1

Téma: Nemáte komu svěřit klíčky?

Zdravím všechny zamčené a nezadané subíky.

Zjistil jsem, že v zahraničí můžete přes internet "spolupracovat" s dominou, která nabízí službu klíčnice. Funguje to tak, že si zamknete vaše mužství do pásu cudnosti, s dominou se domluvíte, že jí klíčky pošlete a svěříte se tak do její moci. Pak existují nějaká pravidla pro zaslání klíčků zpátky. Některá z nich si určí domina a některá vy. Komunikujete spolu přes emaily nebo třeba i přes webkameru. Bývá to placená služba, ale nestojí to žádné velké peníze. Určitě méně než osobní návštěva u té dominy.

A to je asi celé. Všechno ostatní záleží na fantazii, představách a na individuální domluvě. Určitě je to hodně i o důvěře. Webová prezentace dominy by vás asi měla přesvědčit, že je to reálná osoba a ne smyšlená, webkamera by tomu prolomení ledů mohla také hodně pomoct.

A teď proč to sem píšu. Myslím, že bych se dokázal s nějakou dominou domluvit a tuto službu založit. Nabídku bych pak samozřejmě umístil na www.cudnost.cz, včetně veškerých informací a detailů, aby zájemci předem věděli co nejpodrobněji, do čeho jdou.

Měl byste někdo zájem o tuto službu tady v ČR? Jak by to podle vás mohlo a mělo fungovat? Je to blbost nebo není? Chtěl bych vás všechny požádat, abyste mi napsali cokoliv, co vás k tomu napadá.

Pište prosím sem do diskuse a nebo jestli nechcete veřejně, tak mi napište na info@cudnost.cz

Pokud jste domina a oslovuje vás toto téma, napište mi prosím email.

Díky moc, těším se na vaše postřehy a nápady.

webmaster

2

Re: Nemáte komu svěřit klíčky?

Pánové, máte se na co těšit!

Našel jsem pro vás dominu a ne jen jednu. Všechno jsme projednali a už brzy vám službu KLÍČNICE představíme. Už nebudete muset mít klíčky na dosah a bojovat s vaší slabou vůlí, dámy se vám o jejich úschovu rády postarají.

Máte ještě poslední možnost napsat zde vaše nápady a představy o této službě, těmi nejlepšími se rádi inspirujeme při posledních úpravách nové chystané služby KLÍČNICE.

Všechno, co vám na stránkách www.cudnost.cz nabízím, mám osobně vyzkoušené. Proto se chystám i novou službu KLÍČNICE hned po spuštění otestovat na vlastní kůži. Se svou klíčnicí nebudu v kontaktu soukromě přes emaily, ale přímo tady na fóru. Jsem z toho trochu nervózní už v předstihu, ale tuhle zamykací nervozitu znáte všichni. Těším se na to a vy se těšte se mnou. A držte mi palce :-)

DOPLNĚNÍ: Veřejný test služby Klíčnice

3

Dobry den, panove... jsem jedna z klicnic,to jen tak pro poradek, aby jste se nemuseli ptat v soukr. zpravach "kdo jsem a kde se tu ta zenska vyzyvava vzala" :-)

Zrejme to zatim z toho kratkeho uvodniho textu neni patrne,ale mnozi se dotazy,zda sluzba a veskera komunikace musi probihat tady,verejne....SAMOZREJME ZE NE.... Pouze jedna komunikace bude verejna a to proto,aby jste videli v cem spociva....

Pokud spolu budeme komunikovat,tak soukrome:-)

Opravdu nemate napady a pozadavky, kterymi chcete zasahnout do pripravovane sluzby? To Vam neverim.....:-)

Safira

4

Zdravím Paní Safira, rád bych rozšířil vaše řady a přidal se. Bylo by ještě místo?

5

Myslim, ze pejsek by se mi hodil smile O spusteni sluzby budes informovan...

6

Madam Safiro,
jsem rád že tu jste a těším se na podmínky uzamčení. ano je složité říci co by se mi zamlouvalo a jak bych upravil nápady na uzamčení když nevím jaké máte nápady a je hloupost psát uplně volně myšlenky. Však co je fakt že by mne así více než platit za uzamčení lákalo to že bych musel platit více pokud bych chtěl odemknout dříve. Respektive by se jednalo o jakýsi druh pokuty za každý den zkrácení aby si to každý rozmyslel zda vydrží nebo nikoli (nemusí to byt jen pokut ale třeba i trest) Však je to jen a jen myšlenka.
Omlouvám se pokud je to moc hloupý nápad Madam

7

Dekuji, tvoje plus je, ze jsi jako 1. sebral odvahu a napsal sve myslenky. Co ti, ale neprislusi je, rozhodovat o tom, co je a neni hloupost... od toho jsem tu ja! Nemyslis?

8

Omlouvám se Madam nechtěl jsem jen zveličovat své myšlenky a nevím co se libí vám a jaké sledujete cíle vy.

9

V poradku, priste vaz slova. me cile brzo poznas!

10

Mne snad šálí zrak! Subík bude rozhodovat o tom, co je hloupost?! Madam mu promine jeho troufalost a on ani neví, jak Ji má oslovit? Na začátku a na konci věty, oslovujeme Madam, nebo Paní .... to tě tvá Paní neučila? Máme hodně práce s výchovou....

A propo, ti chápavější z Vás to již poznali .....  jsem také Klíčnice.

11

Vitejte, draha kolegyne

Jsem rada, ze Vas tu vidim, mate pravdu... take jsem byla nucena konstatovat, ze nas zde ceka vice prace, nez jsme cekaly... Ale jak rady rikame : "Cviceny subik z nebe nespadl ! " Ze smile))

12

To je skvělá služba. Něco podobného mi dělá i má domina. Dostanu CB6000, nasadím, odevzdám klíče a mám po ptákách :-)  A klíč mi vrátí, kdy se ji zlíbí. Momentálně jsem uzamčen nepřetržitě 36 dní (tedy přes pět týdnů :-) a snad za týden bude konec. Anebo nebude, co já vím :-)

13

falcon napsal:

To je skvělá služba. Něco podobného mi dělá i má domina. Dostanu CB6000, nasadím, odevzdám klíče a mám po ptákách :-)  A klíč mi vrátí, kdy se ji zlíbí. Momentálně jsem uzamčen nepřetržitě 36 dní (tedy přes pět týdnů :-) a snad za týden bude konec. Anebo nebude, co já vím :-)

myslim, ze presnejsi formulace je: a mam po ptaku.... big_smile

14

Madam Safira napsal:
falcon napsal:

A doufám, že jim nedáš klíč ani když budou na kolenou prosit. To jim ještě nějaký den přidej za drzost :-)

15

falcon napsal:
Madam Safira napsal:
falcon napsal:

A doufám, že jim nedáš klíč ani když budou na kolenou prosit. To jim ještě nějaký den přidej za drzost :-)

Vidim, ze by tve domine mel nekdo vysvetlit jak se chova vychovany otrok!  Evidentne velmi zanedbala vychovu,kdyz si dovolis radit jine Madam,jak ma zachazet se subiky!

16

Takže za 1) kde je oslovení Paní?
2) komu tykáš?!
3) dej mi kontakt na tvou dominu, na týden si tě půjčím k převýchově!

17

Jsem všeobecně velmi znepokojena z toho co tu vidím! Naprosto tu chybí řád a disciplína. Jsem si jista, že vás s kolegyní srovnáme!  Hlásí se někdo dobrovolně na pozici mé rohožky?

18

Madam omlouvám se za chyby co v psaném projevu jenž zvládám napáchat. Však Paní Vznešená rohožkou vaší bych se rád stal. Ale netuším co Madam očekáváte ani co mohu já nicotný submisiv Vám nabídnout.

S úctou se těším na Vaší odpověď Madam otrok Jan

19

Ale, vidím, že pas_cudnosti se hlasi do dvou sluzeb najednou... zrejme si troufas!

20

Pánové, dočkali jste se. Služba Klíčnice byla právě spuštěna.

Určitě jste zvědaví, jak ve skutečnosti probíhá. Jsem na to zvědavý teď ještě víc než vy. Jak jsem slíbil, službu pro vás veřejně otestuji. Přímý přenos sledujte zde a držte mi palce.

21

To Madam Safira: Musím přiznat, že určitá škodolibost tu je.
Už budu hodný smile Možná smile

22

Martin: od kdy subik pouziva slovo mozna? V tvem slovniku se ma nachazet pouze ANO a v ojedinelych pripadech ne..... Koukam ze by ti taky prospelo par ran, jako tady vsem...

23

Madam Safira napsal:

Martin: od kdy subik pouziva slovo mozna? V tvem slovniku se ma nachazet pouze ANO a v ojedinelych pripadech ne..... Koukam ze by ti taky prospelo par ran, jako tady vsem...

Ano Madam.

24

Nevím, proč bych měl mít problém :-) S žádnou z přítomných domin nejsem v žádném vztahu, takže nevím, proč bych se měl tvářit jako subík.  :-)

25

falcon napsal:

Nevím, proč bych měl mít problém :-) S žádnou z přítomných domin nejsem v žádném vztahu, takže nevím, proč bych se měl tvářit jako subík.  :-)

Protoze jses!