehdy by se ve mně krve nedořezal.

„Ne. Ale už je dost hodin. Nechceš se jít přitulit?“

Šance, že v takových případech dojde na víc než jenom přitulení, je obvykle tak nula procent. Sex má vždycky raději ráno a tahle otázka byla vždycky spíš řečnická. Ví jak dlouho zůstávám vzhůru a když nemůže usnout, stejně potřebuje svůj prostor a pohodlí. Někdy se nechá svést, ale sama nikdy sex večer neiniciovala. Jenže tentokrát ta šance vypadala na sto procent.

„V neděli to nevyšlo a do soboty čas nebude, tak nevyužijeme tu příležitost teď?“

Musela vidět jak jsem ztuhnul a trochu se zamračila, ale potom se usmála.

„Neříkej že nemáš chuť.“

Zněla svůdně a já netušil co odpovědět. To mlčení si ale vyložila jinak..

„Dobře, přiznávám se, četla jsem nápady jak oživit sex. Ale jak tě znám, rád ten film vypneš.“

Udělala dva kroky směrem ke mně a najednou měla nohy po stranách mojí židle a potom se usadila a její ruka mi přes břicho sklouzla do rozkroku.

Nikdy jsem netušil, jak se její výraz může změnit ze svůdného na vytřeštěný.

„Co to proboha je?!?“

Čistě silou vůle jsem vydržel dívat se jí do očí.

„Erotická hračka. Pás cudnosti.“

Cítil jsem jak se jí napjaly svaly, chystala se zvednout, ale jemně jsem jí k sobě přitáhl a zůstala sedět.

„Na co prosímtě něco takového máš? A jak to, že jsi mi o něm nikdy nic neřekl?“

Na očích jsem jí viděl směs šoku, překvapení, zmatku a pocitu ublížení. A ani já jsem se necítil moc pohodlně a nevěděl jsem co říct. Nakonec jsem jí přitáhl blíž k sobě a hlavu jí položil na prsa.

„Příšerně jsem se bál, že mě budeš považovat za úchyla. Nebo že se někdy prořekneš před kamarádkami a za úchyla nebo slabocha mě budou považovat ony. Tomuhle málokdo rozumí a těžko se to vysvětluje. Zkoušel jsem různě naznačovat a nikdy to nevypadalo, že bys to chtěla chápat. Tak jsem radši víc neříkal. Promiň.“

Naštěstí mám úžasnou manželku a místo hysterické scény, která mě mockrát strašila, mě prostě jemně přitiskla k sobě.

„Tak mi to zkus vysvětlit. Žádná z mých kamarádek pokud vím nemá chlapa, co byl v posteli tak skvělej jako ty, tak proč máš v rozkroku nějaký plastový udělátko, nebo z čeho to je? Dělám já něco špatně? Nebo jsem taková stíhačka?“

Znovu jsem se jí podíval do očí.

„Jsi úžasná a doufám, že víš, jak moc si milování s tebou užívám. Zbožňuju to. Tohle je prostě něco navíc, něco co mě baví. Je to vlastně asi jeden z hlavních důvodů, proč mi tě kamarádky můžou kvůli sexu závidět.“

„Jak to myslíš? Nikdy jsi nic takového nepoužíval, to bych si všimla.“

Povzdychnul jsem si.

„Já vím, že ne. Jde o postoj k sexu, lásko. Tohle je něco podobného, jako když tě laskám a přitom nečekám orgasmus pro sebe. Víš jak to rád dělám a víš jak zvláštní ti to dodneška připadá. Tak jsem se nikdy neodvážil ti tohle přiznat. Když můj mozek *ví* že se o můj vlastní orgasmus nemá smysl starat, je mnohem jednodušší nechat tvoje potěšení aby pohánělo to moje. Je tak snazší dát všechnu energii do dělání radosti tobě a užívat si všechnu rozkoš, která pak z tebe vyzařuje.“

Viděl jsem, jak se snaží mě pochopit, ale pořád jí některé věci nedávaly smysl.

„Takže v praxi by ten pás cudnosti znamenal co? Vím že si občas leštíš bambus, ale můžeš kdykoliv mám chuť, tak nejsem hloupá, abych ti to zakazovala. A když ho nosíš večer, když jsme spolu sami doma, asi to není kvůli nevěře, viď? Tak co od toho čekáš? A jak vlastně vypadá?“

Zase se zvedla a tentokrát jsem jí nebránil ani náznakem. Přidřepla, nechal jsem jí stáhnout mi kalhoty od pyžama a všechno si prohlédnout a osahat. Nakonec zase zvedla oči a nasedla zpátky na mně, tentokrát mnohem blíž než před chvilkou. Pod košilkou byla nahá a já cítil její klín přitisknutý na mou klícku a ten tlak co přišel byla mírná a neuvěřitelně příjemná bolest. Zase promluvila.

„K čemu tam jsou ty gumičky? A jak by to fungovalo?“

„Aby ten zámeček nechrastil. Pro tebe by to byl minimální rozdíl, pokud bys víc nechtěla. Můžeš si mě kdykoliv odemknout. A jak jsem říkal, stejně zbožňuju ti prostě dělat dobře i bez toho abych byl v tobě, takže v tom by žádný rozdíl nebyl, jenom bych u toho byl zamčený. Bez mučení přiznávám, že bych chtěl experimentovat i víc, ale kdybys mi řekla, ať ten pás odemknu a hodím do koše, udělal bych to. Už teď jsi pro mě moje sexuální bohyně.“

Dívala se na mě zamyšleně a ze srdce mi spadnul další kámen.

„Takže si tě teď můžu odemknout a dokončit co jsem měla v plánu?“

Stálo mě to notnou dávku sebezapření, ale přikývnul jsem.

„Klíček mám v kapsičce na prsou.“

Usmála se a klíček si vzala. Viděl jsem na ní i pochyby, ale zastavit se jimi nedala.

„Stačí mi vědět, že bych mohla. Říkám si totiž, že když už jsem chtěla tenhle večer oživit, můžu to zkusit ve velkém stylu. Jdeme?“

Vršek pyžama přišel o nejmíň jeden knoflík a už dlouho jsem jí nelíbal tak vášnivě. Ale překvapila mě – většinou při orálním sexu raději leží pohodlně na zádech kdežto teď jsem na nich skončil já jasně mi naznačila, že to tak chce.

„Chci tě při tom vidět.“

Mohl bych tvrdit, že ke mně byla zády, ale měl jsem nad obličejem úplně jinou část jejího těla a na nic jsem nečekal. Nebyla hned mokrá ale vlhká ano a vědomí, že alespoň nějak jí tahle hra vzrušuje, bylo osvobozující. Její nohy mi držely ruce za hlavou, cítil jsem na sobě její rty, ruce a prsa, její chuť a vůně naplnila celý můj svět. Chtěl, strašně moc jsem chtěl aby její orgasmus byl ten nejsilnější jaký dokáže prožít. Cítil jsem jak se jí to líbí, její vzrušení a její doteky mě přiváděly na hranici šílenství, připadalo mi, že má klícka musí prasknout. Po chvíli už mě skoro přestala dráždit a její tělo na mně ztěžklo, rozkoš jí začala pohlcovat. Ale připadal jsem si s tou její rozkoší propojený, tlak klícky to všechno zesiloval a já pochopil, že se můžu udělat spolu s ní.

Toužil jsem po tom ale nechtěl jsem to. Ne takhle, ne poprvé, ne bez jejího vědomí. Silou vůle jsem bojoval proti návalu rozkoše, balancoval jsem mezi splynutím s její rozkoší a snahou odolat vlastnímu orgasmu.

Její vrchol nakonec přišel a byl nádherný a když odezněl, moje pocity se daly popsat jedině jako štěstí. Připadal jsem si stejně šťastný, jako když jsem se s ní poprvé miloval. Moje tělo toužilo po orgasmu, ale duše se vznášela na vlnách radosti a spokojenosti.

Nevím, jak dlouho trvalo, než se vzpamatovala, ale když jsem měl její hlavu na rameni a ruku na klícce, i můj mozek už zase fungoval. Její hlas zněl spokojeně a byla v něm slyšet úleva.

„Tak aspoň tohle si určitě občas užít můžeme. Byl jsi stejně úžasný jako vždycky.“

Na chvíli se odmlčela, ale já cítil, že bude pokračovat.

„A teď bych chtěla vědět co nejúchylnějšího, a tím myslím nejzvláštnějšího, teď mám čekat. Ty mírnější hrátky jsou zábava. Zvládnu to nejdrsnější? Jakou máš nejtemnější fantazii? A pravdu!“

Bál jsem se to přiznat. Kdo by se nebál? Ale tohle byla možná jediná šance se jí ke svým touhám přiznat a tak jsem to udělal.

„Anální hrátky.“

Její ruka mě pleskla po stehnu.

„Jenom? A víš že už jsme to zkoušeli a i když mít v sobě tebe i tvoje prsty bylo... zajímavé... není to nic extra. Náš normální sex je lepší. To si takhle chceš kompenzovat tu submisivitu s tím pásem?“

Část mého já na mě křičela ať jí to odsouhlasím, ale odolal jsem.

„Anální hrátky s *mým* tělem. Ne, nejsem gay, vidělas co se mnou tvoje tělo dělá, ale tu výměnu rolí bych si chtěl vyzkoušet. A jsem tak nadrženej, že kdybys chtěla, nechám tě vzít si moje panenství hned teď.“

Zarazila se a skoro bylo vidět, jak se jí v hlavě honí myšlenky.

„Ty to myslíš vážně, viď?“
„Mhmm...“
„A *mohla* bych si ho vůbec teď vzít? Tahle noc je jasně šílená, tak když jsem do toho skočila po hlavě, proč to nezkusit? Ale jak bys to udělal technicky?“

Chvilku jsem jí zkoumal pohledem.

„I ty to myslíš vážně, viď? Nebojíš se co to s naším sexem udělá?“
„Bojím. Ale znám tě. Jestli to chceš, tak to tak nebezpečné není. A i když by sis zasloužil víc romantiky, tak jestli to chceš, radši to zkusím dřív, než se leknu a změním názor.“.
„Počkáš deset minut, lásko? Dáš mi chvilku soukromí?“

Spíš než deset minut to bylo patnáct, ale byl jsem připravený. A ze skrýše jsem vylovil oboustranný připínák, typ, který postroj nepotřebuje, ale ke kterému jsem stejně radši jeden sehnal. Byl to podobný nákup jako můj pás cudnosti, doufal jsem, že se jednou naskytne příležitost, a do té doby jsem s ním chtěl alespoň trénovat. Příležitostí bylo jenom pár, ale bát jsem se ho nemusel. Ne moc.

Láska ležela v posteli, vedle sebe měla svůj fialový vibrátor a něco četla na tabletu. Na připínák se podívala *hodně* překvapeně, ale znovu už mi nevynadala. A když byla připravená a já ležel na zádech, nohy do široka roztažené, objímal jsem jí tak, jako tolikrát ona mě a ucítil jsem dotek špičky dilda, díval jsem se jí do očí a miloval jsem jí.

„Jsem tvůj lásko. Nebylas moje první, ale tohle *je* panenství co ti můžu a chci dát. Vezmeš si mě, lásko?“

Zarazila se, ale viděl jsem na ní touhu, lásku, obavy a dojetí.

„Jo, chci tě. Promiň jestli nebudu tak úžasná jako ty, tohle je i pro mě poprvé. Smím?“

Táhnul jsem jí k sobě, lehce, ne silou, a ucítil jsem jak do mě proniká. Tu hračku už jsem v sobě měl, ale ji na sobě měla ona, když jsem cítil její tělo, byl to úplně jiný pocit. Zkusila jen kousek, pár centimetrů, ale já čtvrthodinu přípravy využil dobře. Šel jsem jí naproti a zajela do mě naplno. Vyhekla, jak ten její konec zatlačil na její klitoris, a znova, když přišel tlak u bodu G. A zkusila to znova, a já jí zase vyšel naproti. A zase.

Milovali jsme se beze slova, získávala cvik a já přestal přirážet. Oddal jsem se jí, nechal jsem ji určovat tempo i hloubku. Dráždění, které bušilo do mojí prostaty, ze mě udělalo napůl nemyslící uzlíček naděje. Její tempo se stupňovalo, myslel jsem, že vyvrcholí, ale místo toho přestala.

„Nádhera, lásko. Chápu, proč mě tak rád šukáš. Chci do tebe bušit jako šílená a chci aby ses tak udělal. Chtěla bych se udělat, vystříknout, nastříkat do tebe a tím udělat i tebe. Ale promiň, bez větší stimulace to nepůjde. Můžu pustit ty vibrace?“

Přikývnul jsem.

„A jak bys to chtěl ty? Tohle není poprvé, co to máš v sobě, co? Jak ti to mám udělat?“

Zíral jsem, neschopný slova. Byla milující, pozorná, jemná. Ale hladová a nadržená a dominantní, jako by jí ten připínák a to, že ona byla ten, kdo si bral mě, dodaly energii, jakou jsem u ní snad nikdy nezažil. Nakonec jsem ze sebe něco vykoktal.

„Zezadu. Chtěl bych být na všech čtyřech, nebo ohnutý přes stůl v obýváku, prostě nechat se zběsile šukat. Chtěl bych se ohnout a vidět, jak se mi zamčenej penis bimbá. Chtěl bych ty gumičky sundat a slyšet, jak ten zámeček rachtá. Chtěl bych vidět jak do mě přirážíš, rychlejc a rychlejc, dokud se neuděláš. Chtěl bych zažít tvůj orgasmus a dostat rozkaz udělat se s tebou a splnit ho.“

Nevěřil jsem, že to udělá. Ale udělala. Skončil jsem na všech čtyřech a poslouchal jak ten zámeček rachotí. Koukat se na to nedalo, má hlava byla narvaná do polštáře a potřeboval jsem jí k udržení rovnováhy. Ale i když ten úhel byl horší než na misionáře, cítil jsem, jak se k vrcholu blížím. I jí se to líbilo.

„Miluješ to, co? Takhle tě určitě budu šukat znova. Líbí se mi, když mě šukáš zezadu a přitom mi to děláš rukou. Ale chceš mít ptáka zamčenýho v klícce, viď, lásko? Ty se chceš udělat jenom na *mým* ptákovi, co? Chceš zůstat zamčenej tejden, nebo měsíc, aby se to v tobě pořádně nahromadilo, a pak se nechat vošukat, že jo? Votočila bych tě na záda, abych viděla, jak se ti to líbí, abych tě viděla, až se uděláš, ale nepotřebuju to. *Vidím* jak se ti to líbí. To je ono, přirážej, ty si ten orgasmus chceš zasloužit, viď?“

Pokračovala a já nechápal, odkud se to v ní bere. Ale byla to nádhera. Nakonec mluvit přestala. Nakonec mě prostě šukala, víc a víc, a já už byl tak blizoučko...

„Víc, víc, rychlejc, prosím, ještě, prosíííím...“

Ale dostala se na vrchol dřív než já a pak se na mě zhroutila a přimáčkla mě pod sebe a ucítil jsem poslední, hluboké bodnutí dilda a byl konec. Nevěděl jsem, jestli se mám radovat, nebo plakat. Byl to jeden z nejůžasnějších sexů mýho života, myslím že byl lepší než naše svatební noc. Ale v prostatě mi úplně tepalo, měl jsem pocit, že nadrženější být nemůžu a věděl jsem, že orgasmu už se nedočkám. Tak jsem ležel, oddychoval, a čekal až se vzpamatujeme. Zvedla se ze mě a když to dildo vyklouzlo, cítil jsem hlad a prázdno.

„No, vidím že se ti to líbilo stejně jako mně. Ty ses snad udělal dvakrát!“

Vytřeštil jsem oči.

„Ani jednou! Chybělo mi fakt málo ale ne, neudělal jsem se. Strašně bych chtěl, miláčku, bylo to fantastický a můžeš mi to udělat znova kdy budeš chtít, ale jsem pořád nadrženej jako nikdy!“

V jejím hlase jsem slyšel pobavení.

„Opravdu ani jednou?  A jak mi vysvětlíš tyhle fleky?“

Sebral jsem sílu, otočil se a koukal co mi ukazovala. Dva pořádné fleky od semene, o tom se nedalo pochybovat, od semene jsem měl i klícku a šňůrka dvou nebo tří kapek mi od otvoru na špičce visela dolů a pomaličku tekla. Chvíli to nedávalo smysl, ale potom jsem pochopil. Poklesla mi ramena.

„Říká se tomu podojení prostaty. Správná stimulace vytlačí ven semeno, ale nezpůsobí to orgasmus.“

Zamyslela se.

„Takže se ti to líbilo, ale orgasmus jsi neměl, a vypustil jsi všechno sperma, takže kvůli tomu tě z pásu pouštět nemusím? Možná se pletu, a možná jsem něco pochopila špatně, a neříkám že tě z toho pásu nepustím pokud budeš chtít, ale není to zhruba tak přesně to, co jsi si tak hrozně moc přál, miláčku?“

Co jsem jí na to asi měl říct?

2

Re: Noc splněných přání

Smekám, něco tak výborně napsaného jsem ještě neviděl. Perfektní vyjádření pocitů, až mě mrzí, že to taky tak neumím..

*THUMBS UP*

3

Moc hezké...!!!

4

Tak tohle je super počtení tongue i zážitek.

5

Pro admina: šlo by v hlavním přehledu témat udělat téma nové? Např. Příběhy; Povídky apod.
A tam přesunout tyto příběhy pro lepší dohledatelnost?
Děkuji!

6

Sub-D napsal:

Pro admina: šlo by v hlavním přehledu témat udělat téma nové? Např. Příběhy; Povídky apod.
A tam přesunout tyto příběhy pro lepší dohledatelnost?
Děkuji!

Skvělý nápad, díky.