1 Naposledy upravil: UFO (6.9.2014 16:23:13)

Téma: Recenze a srovnani pasu cudnosti

Ahoj. Pokud tu nekdo vyzkousel vice pasu cudnosti, tak sem prosim napiste strucne osobni zkusenosti a srovnani, pripadne recenzi apod.

Ja tedy zacnu (omlouvam se za chybejici diakritiku):
Vyzkousel jsem CB-6000, CB-6000s a CB-6000s silikon.

Pohodli:
Z techto tri mi pripadal nejhorsi CB-6000, jednoduse proto, ze je nejvetsi a tudiz proste prekazi nejvic. Spatne se mi v nem chodi, spatne se mi v nem spi a o sportu nemluve. CB-6000s je diky sve velikosti o neco lepsi, je mene citit pri chuzi a spi se v nem lepe (dokonce se v nem da spat i na brise). Silikonovy CB-6000s spolu s plastovymi krouzky je za normalnich okolnosti jeste pohodlnejsi, pri chuzi ho skoro necitim, spi se v nem skoro stejne jako v klasickem plastovem CB-6000s, ale pro me ma jednu obrovskou nevyhodu a tou je predni otvor, do kteryho se mi pri stoporeni dostane predkozka a pri kontaktu se spodnim pradlem to potom neprijemne reze. Diky tomuto bych si z hlediska pohodli vybral plastovy CB-6000s.

Ucinnost:
Ze vsech tri se da bez problemu dostat, ale zpatky mi to uz nejde. Nejhorsi se mi jevi CB-6000, je v nem dost mista a tudiz i prostor pro castecnou erekci a po nekolika dnech abstinence neni problem v nem docilit orgasmu klepanim do klicky. O neco lepsi je CB-6000s, tam je mene mista, erekce je neprijemnejsi a tudiz dosahnout v nem orgasmu je temer nemozne. Silikonovy CB-6000s mi prijde v tomto temer stejny, da se sice mackat, ale to me k orgasmu nedovede. Klepani do klicky je diky mekkemu silikonu o neco mene ucinny, takze z hlediska ucinnosti mi pripada mozna jeste o trochu lepsi nez plastove CB-6000s.

Shrnuti:
Celkove nejlepsi z techto tri se mi jevi plastove CB-6000s.

Pokud Vas zajima srovnani z nejakeho jineho hlediska, tak mi napiste soukromou zpravu a ja to doplnim, ted zrovna me nic dalsiho nenapada. Totez prosim delejte u srovnani od jinych uzivatelu, at je tu co nejmene off-topicu. smile Dekuju.

2

Re: Recenze a srovnani pasu cudnosti

cb-6000

+ vice velikosti krouzku a moznost nastavit si vzdalenost mezi klickou a krouzkem
+ lehky

- krouzek po chvili zacne drit
- nezabrani (u me) erekci uplne a vznikne tak velke, az bolestive, pnuti
- velmi obtizna hygiena

Birdlocked Neo:

+ mekky silikon je velmi pohodlny i pri pohybu

- hygiena
- pro neobrezaneho se velmi spatne moci ve stoje
- obtizne nasadit bez lubrikantu

Mature Metal Jailbird

+ na miru vyrobeny, moznost modifikaci
+ vyborne sedi
+ naprosto bezproblemova hygiena
+ ovalny krouzek z nerezu nestipe

- kov neprojde detektorem na letistich
- cena
- doba doruceni

Mature Metal Watchful Mistress

Stejne jako jailbird, jen:
+/- mensi pristup k penisu (jeste mene vzruchu)

- o neco horsi hygiena (stejne o mnoho radu lepsi nez cb-6000 nebo birdlocked)

Obecne uz bych nesel do niceho jineho nez je Mature Metal, vynikajici servis, vedi, poradi, pomuzou. Je to trosku drahe, ale rozhodne nelituju.

3

Já souhlasím s UFO, vyzkoušel jsem podobnou 3 kombinaci, dokonce s tím, že jsem měl plastovou klícku menší než CB 6000s - a všeobecně by se dalo říct, že čím menší klícka, tím menší prostor pro erekci a otlačení varlat. Nicméně pro ideální funkci by bylo poteba mít kolem pasu jakýsi "opasek", který udrží kroužky a klícku co nejblíže k tělu..

4

Jo jo, bezpečnost má plastová verze malou. Opasek je nepohodlný, viditelný a navíc způsobuje, že CB jakoby trčí dopředu. Chtělo by to nějaký geniální nápad, jak udržet ptáčka vevnitř i bez opasku.

5

Obavam se ze jedina varianta bez opazku ktera je 100% bezpecna je piercing.

6

Myslím že piercing drtivou většinu uživatelů PC nepotěší. Bohužel vzhledem ke kontrukci nevidím jinou variantu, která by se dala aplikovat "na trvalo".

7

Vyzkousel nekdo HolyTrainer?

8

Fakt pěkný kousek. Hledal jsem jestli se nechá někde u nás koupit, ale nenašel jsem. Rád bych ho vyzkoušel, myslím že je fakt bezpečný. Pokud někdo víte kde koupit, prosím o info.

9 Naposledy upravil: hotr.bilo (19.2.2014 07:51:37)

Jsem vlastníkem HolyTrainer Small. Od Vánoc, kdy jsem si ho pořidil, jsem ho celkem nosil asi 20 dní s přestávkami. Společně s HT jsem si pořídil i Birdlocked Pico přímo ze Švýcarska. V Čechách jsem HT také v nabídce žádného obchodu nenašel. Před tím jsem si pořídil i nějakou levnou kopii CB6000s, ale tu jsem zkusil jen několikrát a pak odložil do skříně. Mám i nějakou levnou kovovou "parodii" na pás, ale v té se nedá vydržet déle jak pár hodin. Všude to tlačí, skřípe to kůži. Třeba to bylo myšleno jako pás za trest či k mučení. big_smile

Co se týka pohodlí nošení, tak z těchto 4 je to jasný vítěz.

Zde je kratičká recenze:

+ Pohodlný, nikde nic netlačí
+ Po zahřátí na tělesnou teplotu trochu změkne, ale ne tak jako silikon
+ Díky ergonomickému kroužku kolem kořene se koužek jednoduše nasazuje

- Díky malému počtu otvorů problematičtějsí hygiena. To je však problém asi všech nekovových kousků
- Otvor kudy se močí je dost vysoko a relativně malý, takže speciálně s PA piercingem se musí močit v sedě. Domnívám se, že ten otvor mohli udělat trochu větší.

10

Milionkrat dekuju za recenzi. Pokud muzes, napsal bys jeste prosim nejaky srovnani toho ergonomickeho krouzku? Napr. ktery z nich drzi lepe a nesklouzava, ktery mene prekazi? Taky by me zajimalo porovnani velikosti s velikosti CB-6000s...

Ten vetsi ma delku klece 65 mm a ten mensi 48 mm, ale je to mereny z ty dolni kratky casti (viz http://www.holytrainer.com/en/test_chastity.asp), pricemz CB-6000s ma v ty dolni casti taky priblizne 48 mm. Pokud mas ten mensi, mohl bys napsat, jaky je velikostni rozdil mezi nim a CB-6000s?

Predem moc dekuju, Holy Trainer si asi brzy poridim. smile

11

Zdravím, kdyžtak mi pošlete mail na seznam, to před @ je stejné jako můj nik zde a já Vám pošlu nějaké fotky kde je CB6000s a HT. Bohužel nejsem moc chytrý z toho, jak přidat obrázky, jinak bych je vložil alespoň v malém rozlišení.

Obecně bych řekl, že velikost kroužku je o něco větší než u CB6000s. Mně osobně přijde 45 u HT volnější než ta samá velikost od CB6000s. Jak jsem už psal, tak ta CB6000s je nějaká levná kopie.

12

Předpokládám že by porovnávcí fotky rádo vidělo vícero lidí, možná kdybys je nahrál někam na web pro stažení??

13 Naposledy upravil: hotr.bilo (21.2.2014 12:02:00)

Pár fotografií pro porovnání mezi HT a CB6000s je možno do pondělní půlnoci stáhnout z adresy
http://ulozto.cz/xfgysfDp/ht-zip

Pro upřesnění, obojí je s kroužkem velikosti 45mm (HT byl s ním objednán) a CB6000s po měření šuplerou ukazovalo 46mm. Asi si ti, kdo to kopírovali s rozměry moc hlavu nelámali. Na kroužku od CB6000s je daná černá lepící páska, pro transparentnost porovnání s kroužkem od HT a také pro pohodlnější nošení.

Na té jedné malé fotce je červeně zakroužkována díra, kterou jsem dodělával, proto nevypadá tak dobře jako originální ventilační otvory.

14

Ten HT vypada bozsky.... matrial musi byt famozni... neklape ten zamek pri chuzi? nebo zase gumicka kolem dokola?
Urcite nad tim s manzelkou popremyslime... chysta se to nekdo v CR prodavat? Vyhledove bychom ho mohli zkusit.

Diky za uzasny fotky!

subbi

15

Zámek neklepe, protože se ani moc nehýbe a také díky použitému materiálu (při tělesné teplotě mírně změkne) by to ani nebylo slyšet. To CB6000s se opravdu bez gumičky nedá. ;-)

16

Prave, mam 6000 i 6000s a je to des... to klepani je fakt prusvih, al gumicka to vyresi smile V praci by to bylo nerealny nosit.
Uz jsem nasel i par fotek jak vypada ten HT na penisu... zajimavy,..

17

Jen takovy poznatek... Kdysi jsem mel original CB-6000 a tam zamek neklepal vubec (zamek byl v tom otvoru dost natesno) a ted mam original CB-6000s a tam zamek klepe. Ma nekdo stejnou zkusenost?

18

Me klepalo vzdy vse. Ale muzes si zkusit prehodit trny, jestli to pomuze..

19

Dnes jsem objednal cb6000s, silikon a s tyckou mezi varlaty, protoze mam maly penis a bojim se, ze klasicky by mohl sklouznout. Mate nekdo zkusenosti?

20

Sklouzávat bude všechno, je to dáno konstrukcí tohoto typu pásu. Nicméně se budeme těšit na recenzi wink

21

Jj, urcite napisi. Utrcite zkusim v bazene, kde se pero nejvic zmensi...mozna bych se hecnul a vzal si ho na plavani se skolou...

22

Zdravím,

Dnes mi do mailu přišel e-mail od HolyTrainer, že začínají nabízet inovovaný typ bez vysacího zámečku, takže ke klepání byť sebemenšímu nemůže absolutně vůbec docházet.

http://www.holytrainer.com/en/male-chastity-device.asp

23

hotr.bilo napsal:

Zdravím,

Dnes mi do mailu přišel e-mail od HolyTrainer, že začínají nabízet inovovaný typ bez vysacího zámečku, takže ke klepání byť sebemenšímu nemůže absolutně vůbec docházet.

http://www.holytrainer.com/en/male-chastity-device.asp

To vypada dobre, prave jsem si ho objednal. smile

24

Potom poprosime vsetky postrehy,od objednania,platby az po balenie a nasadenie.prve dojmy a zazitky az pripadne chyby.
Budem sa tesit.

25

HolyTrainer vs CB-6000s

+
Ergonomicky krouzek - sedi perfektne, netlaci
Zamykani - super, nikde nic neprekazi
Uhel - vycniva jeste mene nez CB-6000s, temer neni videt pod oblecenim

-
Maly otvor pro moceni
Material - naprosto stejne tvrdy jako plast (i po zahrati), mene prijemny na kuzi (krouzek po chvili zacne drit)
Pohodli - zacatek klece se pri naznaku erekce zarezava zezhora do penisu a zpusobuje neprijemny otlaceniny (pres noc jsem ho radsi ani nezkousel)

Zaver:
CB-6000s > HolyTrainer