1

Téma: Zažily ste niečo podobné?

S priateľkou sme obaja switch, zväčša ale fungujeme ako domina sub. Tento krát to priateľka pre točila a chce si užívať troška inak.bola dosť zanedbavana keďže idu Vianoce a stále som v práci že doma sa mi nič nechce skoro vstávam a skoro aj zaspím, za šlo to tak ďaleko že pás som nedostával a keď som ho mal tak to bolo väčšinou prechodné obdobie na nejaký čas. Teraz mi dala trest aký som nikde nevidel, nečítal čiže si prichádzam po radu ci to už niekto zažil.... Rozprávali sme sa a povedala ako to bude,ze ona bude teraz subka a ja budem dominánt ale bez orgazmu.. Celodenne mam pas a večer už len čaká kým ju strašne vysukam,zviazem,atd.a hneď potom bez orgazmu alebo vytecenia späť do pásu.. Cez deň už len píše do prace ako sa teší na pána ale ze aby som nezabudol že pán striekat nebude

2

Re: Zažily ste niečo podobné?

Třeba už nechceš nosit klícku a bude z tebe dominant.
Kdyby jsi měl klicku, k tomu plné kulky a k tomu se předvést jako dominant, bylo by to zajímavé.

3

Do podobného stavu se dostal můj vztah s přítelem. Přítel je pořád pod zámkem, ale role si podle nálady přehazujem, ale on má šance na odemčení jen když jsem dom já, když jako pán che zasunout tak jedině připínákem.
Takže čas od času jsem subinka co má pána pod zámkem big_smile

4

U nás Paní také občas chce dominantní sex, ale výměna rolí to určitě není. Paní i to chce mít pod kontrolou. Většinou mě ani neodemkne a já si smím vzít jen připínáka. Když mě odemkne, tak se nesmím udělat, maximálně vytéct a hned pokračovat. Tak i tak mě nakonec nemine výprask, abych zase věděl, jak jsem na tom.

5

Všetko čo píšete je správne ale či som sub alebo teraz dominant pripinak nepripadá do úvahy.. Žiadny zatiaľ nezapasoval a skôr je to už pre ňu napohľad nepríjemné