Téma: Ztráta důvěry.
Dobrý den. Řeším teď s mojí partnerkou takový problém. Jsem 24/7 uzamčený v PC, nouzový klíček máme doma uložený v malém kódovém trezoru, od kterého zná kód jen moje přítelkyně.
Před 2 měsíci se mi stal celkem nepříjemný úraz, v záchvatu paniky a vidiny rentgenů a dalších vyšetření jsem potřeboval klícku rychle sundat, ale přítelkyně mi nereagovala na zprávy, ani na telefonáty. Tak jsem integrovaný zámeček odvrtal a razil do nemocnice.
Teď se po dvou měsících ke klícce vracíme, ale přítelkyně mi pořád nadhazuje, že už to nebude ono, když se z toho můžu prakticky kdykoliv dostat. Pro ní jako pro typického měšťáka je každý, kdo dokáže držet v ruce šroubovák, nedejbože vrtačku mistr světa, takže je prostě jen zklamaná, že vlastně zámek není zeď. Nevím jak tuhle situaci mám řešit. Nikdy by mně nenapadlo se zámkem nějak manipulovat, pokud to není nutné jako bylo v tomto případě a v tom mi i věří. Ale prostě jí vadí, že se můžu násilně prakticky kdykoliv osvobodit. Nedaří se mi jí to nějak rozumně vysvětlit, už jsem zoufalý.
Napadlo mě pro její lepší pocit klícku upravit, aby se dal zámeček zaplombovat číselnou plombou a ona měla aspoň trochu lepší pocit.. Nemáte s takovou úpravou někdo zkušenosti, popřípadě nějakou psychologickou radu jak to řešit?