1

Téma: Duté dildo do úst

Zdravím, nedavno jsem v jedné povídce četl o velmi zajímavé pomůcce = dutém dildu do úst.

Bylo to normální ústní dildo s řemínkem kolem krku k uspokojování Paní, ale ta dutost byla velmi důmyslná. Sloužilo to k tomu, aby to při přirážení sbíralo šťávičky paní a ty pak rovnou všechny tekly do úst subíka, aniž by to on jakkoli ovlivňoval. On ležel, Paní mu nasedla na hlavu na dildo a jak pak přirážela, tak to prostě jen tak samospádem teklo vnitřkem dilda do úst a on polykal a polykal a polykal...

Neviděl jste to někdy někdo někde prodávat?

Tuhle věc musím mít, i kdybych si to měl sám vyrobit - čímž tedy zároveň prosím o rady jak to vyrobit, kdyby to náhodou nešlo zakoupit.

Děkuji všem za podnětné rady!

2

Re: Duté dildo do úst

No tak to zaujma aj mňa či také niečo je možné niekde zohnať znie to ako super pomôcka a vecička

3

Přímo komplet roubíkové duté dildo jsem neviděl.
Ale možná by se dalo použít toto:
https://www.ltx.cz/dilda/3087-latexove- … u-don.html

A pak ten popruh co drží dildo z tohoto:
https://www.gaymegastore.cz/roubik-feti … sy-deluxe/

Ovšem jestli by to pasovalo rozměrově

4

Jako myslenka je to velice lákavá a ultimátní. Pochybuju ze doposud nekdo neco takovyho vymyslel.

Pokud jde o domaci vyrobu, dildo v priloze c1 se mi zda nevhodne, z duvodu ze nema nic co by ho fixovalo primo v ustech a ta trubicka si tam bude jen tak kloktat? To mi prijde nepohodlne. Ale to dildo co je soucasti reminku v priloze cislo 2 uz vypada mnohem lepe. Ja jakozto domaci kutil bych ho nevahal prdnout do sveraku a poradne dlouhym vrtakem ho prohulit vertikalne. Pak bych jeste pridal pomocne sberne kanalky z ruznych smeru po obvodu pri sklonu ke korenu penisu (dilda). Otrepky pekne zabrousit a vyhladit. Pak bude asi trosku narocnejsi udrzba a cisteni pomucky po akci, videl bych to na profouknuti kompresorem s naslednym pruplachem vodou ci certifikovanym cistidlem (popripade Alpou big_smile) Pri porizovaci cene 800 bych to risknul i za cenu zmereni, vysledek za to riziko rozhodne stoji. Bude to ale chtet notnou davku sikovnosti a pevny nervy v pripade neuspechu.

Pak je tu jeste jedna moznost. I tady u nas v Cechach je nekolik malo remeslnych dilen zabyvajicich se vyrobou erotickych pomucek. Zkusil bych nekoho oslovit, treba to vemou za napad a dockame se "masove" profesionalni vyroby big_smile big_smile big_smile

V kazdym pripade, jestli se doberes zdarnemu konci sveho snazeni, urcite sem dopln fotky, odkazy a vlastni nazor.

5

Díky za názory. Ja to mám cele už na papíře vymyšlené. A podotýkám ze to není jen tak, aby ten sběr stavicek Paní byl efektivní. S ohledem na velkou cuckold komunitu je třeba uvažovat nejen o sběru poševních dekretu ale i jejich směsi se spermatem bulla atp...

@Carloss: nemas prosím tip na nějake konkrétní tyto dílny? Ja jsem k nim na googlu nic nenašel :-/ jen klasickou velkou  komerci či redistribuci. Díky!