1

Téma: Analni sex od manzelky

Jak casto ho provozujete a jak to delate s pripravou na nej? udrzujete se prubezne vycisteni nebo Vam manzelka vzdy prikaze at se jdete umyt ze bude sex?

2

Re: Analni sex od manzelky

Ahoj. Provozujeme, ale bohužel né dost často. Občas mě má paní protáhne, po tom, co mi sešvihá zadek.  To si mě vezme pěkně v kleče, nebo jen opřeného o postel ve stoje. Chytne mě za boky a ošuká mě zezadu. Většinou žádná příprava není a jsem moc rád, když je alespoň dostatek lubrikantu nebo slin. Párkrát si mě vzala i zepředu. Ležel jsem na okraji postele, ona stala nade mnou a při píchání mě štípala do bradavek. To bylo taky hodně dobré. Hlavně ten pohled do jejích oči a odhodlání s jakým to dělala.  Většinou mě jen pošle , abych si protáhnul anál sám ve sprše, připínákem s přísavkou. Musím se narážet a ona to jen zkontroluje.

3

U nás cca tak jednou za 3 týdny mě protáhne řádně anál statným umělákem, který má zalomené zakončení uložené v její vagíně a ještě důmyslný výstupek pro stimulaci její klitorisu, také je s ním během této soulože schopna dosáhnout orgasmu. Předchozí vyčištění análu tlakovou sprchou je samozřejmost, raději si přitom již aplikuji lubrikant sám a ona ještě přidá těsně před vstupem přímo na dildo. Běžné je rovněž předchozí zbičování a nasazení obojku s pouty. Obvykle jsem v poloze na všech čtyřech na posteli, zatímco Ona tvrdě přiráží ve stoje. Také jsem to výjimečně zažil ze předu a mohu potvrdit, že pohled do jejích očí během aktu je nesmírně vzrušující a stejně tak naprosto ponižující, technicky je to však poněkud obtížnější

4

Mne mazelka protahuje nepravidelne, mam docela problem s tim ze nebudu uplne pripraven tak se musim kvuli toho dopredu radne vysprchovat... Manzelka mne paksuka pripinakem v ruznych polohach klasickym jednostranym pripinakem a jak rika ze je na mne skoda lubrikacniho gelu tak musime mit doma vzdy pripravene sadlo ktere kdyz neni tak mam smulu a stci mi ho tam na sucho nebo si musim dirku sam naslinit. Pokud byste meli tip na dobry pripinak tak napiste mozna nebudu sam kdo se necha na noveho pomocnika  inspirovat... wink

5

Pro Nova Czech: Ahoj, prosím pošli odkaz na to oboustranné dildo, co jsi o něm psal. Něco takového sháníme. Má paní je dost citliví na kvalitu materiálu, který jde do ní, tak bych ocenil osobní zkušenosti. Urči tě by ocenila, kdyby  jí při šukaní mého zadku, něco dráždilo uvnitř i venku.

6

To vit
Níže posílám odkaz. Jen podotýkám, že materiál je mimořádně kvalitní
https://analni-koliky.heureka.cz/fun-factory-share/

7

Novaczech
Tenhle nas zajima, jak to funguje nevypadava pri sukani je to technicky v pohode nebo se musi pouzivat pouze v urcitych polohach treba za mirneho  prirazeni ?

8

Ano, má trochu tendenci vypadávat z vagíny. Vyřešili jsme to starými festovními kalhotkami, v nichž je těsný otvor pro prostupující dildo, pak je to OK

9

To: Nova Czech. Prosím tě o radu ohledně vašeho strapless. Jak jsi psal, že trochu vypadává. Opravdu stačí jen kalhotky? Našel jsem na ebay tohle:
https://www.ebay.com/itm/Adjustable-Str … 3519523158
Mohlo by to fungovat skrz tu spodní dírku? Nebo třeba použít stahovací kalhotky (Bridžitky)? Dál jsem našel i tohle s vibracemi:
https://www.ebay.com/itm/Adjustable-Str … 3519523158
Ale mám strach šetřit. Je to asijská velikost a mám strach z materiálu.
Máte někdo s tím to zkušenosti?

10

To vit,
ty kalhotky vypadají moc dobře, určitě lepší, než naše improvizace. Zde by měl penis držet jak přišitý

11

Kalhotky koupím v Číně, ale uměláka si prý půjdeme společně vybrat do sexshopu. A bude to dárek k mým narozeninám. Chce, abych si to užil i s tím vybírání a radami prodavaček, které budou vědět, že mě s tím moje Paní bude ojíždět zadek. A že se to musí hlavně líbit jí.

12

Ahoj, tak manželce nejvíce vyhovuje:
https://www.ruzovyslon.cz/latexove-kalh … iewsPage=4
sedí perfektně ve všech polohách a může se vyblbnout dle libosti

13

Ahoj, já bych provozoval tenhle sex velmi často. Klidně bych ho i mohl mít, tak jak chci, jenže je pro mě stydlivé si o to říct. Ženu to samotnou nenapadne. Několikrát jsme to spolu už probírali, a vždy mi říká, že mi to klidně udělá a ráda. Že pokud nechci sukat já ji do zadku, tak s tím nemá problém big_smile příprava je u nás klasická. Udělám si důkladně klystýr. Občas to provozujeme i bez přípravy, ale to velmi málo.

14

Pro anální sex se musím připravit sám. Sprcha, výplach atd. Paní mě protahuje docela velkým dildem, pozice je jak se jí zlíbí. Frekvence několikrát týdně. Mým přáním je předvést se jí s oboustranným dildem ještě s nějakým subem.

15

Chtěl bych vás poprosit o radu. Jak mám docílit čistoty. Mám irigator a ten balonek co prodává na cudnosti. Ať to zkouším všelijak nikdy se mi nepodaří být čistý tak abych si troufnul ojizdet zadek třeba v pelechu.

16

To Fencek

Nejlepší je nějaký nástavec na hadici od sprchy a propláchnout několikrát, chvíli to trvá než se člověk opravdu vyčistí. Klistyr je fajn, když má člověk čas a chce si to dopřát tak trochu jinak, s jakýmsi meditačním přesahem, asi tak bych to popsal. Irigátor s balonkem je k ničemu, musíš si ho naplnit aspoň 5x aby se trochu víc vyčistil. Tak to mám alespoň já.

Jinak co se týče tématu, tak u nás je toho málo, já to mám rád, ale není na to moc čas, protože je to pro nás časově náročné na přípravu. Snad se to časem zlepší. Spíš mi paní poručí ať si zavedu nějaký kolík.

17

Puma1985: tím nastavcem se rozumí taková ta sprcha která se přímo prodává jako nástavec na sprchovou hadici?

18

My pánský anál s mou Paní praktikujeme poměrně často. Nakonec se nám nejvíce osvědčil tento strapon https://www.spoutana.cz/Silikonovy-stra … d2042.htm. Ale poměrně dlouho jsme ho nepraktikovali, protože já jsem měl problém s vyčištěním análu. Zkoušel jsem různé druhy klystýru, abych měl pocit, že jsem na soulož do análu opravdu čistý a pořád to nebylo ono. Hodně často jsem četl o tom, že klystýr má být velmi důkladný a držet v sobě vodu aspoň 15 minut apod. Výsledek byl takový, že mě většinou nepříjemně bolelo břicho a pořád jsem měl pocit, že ve mě ještě nějaká voda zůstala a v tom nejméně vhodném okamžiku bude chtít ven. Nakonec jsem si někde přečetl, že stačí pouze vyčistit část u konečníku a není v tom problém. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že je to pravda. Stačí pouze několikrát vypláchnout příjemně teplou vodou (není potřeba velké množství) a vypustit, dokud není čistá a na to stačí nástavec na sprchu, nebo jen odšroubovat koncovku sprchy (není potřeba hadici zasouvat úplně dovnitř, ale chce to trochu cviku). Pokud máte dobrou batarii a nekolísá vám teplota vody (aby nedošlo k opaření), naprosto to stačí. Od té doby, co to tak dělám, si anální hrátky dopřáváme kdykoli na to máme chuť a je to super ;-).

19

Mne stačí klystir z lekárne. Taky ten gumeny balonik, s tycinkou. Pre vycistenie toho co potrebujem na pripinaci penis, hoc aj veľké dildo. Používam mozno 1.5dcl vlaznej vody, opakujem 2-3x. Ak som dával vacsie objemy,  išlo to hlboko, vycistilo ma to riadne, ale vodu som nevedel vytlacit naraz. A mala tendencies vytekat hocikedy potom...