1

Téma: keď Madam dovolí …

Čaute. Prišiel som sa pochváliť akú mám skvelú a kreatívnu Madam smile. Klietku sa snažím mať takmer stále, nakoľko moja Madam preferuje dlhodobé zamykanie. Keď ma už musí odomknúť, zvyčajne ide o návštevu lekára,  alebo keď už mám veľké odreniny. Poctivo cúdnosť dodržiavam, aj keď som bez klietky. Mentálne som nastavený mať orgazmus len s jej výslovným povolením. Zo zdravotných dôvodov ma cca raz za 10 dní “vypustí” (milking), samozrejme vždy vytečiem do pripraveného pohárika a všetko pekne vypijem smile.  Posledný “orgáč” som mal povolený po 117tich dňoch cúdnosti. Sprevádzal ho intenzívny výprask rákoskou (zadok som mal sfarbený viac ako týždeň). Hneď po výprasku mi dala dolu klietku, musel som si sadnúť na tvrdú stoličku (zadok ma pálil) a stihnúť to do jednej minúty. Od vtedy prešli takmer tri mesiace. Dnes mi Madam oznámila, že nabudúce (asi si ešte počkám nejaký čas) mi vyberie pekné gay vídejko pri ktorého pozeraní budem mať možnosť… Nebudem klamať, ako heteráka ma to veľmi láka. Viem, že Madam už dlhší čas koketuje s forced bi myšlienkami. Dám Vám vedieť keď  deň “DÉ” príde smile.

2

Re: keď Madam dovolí …

Ahoj, moc ti fandím. Tvoje "Paní" opravdu ví, co je pro tebe dobré. Jednou bych chtěl také najít nějakou "Paní" jako je ta tvá. Jsem také pro delší dobu zamčení, krátké intervaly nejsou podlé mého názoru k ničemu. To se poslušnost nevytvoří.

3

Re: keď Madam dovolí …

Dík, to máš pravdu, Madam vie čo je pre náš vzťah dobré smile. Ona mi už pred x rokmi naznačovala, že správna cesta je zamykanie… nejak som sa tomu vyhýbal. Ale postupom času som asi “dozrel” a nechal sa zamknúť. A musel som jej dať za pravdu, keďže to náš vzťah posunulo ďalej.
Urcite najdes nejakú ktorá ta bude rada zamykať. Btw ta kamoška s ktorou sa raz za čas stretneš by nemala zaujem častejšie dozerať na tvoju cúdnosť?