1

Téma: Moje poprvé s CB6000 a pár dotazů

Zdravím,

jdu se podělit o svoje krátkodobé zážitky z CB6000. Musim řict že naprosto pecká, při erekci nic neboli krásně se nosí netlači, a dokonce jsem stím usnul bez problemu. Nejsem čístí sub takže klicku nemam na dlouhodobé nošení a mám to jen pro  hraní. Mám svojí submisivní partnerku takže to mám jen nejvíce pro sebe. Oproti podobné klicky Alcatraz (myslim že se jmenovala spyder....) naprosto bomba. Měl bych pár otazek.

Podlité koule jsou v pohodě?

Pichlavá bolest v podbřišku je v pohodě?

2

Re: Moje poprvé s CB6000 a pár dotazů

Tak to, že to nenosíš dlouhodobě, je lepší na výběr klícky.  Na kratší dobu se dají nosit skoro všechny. Ale bolest v podbřišku asi není v pohodě. Ty koule, když jsou naběhlé, trochu, to je v pohodě. Ale nesmí bolet a měnit barvu,

3

Bolest v podbřišku byla když jsem potřeboval na wc na velkou takže v poho. Jen by mě ještě zajimalo co znamená měnit barvu? třeba když jsem byl extremně vzrušeny měl jsem je červené né modré ale rudé. Pak jsem slyšel že mladí lidi by to neměli nosti vubec mě je 22 a doufam že občasné hraní nevadí.

4

Teď před nedávnem jsem si pořidil kovovou mnohem lepší zážitek a pohodlnější. Tá plastová se postupně láme musel jsem použit i lepidlo. A proto jsem přešel na kovovou variantu. Někdy tahne dolu a pociťuju z toho bolesti, ale vyřešil jsem to přivazaním kolem pasu, a pak mnohem lepší.

Dále mi mě stále zajímalo jak je to s barvama koulí. Při erekci prostě stmavnou, ale když erekce přejde je to v poho. Chtěl jsem je mít s největším kroužkem, ale to mi nevyhovovalo, ale erekce tam byla v poho.

Kamád mi jednou říkal který se zamyká, že to bolet má protože erekce v pásu by neměla být přijemná.

Od prvního koupě jsem taky přemohl spát přes nos. Několikrát za noc se probudím a potřebuju na wc, pak mužu jít zase spát akorát ráno je to velice často takže se vůbec dobře nevyspim a do práce bych si to takhle sním nemohl dovolit.