Re: Hranatá klícka
Tak je pravda že co kus to originál ale láká mě to hodně.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Hranatá klícka
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak je pravda že co kus to originál ale láká mě to hodně.
Tuhle klícku mám z Číny asi měsíc, prodávají ji pod názvem Armour01 v plastu (tu mám já) ve dvou velikostech, doporučuji raději tu větsi, aby se dala pohodlněji nasadit. Je to trochu pracnější, než jsem byl zvyklý, ale penis í koule si tam sednou dobře za chvíli taky. Hranatá určitě není, je krásně oblá. Spolehlivě ukrývá celé koule i penis před dotykem, klícka sundat určitě bez odemknutí nejde. Penis by v ochablém stavu vyndat asi šel, ale to jde u většiny klícek bez zajištěni třeba pomocí PA.Jsou k ní 4 vnitřní kroužky, jeden integrovaný zámeček a zajištovací kolíček s visací zámkem a několika plastovými jednorázovým číslovanými zámečky. Ani v těsných kalhotách nebo v plavkách není klícka nápadná a nosí se v nich příjemně, koule jsou celé schované. Na pořádnou hygienu se ale musí sundat.
Dělá i v nerezovém provedení, ale váží skoro půl kila stojí třikrát tolik.
Dávám kovové klícce ještě jednu šanci. Objednal jsem si větší kroužek, tak aby mezera nebyla jen 3mm. Uvidím až mi přijde a jak to bude vypadat s nošením.
Po déle než půlroku po zaplacení mi konečně z Číny přišla i tahle kovová klícka. Nepatrně se liši v detailech od té plastové, ale je to pořádný půlkilový kus nerezu,takže je to úplně jiný pocit jako v trezoru. Na trvalé nošení je příjemná, ale nosím přes ní stahovaci body, které ji drži u těla. Bez toho se to při chůzi dlouho nevydrží. Ale doporučuji i tady tu větší velikost i kroužek a trpělivost při nandávání. Koule jsou úplně nedobytné, penis bez erekce a zajištění třeba s PA by vytáhnout šel jako u většiny klícek.
Tuhle kovovou klícku mám nepřetržitě tři týdny bez problémů, sundavám ji jen na hygienu tak jednou za pět dní. Na rozdíl od jiných jsou v ní koule dokonale schovány, v těsných kalhotách je to hlavně při chůzi a jízdě na kole příjemnější, navíc tenhle pás s integrovaným zámkem není patrný ani v přiléhavém oblečení (plavky, leginy), je to kompaktní kus bez hran a výstupů. Velká váha chce dost stahovací prádlo, nejraději body. Mám tu větší velikost L a největší kroužek, ty menší je asi asijská velikost v rozkroku. V galerii je pár mých fotek v tomhle pásu.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Hranatá klícka
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB