Takže pánové a dámy, znovu po letech otevírám toto vlákno s tím, že jsme s manželem spolu již desátým rokem, stále nemáme děti a stále je chceme mít. A stále a to už od počátku našeho vztahu jsme vzájemně srozuměni s tím, že on je cuckold a ze mě chce mít svou hotwife. Ani nevím proč, asi protože mě učaroval a zároveň já jsem také nebyla žádné neviňátko, jsem na to přistoupila. Je to jak jsem psala již 10 let a stále nám tento lifestyle vyhovuje, používáme pro manžela klícky, on je mi od obřadu 100% věrný a já si stále i přes jeho uzamčení užívám, jako by se nechumelilo
Nevím zda jsme výjimka, ale nijak negativně nás tato zkušenost i za ta léta nepoznamenala, spíše naopak. Rádi bychom tímto dali naději a odvahu začínajícím párům anebo manželům, že tento životní styl není, pokud se správně uchopí, nijak destruktivní. Zároveň a tady již píšu k tématu, dodnes se nám ani za pomoci asistované reprodukce nepodařilo, abych oťehotněla. A proto, že již nejsme nemladší a rodinu bychom opravdu i nadále chtěli, rozhodli jsme se ke kroku, který mnozí z vás budou považovat za nezodpovědný. My jsme se tak ale rozhodli na základě našich životních zkušeností a nezdarů, které nám život jednoduše přinesl. A sice, rozhodli jsme se pro to zkusit mít miminko od kohokoliv, s kým budu sama chtít spát a tedy uznám za vhodné, že se nejedná o alkoholika, závislého, tupce apod. Zkrátka jsme se shodli na tom, že se svým dalším milencem nebudu používat kondom a podotýkám, že on je v situaci, kdy má již několik dětí a nemůže si dovolit doma přiznat nevěru. Co si o tom myslíte? Je lepší nedělat z dotyčného blbce a vše si narovinu hned na začátku vyjasnit a přiznat, anebo ho raději držet v nevědomosti a v případě otěhotnění s ním vše ukončit? Budeme rádi za každý, i kritický či nesouhlasný komentář.