Téma: Předkožka v klícce
Zdravím můj pán mi koupil klicku holy Trainer V4 SMALL a mám dotaz jak se do ní zamknout s předkožkou přes žalud či se schrnutou? Děkuji za odpověď
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Předkožka v klícce
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím můj pán mi koupil klicku holy Trainer V4 SMALL a mám dotaz jak se do ní zamknout s předkožkou přes žalud či se schrnutou? Děkuji za odpověď
Já se v HT do klícky zamykám tak, že klícku nasadím penis s nataženou předkožkou, ze které kouká asi 5mm žaludu. Jak zatlačím žalud dovnitř předkožka se přes něj schrne a celou dobu pak zůstane za ním. Nasazování rychlý a jednoduchý. Ze začátku je lepší si tochu pomoct gelem, ale když se to naučíš stačí jen navlhčit vodou.
Takže se schrnutou předkožkou? Obnaženým žaludem?
Nevznikají pak otoky?
Už ne, ale ze začátku jsem stím bojoval.
Opravdu záleží na kroužku, aby byl co nejmenší ale přitom neškrtil tolik, aby zvýšený tlak nepůsobil otékání. Vyzkoušel jsem 4 klícky, protože jsem chtěl trvalý zamčení. V některý jsem vydržel den,dva... Pak musela dolů protože byl ve všech otvorech šíleně nateklý. Nakonec jsem skončil u HT2 Small v kovu s S kroužkem, která mi sedí. I tam pze začátku, v otvorech na špičce byli znát slabé otoky, ale během 14 dnů jsem si zvyknul a zmizeli. Teď po pár měsících si říkám, že bych možná snes i o trochu těsnější kroužek ![]()
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Předkožka v klícce
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB