1

Téma: Prislusenstvi proti sundani

Jako asi mnoho ostatnich me vadi, ze penis lze snadno z pasu vyndat.

Jake mate zkusnosti s POI, Guardianem nebo KSD? Lze je nosit dlouhodobe? Je s nimi slozitejsi penis vyndat?

Diky!

2

Re: Prislusenstvi proti sundani

Za mě je jediná jistota piercing prince albert. V dnešní době to dělají na spoustě míst, stojí to pakatel, bolet mě to nebolelo ani v nejmenším, za měsíc zahojené a roztažené na potřebný průměr na klícce evotion, za mě super, za Paní taky, navíc používáme klícku jako spestření, né životní styl a tudíž když chce Paní souložit, tak si tento piercing pochvaluje úplně maximálně, tlačí a šouchá se přesně o to správné místo. Dříve jsem nebyl schopný ji udělat bez dráždění na klitorisu, vždycky si prostě musela pomoct, od té doby co je piercing, tak se mi to povedlo mnohokrát a vnitřní orgasmy jsou prý tak 10 násobně silnější, ale je pravda že se nepodaří vždy.

3

Na prince Alberta jsem se neodhodlal, ale mám trvalý piercing napříč předkožkou, takže předkožka nejde stáhnout ze žaludu. Erekce je navíc  dost bolestivá, proto klícku nosím pořád a piercing mám uchycený zámečkem na špičce klícky. Takže erekci, soulož a orgasmus už neznám řadu let.  Přítelkyně si mne takhle zajistila a mne vyprazdňuje milkingem přes  prostatu.

4

Měl jsem Guardian na prisonbird a holitrainer asi za týden ty gumové tyčinky vydrželi do penisu odřeniny

5

K mému předchozímu přispěvku: nosim kovový  captor a navíc přítelkyně mi ho zajistila už  na začátku covidové karanteny akrylátovým lepidlem mezi klíckou a kroužkem tak důkladně,  že vůbec nejde sundat. Hygienu dělám jen výplechem střikačkou s hadičkou. Captor je z nerezu, takže s akrylátovým lepidlem v té spojovací škvírce jen tak nepovolí a je to asi spolehlivě 24/7/365 nebo možná napořád. Tak abyste s tím případně  počítali.

6

Osobně uvažuji o PA, pokud byste někdo věděli o studiu v Ústeckém kraji nebo v Praze kde to umí dělat, budu vděčný za tip. Jinak by mě zajímalo, zda se dá sehnat klícka, kterou lze použít zcela bez kroužku jen zajištěním přes žaluda

7

Klicka jen na penis bez kroužku https://www.bdsm-sexshop.cz/lock-tube-pas-cudnosti/ https://www.bdsm-sexshop.cz/_obchody/bh … pg.big.jpg , také na ni časem přejdu jen ten piercing chybí

8

Ahoj, podobnou klicku mám doma ale ještě nemám dostatečně velký otvor pro piercing (chce to 5 mm). Dobrý piercer je v Praze v Tribu. Web piercing23.cz

9

Zdravím, taky bych potřeboval nějaký nápad jak penis zajistit aby se nedal vytáhnout. Princ Albert určitě ne. Takže zbývají jen nějake ty pomůcky jak píše autor. Jenze Guardian, který když je správně udělaný, tak proste skrabe do krve. Napadlo me ještě po vzoru předešlého komentatora, zdali někdo neuvažoval nad sanitarnim silikonem, který by se dal vyplnit uvnitř klece například v takových směrem k penisu kolmých řadách, což by mohlo zabezpečit dostetecne úzký a hlavně neklouzavy prostor omezující vytažení. Mate s tím někdo zkušenost? Uz nad tím docela vážně nějakou dobu uvažuji.

10

Ty silikony obsahují dost nepříjemných látek, to bych se tedy obával co to udělá s kůží.

11

Ok, napsal jsem to blbě... Použije se silikon akvaristicky prave namísto sanitarniho. Tam je zdravotní nezávadnost garantovaná. U sanitarnich silikonu jsou různé přísady na dlouhodobe odpuzování plísní a mozna i lepsi adhezi ke kovu atp...

12

Za mě PA, je to tutovka neprůstřelná. V podstatě naprosto bezbolestné, rychlé a nezvratné.

13

Taky nad tímto tématem přemýšlím jelikož každá klícka se posouvá podle toho jak vám to umožní prostor nad koulema a po koupeli to je i docela dost volné.
Mám tokovou myšlenku, že by šel použít tenký kožený pásek, nebo šňůrka, která by vedla kolem pasu, ale jen tak aby nebyla poznat pod trenkama. A na klícku bude upevněna v místě kroužku. Tím ji zajistí tak aby nemohla skouznout a bude stále na svém místě. Myslím, že něco použít určitě pujde, tak aby to netlačilo a šlo to nosit.

14

Ahoj nejdříve jsem skousel pásek ten se dá opatřit zámkem že předu 2 řetězi ke kleci a pripnul jsem to ke kleci že zadu jeden řetěz mezi půlky a pak dlouhý zámek a připnout ke kroužku ale při sezení nic moc... Guairdan jsem měl 2 krát na jiné klícce po poprvé se to ohrali zapalovačem a plast se dá ohnout za vodící tyčky... A gumičky musí být směr k penisu dá se v tom chodit docela dlouho ale stejně na konec odre měl jsem tam i takové ty hadičky na zateplení oken nebo jen tlustý těsnící gumičky... Ale vše nakonec odre.... Ještě mě napadla varianta 3d tisku kdy vložit do klece plast ve tvaru vlny směrem od shora (že spoda to nejde tam to Macka při močení) takže že shora vlna kdy o u kroužku pod zámkem bude vlna největší až pomalu penis máckal do prostřed kroužku a dal od zámku tím se zamezí vytahnuti a poté změřit když je opravdu dobře ve vnitr kolik od kroužku k tělu a koupit nějaký kovový mezi kroužek aby to docílo plne uzamčení.... A jestli můžu  doporucit tak plný kulky nepustí žádnou penis z klece a jak se uvolní kulky a jako že se uvolní vždy tak to chce hned anální kolík a vono se to srovná vše zpátky jinak premejslim o uzamčení za sourek na konci klece malim zámečkém na kufry.. Jen se obávám až pretahnu předložkou tak budu mít na peisu 2 dírky po stažení dolů...

15

Keďže som sa dostal z každej klietky zvažujeme s mojou Paničkou piercing. Nie PA ale nechať pichnúť predkožku. Premýšľali sme aj o príslušenstve, ale piercing sa nám pozdáva viac. Nie že by som skutočnosť, že sa viem ľahko dostať z každej klietky zneužíval, ide skôr o posunutie nášho vzťahu zasa o kúsok ďalej smile

16

No a co takhle pas kolem boku? Po pul roku noseni myslim muzu dat zkusenost. Je to super, neda se v zadnem pripade vytahnout a pro klicnici se zda, ze je to mnohem zabavnejsi a nemusis nic propichovat