Téma: keď Madam dovolí …
Čaute. Prišiel som sa pochváliť akú mám skvelú a kreatívnu Madam
. Klietku sa snažím mať takmer stále, nakoľko moja Madam preferuje dlhodobé zamykanie. Keď ma už musí odomknúť, zvyčajne ide o návštevu lekára, alebo keď už mám veľké odreniny. Poctivo cúdnosť dodržiavam, aj keď som bez klietky. Mentálne som nastavený mať orgazmus len s jej výslovným povolením. Zo zdravotných dôvodov ma cca raz za 10 dní “vypustí” (milking), samozrejme vždy vytečiem do pripraveného pohárika a všetko pekne vypijem
. Posledný “orgáč” som mal povolený po 117tich dňoch cúdnosti. Sprevádzal ho intenzívny výprask rákoskou (zadok som mal sfarbený viac ako týždeň). Hneď po výprasku mi dala dolu klietku, musel som si sadnúť na tvrdú stoličku (zadok ma pálil) a stihnúť to do jednej minúty. Od vtedy prešli takmer tri mesiace. Dnes mi Madam oznámila, že nabudúce (asi si ešte počkám nejaký čas) mi vyberie pekné gay vídejko pri ktorého pozeraní budem mať možnosť… Nebudem klamať, ako heteráka ma to veľmi láka. Viem, že Madam už dlhší čas koketuje s forced bi myšlienkami. Dám Vám vedieť keď deň “DÉ” príde
.