1

Téma: Jaké tetování si dát nad pás cudnosti?

Zdravím vespolek. Madam mě zaukolovala, abych našel nebo vymyslel tetování pro mě, místo nad pásem cudnosti je určené, teď ještě vymyslet co...
Máte někdo nějaký návrh, co bych jako zamčená děvka měl mít vytetované v rozkroku ? Za případné nápady a obrázky předem moc moc děkuji.Snad mi pomůžete :-)

2

Re: Jaké tetování si dát nad pás cudnosti?

Můžu přidat nápad, který byl když jsem byl na ponížení a zamčený.

Tehdy jsme uvažovali nad jednoduchým Cuckold v Motörhead fontu nebo podobném, ale trochu jsem na tom pracoval, protože byla v plánu sterilizace a kastrace ve výhledu. Pokud bys tam chtěl něco přidávat, udělej to první slovo jakoby natvarovaný do oblouku, pak tam můžeš dotetovávat další věci do kruhu. Případně pak něco do vnitřní strany oblouku.

Konkrétnější návrhy by vyžadovaly vědět, jak máte vztah hozený. Na BBC cuckolda se hodí pikový kluk, něco jiného zase na sissy, zase něco jiného na dominantního kandaulistu, na forced bi děvku...

3

Podle madam jsem zamčená děvka, která zaslouží feminizovat, a chce abych se i bez zámku za to tetování styděl jak před chlapama, tak před ženama, a hlavně aby to každou ženu odradilo od toho, se mnou cokoliv mít.

4

Tak nabízí se v nějakým hyperdívčím fontu "Sissy Whore". Klidně i černý obrys vyplněný růžovou.

5

latex.cuckold: Dobrý nápad wink

6

Myslím že k tomu nápadů s růžovým tetováním by hezky pasovalo těsně nad penisem vyobrazit vrchní část dámského přirození, dokreslit rozevřené pysky a poštěváček. Ideálně taky lazene do ruzova smile

7

Nápady jsou to úžasné, nemáte prosím někdo nějaké obrázky návrhů ?

8

Nejdou mi sem obrázky vložit. Napiš do sz e-mail a pošlu

9

Mozna treba "male failure"

10

Tohle téma mě zaujalo. Koukl jsem do Googlu a je tam spousta pěkných nápadů. Dokonce jsem našel tetování žaludu. To musí být masakr.
https://www.google.com/search?q=chastit … HbD6TOcETM

https://xxgasm.com/photos/femdom-sissy-tattoo/