Téma: Nemáte komu svěřit klíčky?
Zdravím všechny zamčené a nezadané subíky.
Zjistil jsem, že v zahraničí můžete přes internet "spolupracovat" s dominou, která nabízí službu klíčnice. Funguje to tak, že si zamknete vaše mužství do pásu cudnosti, s dominou se domluvíte, že jí klíčky pošlete a svěříte se tak do její moci. Pak existují nějaká pravidla pro zaslání klíčků zpátky. Některá z nich si určí domina a některá vy. Komunikujete spolu přes emaily nebo třeba i přes webkameru. Bývá to placená služba, ale nestojí to žádné velké peníze. Určitě méně než osobní návštěva u té dominy.
A to je asi celé. Všechno ostatní záleží na fantazii, představách a na individuální domluvě. Určitě je to hodně i o důvěře. Webová prezentace dominy by vás asi měla přesvědčit, že je to reálná osoba a ne smyšlená, webkamera by tomu prolomení ledů mohla také hodně pomoct.
A teď proč to sem píšu. Myslím, že bych se dokázal s nějakou dominou domluvit a tuto službu založit. Nabídku bych pak samozřejmě umístil na www.cudnost.cz, včetně veškerých informací a detailů, aby zájemci předem věděli co nejpodrobněji, do čeho jdou.
Měl byste někdo zájem o tuto službu tady v ČR? Jak by to podle vás mohlo a mělo fungovat? Je to blbost nebo není? Chtěl bych vás všechny požádat, abyste mi napsali cokoliv, co vás k tomu napadá.
Pište prosím sem do diskuse a nebo jestli nechcete veřejně, tak mi napište na info@cudnost.cz
Pokud jste domina a oslovuje vás toto téma, napište mi prosím email.
Díky moc, těším se na vaše postřehy a nápady.
webmaster