Deň ako každý iný , alebo nie ?
Je bežný pracovný deň , domov prichádzam okolo tretej , vyzlečiem sa a na chvíľu sa zapozerám na ten môj zamknutý penis , och aký som už vzrušený a plný , zamýšľam sa. Rozmýšľam nad mojou pani , teším sa že za chvíľu príde domov , už sa jej nemôžem dočkať.Pozerám na hodiny - 16:45 , čas kedy si mám ísť klaknúť k dverám a čakať na moju pani , po chvíli sa otvoria dvere a v nich moja pani , okamžite mi pri pohľade na ňu stvrde penis. Okamžite ju pobozkám na obe chodidlá a zoberiem jej veci. "Postav sa !" prikáže moja pani , vstanem a ruky dám za chrbát , zoberie do rúk moje guľky , " bolia ťa ? " , "áno , moja pani" , pani sa usmeje a povie " to je dobre , tak to má byť" , silno mi ich stlačí a pozerá mi do očí , čaká kedy začnem kňučať ale držím sa , preto ich stlačí ešte viac a už to nevydržím a nahlas zaknučím , pani sa usmeje:) " to som chcela počuť , na kolená" , opäť si kľaknem a pani mi nasadí obojok okolo guliek , silno utiahne a ťahá si svojho psíka do kúpeľne , " pomôžeš mi vyzliecť sa a napustíš mi vaňu , chcem si oddýchnuť" , "áno moja pani" odpoviem.Dám napúšťať vaňu a zatiaľ jej rozopínam šaty , stiahnem podväzky , rozopnem podprsenku a pomaly stiahnem nohavičky , " podaj mi ich" povie moja pani a zaviaže mi ich okolo guliek " hneď vyzeráš lepšie" usmeje sa
. " Všetko je pripravené" poviem mojej pani a pozerám na ňu ako nahá vchádza do vane a spokojne si do nej ľahne a urobí pohodlie , zoberie si do ruky vôdzku od môjho obojku a škubne ním aby som prišiel bližšie , kľaknem si ku vani a pozerám na moju pani. "Dnes mám strašnú chuť na sex , ach" povie moja pani " škoda že si zamknutý" usmeje sa " podaj mi telefón , zavolám Danielovi , ach ten jeho penis , chcem ho dnes mať a moc" , podám mojej pani telefón a počúvam "Ahoj zlatko , čo robíš ? , čo keby si dnes večer prišiel , prídeš ? Super , teším sa na teba , pa " . " Večer príde , si rád ? " , "áno moja pani , teším sa" odpoviem , " psík môj ani si nevieš predstaviť ako sa teším , neviem si predstaviť čo by som robila keby dnes neprišiel , možno by som ti to urobila dnes ústami a užili si spolu napriklad 69-tku , zasúval by si ho do mňa zozadu , och , ale príde Daniel takže ťa dnes nemusím vôbec odomykať , je to pekné od neho že takto príde však" , Penis mi ide v tej chvíli vybuchnúť , mám pocit že mi každú chvíľu roztrhá môj pas cudnosti , keď pozerám moju pani ako je vo vani a chystá sa pre iného muža tak , nezvládam to , jeho bude uspokojovať ústami , jemu dopraje 69-tku a ja opäť zostanem zamknutý , v tom zacítim silné škubnutie v rozkroku , " prečo si tak ticho?" , "Prepáč , moja pani , zamyslel som sa" , pani sa usmeje , zakloni hlavu a zavrie oči " potrebujem si na chvíľu oddýchnuť" , po chvíľke mi pani prikáže aby som jej umyl chrbát a potom mi nastaví svoju rúčku aby som jej pomohol z vane , donesiem osušku a celú ju poutieram , " kľakni si !" opäť mi prikáže , ja si kľaknem a pozerám na ňu , je predomnou úplne nahá , pozerám na jej krásne , opálené nohy , položí si nôžku na môj pas cudnosti a mierne pritlačí na moje guľky "môžeš začať" držím v ruke žiletku , zbožňuje keď jej holím nôžky, "pomaly a s citom , myslím že nechceš aby som nôžku pritlačila ešte viac , tak sa snaž' " , chcem byť pre Daniela dnes dokonalá , vzrušovať ho , pretože mám pocit že svojho psíka vôbec nevzrušujem" , psík sa pozrie na pani , nechápe , predsa musí vedieť že som z nej úplne hotový. " Nepozeraj sa tak na mňa , povedala som ti že mám dnes strašnú chuť na sex a ty nič nerobíš , ani ma neprosíš aby som ti dala dole pas cudnosti , takto po mne môj psík túži ?!" , " Veľmi po tebe túžim , neskutočne , po celom tvojom tele , och pani moja , prosím" , " Vieš že prosíkať máš zákazané , navyše Daniel ma medzi nohami viac centimetrov ako ty , aj v posteli je lepší takže dnes zostaneš zamknutý! a radšej sa poriadne venuj mojim nôžkam , keď budú hladké tak mi prinesieš tie červené čipkované nohavičky , podprsenku a podväzky , dnes ho chcem prekvapiť
psík doholí nôžky svojej pani a presunie sa do spálne pre veci ktoré mu prikázala doniesť jeho pani , psík sa vráti a pripravuje svoju pani pre Daniela , natiahne jej červené podväzky , zapne jej podprsenku a nakoniec jej natiahne nohavičky , psík je úplne hotový zo svojej pani a obtiera sa jej o nôžky "prestaň , psík , prines mi ten drahý parfém" donesiem ho , nemôžem odtrhnúť oči zo svojej pani , tá si ešte napráva podprsenku , "čo povieš , vyzerajú moje prsia v nej dobre ? " mám pocit ako by som mal každú chvíľu celý vytiecť , keby ma teraz odomkla stačilo by sa ho len raz dotknúť a striekal by som snáď niekoľko desiatok sekúnd , pozerám na prsia pani a odpoviem " sú úžasné , najkrajšie a ..." , " a Danielove si chcel povedať , však psík môj
, za chvíľku už tu bude" , moja pani si ma odvedie za obojok do spalne a ľahne si na posteľ a prejde si rukou pod tie čipkované nohavičky " nech už je tu , nemôžem sa dočkať , už chcem cítiť ako ten svoj tvrdý penis zasunie do mňa a ja budem nahlas vzdychať" , pár minút sa rozprávame keď v tom zazvoní zvonček ,"to bude Daniel , choď otvoriť a povedz mu že ho čakám v spálni , ty sním do spálne už nechoď , dnes chceme mať súkromie" , idem otvoriť nahý dvere a to je Daniel , " tak kde ju mám , už to nemôžem vydržať" , "čaká na teba v spálni" , Daniel vojde do spálne a ja už si môžem len predstavovať čo sa tam deje
Niečo z pokračovania
" Som v kuchyni a z našej spalne počujem ako moja pani silno vzdychá a užíva si úžasný sex , robí to so mnou a mojim penisom neskutočné divy , nedokážem sa na nič sústrediť , len sa každú chvíľu držím za pas a uvedomujem si ako Danielovi závidím , v tom mi príde správa od mojej pani " príď do spálne , hneď !" Otvorím dvere , obaja nahý , po zemi ich veci , nohavičky , podprdenka , Danielova košeľa , boxerky , pani na posteli na štyroch , vystrčený zadoček a Daniel do nej zasúva svoj penis , moja pani neskutočne vzdychá , pod bližšie chcem aby si videl ako sa Daniel vystrieka na môj zadoček , pozerám na zadoček mojej pani a na Danielov tvrdý penis ako ešte zrýchli , zakloni hlavu a potom ho vytiahne , vystrieka mojej pani celý zadoček , mal úžasný , silný orgazmus , srdce mi búši , pas custnoti mi ide roztrhnúť , pani mi radšej stlačí guľky aby som sa trošku ukľudnil
, pani je v siedmom nebi , vidieť že je spokojná , pozrie sa na mňa " okamžite to všetko po ňom uprac , nech nemám na zadočku ani kvapku jeho semena , samozrejme jazykom , hneď ! "