1

Téma: Poraďte mi

Chcem si zaobstarať pás cudnosti, chcem sa informovať ktorý mi poradíte: 6000, 6000s alebo 3000 a akú farbu? Ďakujem a ešte sa chcem informovať ako to je s močením. Ďakujem

2

Re: Poraďte mi

Všechny odpovědí a srovnání najdeš na www.cudnost.cz. Pročti si všechny články a ozvi se, pokud nebude něco jasné. Jediné, co tam asi nenajdeš, je barva. Pokud bys šel do plastové verze (CB6000), jako začátečník si určitě pořiď průhlednou verzi, bude se ti mnohem lépe řešit hygiena.

3

Dík, asi CB6000s priehľadný.

4

Chceš-li být opravdu uzamčen tak si pořiď Neosteel,ještě lépe My steel heavy line nbo Latowski.Cb 6000 a cb6000s jsou jen bižuterní hračky a ne pásy cudnosti.

5

Prosím o informaci zda se nechá koupit samostatná klícka k CB6000. Mám CB6000S ale klícka je těsná, chtěl bych si pořídit delší z CB6000.

6

pikolik: samostatné klícky nenabízím, protože se mi je zatím nepodařilo sehnat za rozumnou cenu. Všude jsou za 70 dolarů a víc, plus poštovné a clo. Mám kdyžtak jednu nevyužitou navíc, ale je slepovaná vteřinovým lepidlem a je to na ní vidět (nejsem úplně nejšikovnější). Zato ale drží pořádně a ještě dlouho bude, jen prostě nevypadá jako nová.

7

Měl bych zájem. Že je slepená nevadí. Jaká by byla cena?

8

Nevím,jestli tady to téma už padlo,ale já to nenašel.Co takhle KTB-prsten bohyně Kálí?Nemá někdo zkušenost?

9

To jsme tu ještě neměli. Ani já jsem nevěděl o co jde, ale našel jsem to:
http://www.malechastitynow.com/KTB.html

10

S přítelkyní jsme ho objednali-prodává to dokonce nějaký potomek českých emigrantů (Mark Zemanek),tak budeme časem referovat...

11

Prsten v pořádku doručen,probíhá přerušovaná zkouška.Je to pekelná věc.Jakékoli pomyšlení na vzrušení,okamžitě bolí,ale co je neuvěřitelné-žádné stopy,kromě teček na kůži i při silné erekci.Pár nocí jsem s ním strávil,zatím váhám s delším nošením.Příliš se bojím,že hroty proniknou do kůže.Zvyšuju pomalinku dobu nošení

12

To se mi taky líbí, problém je, že i na manželku je tohle dost hard...

13

Po třech měsících testování KTB,si dovolím závěrem roku recenzi na tuhle hračku.Ďábelská věc...Noci se musejí natrénovat,trvalo mi dost dlouho,než jsem se naučil ovládnout své vzrušení natolik,abych nemusel tento oný bazmek sundat.Co je však obrovskou devízou tohoto výrobku,že nevytváří trvalé stopy ani poškození.Avšak při delším nošení a sundání,je doslova očistec,nasadit prsten zpět.Kůže je citlivá a je to mazec.Je to ale opravdu pro silné povahy,protože muž,zamčený do tohohle,je denně vystaven nutnosti ovládnout své myšlení a nepřipustit si jakoukoli myšlenku na sexuální představy.Při procházce mezi lidmi a pohledu na hezký zadeček leckteré slečny,dost problém.Doporučuji všem,kteří zjistili,že samotný celibát jim nestačí a chtějí cítit i bolest,při každém vzrušení.Nedoporučuji těm,kteří si chtějí "pouze hrát" a těm kteří moc nemusejí bolest.
Já osobně jsem naprosto spokojen.Dá se to nosit trvale-bez hygienických,zdravotních rizik.Je možná trvalá vizuální kontrola,dosáhnout vyvrcholení je zhola nemožné.

14

Klobouk dolů, mám CB6000s a stačily mi napoprvé noční erekce, a musel dolů...

15

artnr: Vítám vás, napište mi email na info@cudnost.cz, projdu s vámi všechna pro a proti jednotlivých typů klícek a určitě dojdeme k té správné pro vás.

Mimochodem, zrovna včera jsem přemýšlel o tom, že bych své vědomosti a zkušenosti o celém zdejším sortimentu poskládal do nějakého obecného průvodce pro výběr správné klícky. Jenomže každý jsme jiný, každý máme jiné míry, nároky, preference atd., tak by se mi pak mohly vracet stížnosti. A to bych nerad, tak raději ochotně poradím každému zvlášť individuálně.

16

PA se skloubit s některými pásy dá, jsou dokonce takové, které ho používají k uzamčení, nebo ke zvýšení "bezpečnosti" pásu, t.j. ke znemožnění vysunutí penisu z pásu.

Je přítel ochotný ke hrátkám jako je odepírání nebo oddalování orgasmu, nebo k sexu při kterém váš penis není zapotřebí?

17

Ahoj, ohledne toho...

bych mozna privital takovy strucny popis o tom jak vybrat spravny spacer nebo ring pripadne proc.. u oblibenych pasu CB 6000 a6000s. jelikoz sam poradne nevim zda-li nejmensi spacer je treba vhodny a proc ne... neslo by neco takoveho? proste obecne...

diky

cudnost.cz napsal:

artnr: Mimochodem, zrovna včera jsem přemýšlel o tom, že bych své vědomosti a zkušenosti o celém zdejším sortimentu poskládal do nějakého obecného průvodce pro výběr správné klícky. Jenomže každý jsme jiný, každý máme jiné míry, nároky, preference atd., tak by se mi pak mohly vracet stížnosti. A to bych nerad, tak raději ochotně poradím každému zvlášť individuálně.

18

Pokud neni svolny k hratkam, nevidim to moc pozitivne. Ale treba budes vyjimka a vyjde to.

19

subbi napsal:

Ahoj, ohledne toho...

bych mozna privital takovy strucny popis o tom jak vybrat spravny spacer nebo ring pripadne proc.. u oblibenych pasu CB 6000 a6000s. jelikoz sam poradne nevim zda-li nejmensi spacer je treba vhodny a proc

Imho to je vzdy co nejmensi velikost krouzku a spaceru, co clovek vydrzi (nemodra, prilis neboli, neodira kuzi atd.). Cilem je byt zamceny co nejtesneji a to v pripade velkych krouzku tezko bude splneno..

20

Po dnešní noci opět řeším jak se vyspat. Do rána mne erekce vzbudila třikrát. Není možné, aby mi tah kroužku od těla a tím jak tlačí na varlata je nějak poškodil (zaškrcení, otlak...?). Pomůže, když vstanu a projdu se, ale představa, že se v noci místo spánku věnuji procházkám není moc příjemná... Svěřte se, jak prožíváte noci a hlavně noční erekce...??

21

Já používám CB 6000 a do současnosti jsem nosil druhý největší kroužek. Ten mi bohužel před pár dny prasknul. Do té doby u mě noční erekce probíhaly v normálu, že mě nechaly vyspat. Teď pár dní jsem nucen používat ten prostřední kroužek a jsou to muka. Taky se 2-3x za noc probouzim díky erekci s bolestmi ve varlatech a v rozkroku. Vždycky musím jít do koupelny a sprchovat ledovou vodou dokud erekce neopadne. Když jsem se svěřil Manželce, že bych zatím používal ten největší, tak bylo zamítnuto. Bylo mi řečeno, že jsem Její otrok a nechápe, proč bych měl mít nějaké úlevy. Když jsem si to všechno vymyslel, tak si to mám i vytrpět, než seženu ten správný kroužek.

22 Naposledy upravil: IN (2.4.2014 12:25:14)

buglezz: No, to je prostě problém těchto typů pásů. Podle mě je nejideálnější řešení připevnit CB kolem pasu, ale to je DIY. Nebo by to chtělo tak těsnou klec, že by se do ní jen taktak vešel v ochablém stavu, to by pak na erekci nezbylo místo..

23

Kroužek používám tak malý, abych v klidu pod ním prostrčil malíček. CB6000 je mi hodně těsný, v klidu mám problém se do něj dostat a musím použít "trik" se silonovou ponožkou. Přesto k erekci dojde, tlak a tah na kroužek je opravdu velký, naštěstí stačí vstát, dojít si na malou a kroužek srovnat.

24

Je fakt, že tohle má každý jinak. Já jsem třeba nikdy nepochopil, jak se něktěří zamknou a dají hned napoprvé týden (k tomu jsem se ještě do teď z různých důvodů nepropracoval). Taky asi půjde o velikost pytlíku, u těch s "delším" je prostor pro skouzávání a tím pádem více tlaku na varlata sad

25

Nemáte někdo zkušenost s KTB: http://www.cudnost.cz/fotky/obj/ktb-2a.jpg
Zajímalo by mě, zda jde průměrný penis v klidovém stavu přes zoubky vytáhnout ven.