1

Téma: volná varlata - nefukční klece

Dobrý den.

prosím o pomoc při vybrání správné klícky, všechny co mám mi nefungují smile

mám CB6000 a takovou kovovou potvoru https://www.aliexpress.com/item/Steel-C … 19346.html

můj problém je že mám velký šourek a v klidu velmi malý penis (v erkeci zase velký) a tedy při ztopoření vytlačí penis klícku od těla prakticky do plného ztopoření (nebolí) nebo se "žalud" neztopoří" ale zbytek ano a pak to vypadaá jak žalud s přilbou ale plně v erekci.

u cb se taky občas stane že se ztopoří "do těla" a tlačí ven , prostě na prd smile
premyslel jsem o silokonove verzi - ale to asi dopadne stejne jak u cb (a asi i verze cb6000s) tak pak jedine co ho slisuje - a nedovoli se stahnout

mátě nekdo nějakou suprovou radu * ideálně tak aby to fungoval s spodním prádlem a nebylo nic vidět (CD)

(v klidu 4cm v erekci cca 21cm)

2

Re: volná varlata - nefukční klece

Pokud to chápu správně, tak bych CB6000 zkusil řemínek nebo úzký popruh s očky, natažený kolem boků a v zamčeném stavu uchycený za boční kolíčky mezi kroužkem a klíckou. Ale pokud v klidu 4 cm, nechtělo by to to přejít na 6000S?

U té miniklícky nevím, ale možná by to za ten uzamykací kolík šlo také.

3

tady to nekdo resil
https://www.reddit.com/r/chastity/comme … too_small/

a vysledek je ze proste mam volna varlata a i mala klec umoznuje erekci, jedine co by to vyresilo bud cele zamknout, nebo neco mekciho (aby se tam vesel cely a idelane m,esi krouzek, popripade ostny
nebo fakt oddilatovat varlata (mezi krouzek a varle umistit neco jako zarazku... no blbe se to popisuje smile

nic, objednam a vyzkousim vse mozne a pak dam vedet
ted mam objednano silikonovy cb6000s
na to kovovy mensi krouzek (4cm) a ten s ostny (auvajs)

4

No, tady je potřeba hodně zkoušet, než se najde správné řešení  (a třeba se taky nenajde). Růné typy tvarových koužků - co nejmenší průměr. Také co nejmenší klec,ý ideálně aby byl celý pás tvarovan hodně dolů. Taky těsné prádlo. Hlavně to chce fakt málo místa na erekci. A nebo samozřejmě pak T pás, ale to už jsme jinde.

5

Silikon ti nepomůže, je moc měkký, je to jen hračka.

6

Dobrý den vespolek.
Přináším nové tipy co nefunguje a co trochu ano

Malé a menší klece tvrdé - ne - mám jich pár a nic.
Krátký/malý silikonový zatím největší úspěch s menším kroužkem, neboť jak to tam dostanu (předložkou vytáhnu co nejvíc do klícky tak aby se penis "zasekl" co nehloubeji a kroužek co nejtesneji k tělu (prostě aby neutikal při erekci) a ejhle asi nejlepší řešení, ještě mě zajímaji ty "anticheat" tyčky co by to měly udržet stejně

https://i.ibb.co/Wcz1XP2/20210216-214508.jpg

Tedy priorita je aby se poloha v klidu při erekci zafixovala a nezvetsoval se "uvnitř těla" což při jiných klicka h kůže a předložka dovolí (v podstatě vyjede a zvětší se kolem a jelikož mám velký pytel na koule tak to dopadne jak jsem kdysi popisovala)

Třeba to někomu pomůže - kdyztak pište SZ (nebo si mě najdete na amatérech (sissy_cd)