1

Téma: Trubička do penisu

Zdravím vás tu všechny,

je to už nějakých pár měsíců, co mám v nabídce UCB-8000 s uretrální trubičkou a kromě toho jsem také v poslední době sehnal a dodal různé klícky s trubičkami několika zákazníkům individuálně. Ale chybí mi zatím zpětná vazba. Sám těm trubičkám neholduji, tak když se mě na ně někdo zeptá, nedovedu moc poradit. Proto bych se chtěl obrátit na vás, kteří nějakou tu klícku s trubičkou nosíte, a zeptat se:

Jaký to je pocit třeba po pár hodinách?
Dá se to nosit nepřetržitě nebo je potřeba průběžně promazávat?
Močení je bez problémů?
Nejsou nějaké vedlejší účinky, třeba pálení?

... + cokoliv dalšího, na co byste chtěli upozornit.

Předem díky moc za užitečnou zpětnou vazbu.

Vojta

2

Re: Trubička do penisu

Ahoj, Mám UCB 8000 a je to super kousek. CO se týká té trubičky, tak ji mám aktuálně vyndanou. Zkoušel jsem to s ní týden, ale asi by to chtělo delší, takhle se při topoření nebo při skrčení může zapichovat do stěny močové trubice a to není nic moc. Ideál by bylo něco s měkkou trubičkou. Močení v poho, ale trubička je úzká, chtělo by to širší.

3

Ahoj, zkoušel jsem to v kuse dva dny, problém je, že trubička je zaprvé úzká (močení je skutečně zajímavé, jak to protéká skrz i okolo) a krátká, tzn. že vylézá bez erekce skoro ven a to není úplně ono... Tedy určitě delší a možná i tu gumovou a širší...

4

Ahoj. Mám UCB8000 a střídám ho s CB6000S. Trubičku jsem zkoušel, ale přijde mi krátká. Když je penis v ochablém stavu vylézá trubička ven a to fakt není ono. Potřebovala by tak o 2cm delší. A pokud by ještě byla tvarovaná, tak že by na konci za náběhovým kuželem byla rozšířená, tak by nešla tak lehce vytáhnout. Pak by to bylo super i pro delší nošení.

5

Velice přínosný příspěvek k tématu "trubičky":
http://forum.cudnost.cz/post/2180/#p2180

6

Já pro přehlednost napíšu svojí zkušenosti s tímto oborem sem:

Takže, trubičku spjatou s CB jsem nikdy neměl, nicméně mám zkušenost s cévkováním (což je základ). Cévku jsem měl asi 4-5x zavedenou celou, konkrétně Foleyho katetr. Výhody katetrů při soundingu (zastrkávání předmětů do močové trubice) jsou veliké, hlavně jde o hygienu a bezpečnnost. Katetr je z lékařského silikonu, je sterilní (jednorázový) a celistvý. Tím odpadá riziko při špatné sterilizaci (a uvíznutí předmětu v močové trubici) - což se obávám že u dělené trubice (spoj kovu a silikonu) je velké nebezpečí. Zde myslím je vhodnější celokovová trubička, ale je potřeba jí dobře vyčistit. Na druhou stranu není ohebná, takže otázka je co to bude dělat při erekcích apod.

Samozřejmostí je hodně pít, jak při aplikaci, ale  hlavně po vyndání trubičky - je to prevence proti zánětu, bakterie jsou proudem strhávány ven z močové trubice. Pokud by byl zájem, můžu zde rozvést i vlastní postup při závadění atd.

7

UCB - 8000 považuji za nejpohodlnější jak pro nasazování,  tak i pro dlouhodobé nošení.  Používám prakticky bez "trubičky". Pro mou potřebu bych si u "trubičky" představoval větší délku, aby nedocházelo k vyvlečení v klidovém stavu.