1

Téma: Kolik dní jste to neměli?

Ahoj,
s přítelkyni tak řešíme kolik dní je málo a kolik je dost... asi to bude individuální, ale zajímalo by nás jak nejdéle kdo neměl orgasmus a ejakulaci

2

Re: Kolik dní jste to neměli?

Tak já začnu, ale žádný rekord to nebude...

Měsíc.

3

No jenže je rozdíl mezi ejakulací a orgasmem. Orgasmus nemusíš mít vůbec (já zatím nejdýl 3 měsíce). Neejakulovat normální chlap dlouho nevydrží, tělo se zbaví spermatu třeba polucí... Takže doporučuji přítelkyni aby tě občas "vydojila" - ruinovaným orgasmem nebo jinak (je to větší zábava než poluce i pro ni:-)).

4

Můžeš prosím vysvětlit, co myslíš tím ruinovaným orgasmem? Nikdy jsem o tom neslyšel. Dík.

5

Odpovím za kolegu, protože s pokaženým orgasmem mám bohaté zkušenosti (se svou současnou přítelkyní jsem ani jiný neměl). Ruined orgasm neboli pokažený orgasmus je, když tě holka vydráždí a když už je jasné, že budeš stříkat, tak s drážděním přestane. Sperma pak s tebe vyteče bez jakýkoliv pocitů (alespoň u mě to tak je) a necítíš tak ani sexuální uspokojení (jinými slovy zůstaneš nadržený, i když někdy o trochu méně). Výhodou tak je, že tě tak zvláště po delším nošení pásu může drahá polovička deptat a pás tak můžeš nosit i několik měsíců bez jakýkoliv zdravotních potíží, které údajně mohou nastat. Také je možné to využívat tak, že tě přítelkyně dráždí a odepře i výstřik a to může udělat fakt hodněkrát.

Technik jak pokazit orgasmus je více. Přestat dráždit zavčas, aby člověk nic necítil a zároveň to neudržel chce od holky trochu cvik. Alespoň u nás než jsme se s přítelkyní sladili to chvíli trvalo. Osobně však myslím, že to je nejlepší způsob a mám ho nejraději. Je dobré zajistit taky to, aby se při tom žalud ničeho nedotýkal. Já přitom většinou ležím na zádech a tak přítelkyně penis většinou lehce drží u kořene penisu trochu zvednutý, aby mi neležel na břiše.

Další možností je, že při výstřiku tě přítelkyně může několikrát plácnout dlaní přes žalud. Stačí jednou dvakrát a nemusí to být silně. Pocit orgasmu to přeruší. Ale to moc nepoužíváme.

Třetí možností je omotat penis provazem či kusem látky a při výstřiku utáhnout. Popřípadě může přítelkyně chytnout pevně penis a ucpat palcem díru tak, aby nemohlo semeno odcházet. To však znám jen z videa a nezkoušel jsem.

Čtvrtou možností je při výstřiku způsobit bolest většinou drcením varlat či udeřením do varlat. Je to dobrá technika, protože je tam ten kontrast mezi očekávanou slastí a bolestí, která se ve skutečnosti dostaví. Osobně nedoporučují v případě, že chceš být jen submisivní a bolest ti nic neříká. V případě, že tě to láká, tak je dobré být spoutaný, abys nemohl unikat bolesti či nějak ucuknutím zranit přítelkyni. Pokud má přítelkyně dost síly, tak je lepší drcení jak bití, považuji to za bezpečnější. V případě bití je dobré varlata podvázat, aby neuhýbala. Dobré je i ukázat přítelkyni, kde jsou varlata nejcitlivější – tam se může zaměřit a i s menší silou dosáhne poměrně značné bolesti a nehrozí tolik nějaké poškození (tady totiž platí víc než kde jinde, všeho s mírou – zvláště, pokud ještě nemáš děti). :-)

Poslední související technikou je milking. Jedná se o masáž prostaty skrz anální otvor. Bohužel zatím nemám vyzkoušené. Ale slyšel jsem, že to vytlačí semeno bez pocitu orgasmu – max. nějaké šimrání, které je prý docela nepříjemné.

Osobně doporučuji přerušovat orgasmus jen tím, že ve správném bodě přestane dráždění. Dobré je i drcení varlat, to však používáme jen jako trest: nepovolená erekce, poluce a hlavně pokud v sobě při dráždění i přes zákaz semeno neudržím.

6

MaE: Co se týká počtu dní, tak to je opravdu velmi individuální. Hodně však záleží na mnoha faktorech. Pokud jste oba ve shonu, je lepší i delší období. Pokud jste často spolu a máš partnerku, která tě hodně vzrušuje a občas i dráždí, stačí kratší období a bude to mít stejný efekt.

Taky záleží na cíli. Pokud to chcete jako občasné zpestření, tak bohatě stačí tři čtyři dny nebo třeba týden dva. Tak střední považuji měsíc. Ale když se tomu chcete oddat, chceš-li se vzdát orgasmů na delší dobu a partnerce stačí orální uspokojení, popř. uspokojení umělým penisem, který se dá nasadit, tak je doba, po kterou můžeš být bez orgasmu prakticky neomezená.

Doporučuje se ze zdravotních důvodů jednou měsíčně sperma vypudit buď sexem nebo minimálně milkingem, ale osobně myslím, že to nutné není, protože existuje poluce a další způsoby, jak tělo sperma přirozeně vypuzuje. Já osobně jsem bez orgasmu docela dlouhou dobu, ale zatím využívám s přítelkyní techniku pokaženého orgasmu zakončenou POT, ale v průměru tak jednou za dva měsíce.

7

díky za odpovědi a také za poučení
ten milking jsme také chtěl vyzkoušet, ale nějak nám to nejde

8

Zkuste začít tím, že budeš milking provádět sám sobě. Máš tak mnohem lepší a rychlejší zpětnou vazbu. Použij hračku, ta bude mít delší dosah než prsty, a lépe nějakou tvrdou hračku, s tou jde presněji ovládat pohyb i sílu. Experimentuj s různými úhly, hloubkami, směry. Zkoušej to odemčený. Zkoukni pár videí, ať vidíš co a jak funguje, ale počítej s tím, že budeš potřebovat třeba tucet pokusů než se ti to povede.

A snad není potřeba dodávat, že před milkingem je lepší alespoň týden bez orgasmu.

9

alr1905 napsal:

MaE: ... Já osobně jsem bez orgasmu docela dlouhou dobu, ale zatím využívám s přítelkyní techniku pokaženého orgasmu zakončenou POT, ale v průměru tak jednou za dva měsíce.

Můžeš prosím objesnit, co je to "POT"?
Dík

10

POT = post orgasm torture (česky mučení po orgasmu)

Penis po ejekulaci (resp. žalud) je velmi citlivý a dominantní dáma se baví tím, že jej i po výstřiku dále dráždí všemi možnými způsoby – od ruky až po nehty. Toto může provádět tak dlouho, dokud nepřijde další orgasmus. Mučení je to velmi silné, vyčerpávající a i ti nejodolnější mohou použít v tomto případě stopky.

11

No ale na POT misí být po orgasmu a když se pak pokračuje dál v dráždění tak je žalud citliví.
U ruined to muže partnerka dělat pomalu do aleluja jen vždy počká až vyteče poslední kapka a jede dál znova třeba nebo nee záleží na jejím uvážení.

12

Je to jak to říkáš, POT musí být po klasickém a neutlumeném orgasmu - jinak není penis na citlivý na dráždění.

Po pokaženém orgasmu (ruined orgasmus - tzn. jen výstřik bez orgasmu) to vůbec nefunguje (alespoň u mě).

13

Dobrý den.
Já jsem uzamčen 2,5 měsíce a orgasmus jsem neměl 3 týdny. Včera Manželka na mě neměla náladu, tak mě kolem 22 hodiny odvedla do koupelny, kde mě za řetěz od obojku připoutala k topení, na bradavky přicvakla skřipce a dostal jsem 50 rakoskou za moje drobné prohřešky. Pak mě tam takhle nechala a odešla. Když jsem si myslel, že takto zůstanu do rána má Paní vstoupila kolem půlnoci do koupelny s nasazeným velkým připínákem. Její přirážení netrvalo ani 5 min a začalo to ze mě téct proudem. Netušil jsem, že toho může být tolik. Po slízání a uklizení koupelny jsem mohl jít spát do ložnice. Milking jsem zažil poprvé a můžu doporučit. Doufám, že to nebylo naposled.

14

Normálně bych se nechlubil, ale když jsou ty Vánoce, jsem nějak víc nadšený - v předvečer Štědrého dne jsem si po dvou měsících krásně užil.  :-)

15

Ahoj.
Už jsem uzavčen 3,5 měsíce a poslední orgasmus jsem mel před 12 dny, když si Manželka vyžádala sex. Manželka mě odemyká pouze při sexu, hygieně a když jsem chodil běhat. Poslední dobou mě nechává zamčenýho i při běhání, prý ať si to pěkně užiju a já si to užívám.

16

Ahoj. Momentálně jsem uzamčen v CB6000S od 1.2.2014. Délka uzamčení závisí na tom, kdy dostanu noční poluci. Dříve nebudu odemčen a nebudu ani ejakulovat - ani milkingem. Sundavám jen 3x za týden po nezbytně dlouhou dobu pro řádné umytí, při kterém dojde k pohonění pro větší vydřáždění a opět do klece. Doufám že se poluce dostaví co nejdříve, jinak to bude dost zajímavý.

17

Ahoj. Tak dnes to přišlo, přišla poluce a byl jsem úplně mokrej. Myslel jsem, že přijde odemčení a já si ho budu smět vyhonit, ale prý není důvod. Prý jsem koule vyprázdnil, tak není důvod pás sundavat a zabývat se nějakým honěním. Takže odemčení je zase v nedohlednu. Mám vydržet do velikonoc, prý se bude rozdávat pomlázka a malované vejce.

18

Tak poluce v pásu byl taky můj sen... No, ale jak jinde píšu, jsem členem one man show, prostě není motivace. Proč se zamykat, když je to manželce u zadu... Každopádně držím všem zamknutým pěsti!;!

19

buglezz: tak pokud jí to je u dolních zad, ale nevadí jí to, můžeš v tom pokračovat pro vlastní potěšení a dobrý pocit.

A možná, pokud manželka zjistí, jak přitažlivé to pro tebe je, sice jí to třeba nebude přímo přitahovat, ale ten její postoj se změnit může, i kdyby to dělala jenom tobě pro radost.

Ono, ber to tak, že pro běžnu ženu je to, že by svému chlapovi neměla dopřát orgasmus, že by mu ho měla *zakazovat*, docela těžko zkousnutelná záležitost. Pokud chlapovi dělá radost dopřát partnerce orgasmus, neměl by se divit, že jí dělá radost dopřát ho jemu. Ta změna, ta potřeba vnitřně přijmout to, že radost partnerovi dělá nejenom orgasmem ale i jeho odepíráním, ta nutnost přestat podvědomě považovat to, že partner nemá orgasmus a ani ho v tu chvíli vlastně *nechce*, za vlastní selhání, to všechno je pro většinu žen poměrně špatně stravitelné. Jde to proti intuici i proti společenským očekáváním a proti spoustě dalších věcí.

Takhle možná časem pochopí, že když ti vánocům nedá dárky, o kterých si myslí, že z nich budeš mít radost, ale ty, které ti opravdu *udělají* radost, protože o ně skutečně stojíš, potěší tě víc (a přijme, že občasné odepírání orgasmu ti dělá větší radost, než pravidelné orgasmy).

Ale posoudíš to nejlépe pochopitelně sám, jestli má smysl to zkoušet.

20

synonym napsal:

buglezz: tak pokud jí to je u dolních zad, ale nevadí jí to, můžeš v tom pokračovat pro vlastní potěšení a dobrý pocit.

A možná, pokud manželka zjistí, jak přitažlivé to pro tebe je, sice jí to třeba nebude přímo přitahovat, ale ten její postoj se změnit může, i kdyby to dělala jenom tobě pro radost.

Ono, ber to tak, že pro běžnu ženu je to, že by svému chlapovi neměla dopřát orgasmus, že by mu ho měla *zakazovat*, docela těžko zkousnutelná záležitost. Pokud chlapovi dělá radost dopřát partnerce orgasmus, neměl by se divit, že jí dělá radost dopřát ho jemu. Ta změna, ta potřeba vnitřně přijmout to, že radost partnerovi dělá nejenom orgasmem ale i jeho odepíráním, ta nutnost přestat podvědomě považovat to, že partner nemá orgasmus a ani ho v tu chvíli vlastně *nechce*, za vlastní selhání, to všechno je pro většinu žen poměrně špatně stravitelné. Jde to proti intuici i proti společenským očekáváním a proti spoustě dalších věcí.

Takhle možná časem pochopí, že když ti vánocům nedá dárky, o kterých si myslí, že z nich budeš mít radost, ale ty, které ti opravdu *udělají* radost, protože o ně skutečně stojíš, potěší tě víc (a přijme, že občasné odepírání orgasmu ti dělá větší radost, než pravidelné orgasmy).

Ale posoudíš to nejlépe pochopitelně sám, jestli má smysl to zkoušet.

Nic než souhlas!