1

Téma: CB6000 problem

Ahoj mám problém s tímhle pásem. A to takový že když ho mám na sobě přes noc, tak se mi snaží postavit a ráno mám pak penis celý otlačený a velmi často i opuchlou předkožku, uzdičku. Vždy v to místě jak se tuba rozšiřuje na žalud. Moje teorie je, že mám prostě moc veliký penis a proto je tak otlačený, i v klidovém stavu totiž vyplňuji téměř celý objem tuby.

Chtěl bych se zeptat jestli jste někdo nezažil podobný problém a nedokázal ho nějak odstranit. Případně jestli by mohl pomoct jiný typ pásu. Začínám uvažovat o bon4plus.

2

Re: CB6000 problem

Ahoj wizbone,

v klícce máš předkožku staženou dolu pod žalud nebo ji máš přetaženou přes? Zažil jsem to taky, když jsem ji měl staženou dolu. Mám předkožku docela objemnou, tak se mi tam stažená hodně blbě vešla a působilo mi to přesně takovýhle problémy.

Chtěl jsem jí mít staženou kvůli lepší hygieně, ale bohužel to nešlo. Mít jí přetaženou přes zase způsobuje jiný problémy, ale ty nejsou tak moc zdravotní jako tohle.

Tak snad jsem ti trochu pomohl. Bon4plus neznám, to je něco většího? Kdyžtak se ozvi, poradím ti, jaké jsou další větší alternativy.

webmaster
info@cudnost.cz

3

Ahoj předkožku mám přetaženou v pásu, když jí nechám volně tak opuchne. Opuchne vždy jenom ta část co je v prostoru pro žalud. Další problém je, že je mi to prostě malý. Mám 18/5 a po pár dnech ho mám odřeného v místě jak končí klícka. Přemýšlím jestli bych si pomohl s jiným typem pásu.

4

Mám úplně ten samý problém, jako má wizbone. Mám penis o stejné velikosti a také mi to dělá. Opuchne ve všech místech, kde jsou otvory v pásu. Takže dlouhodobé nošení je nemožné :-( Mám CB6000 zde koupený. Už jsem přemýšlel o něčem kovovém a nebo o The Curve, který je právě pro větší rozměry. Také bych to nějak rád vyřešil. A mám ještě problém s tím, že když nosím CB déle, jak hodinu, tak se mi dostane kůže do toho prostoru v kroužku a tam se zařeže a pálí a pak se to dlouho hojí. Chtělo by to plné kroužky...

5

Dobrý večer,

to chce nejspíš vyzkoušet jiný typ klícky. Sice se snažím každému, kdo se odváží zeptat, poradit podle sebe, ale každý holt máme to nářadíčko jiné. Mně třeba teď nejlépe sedí klícka CB6000s, ale ještě nedávno jsem si nedokázal ani představit, že by se mi do ní penis mohl vejít.

Kdybyste měli zájem o The Curve, tak mi napište, mám dva kousky. Kroužky mají kruhový profil (kdybyste je přeřízli pilkou, tak řez má tvar kolečka) a jsou otvírací, dole mají kloub.

Cena je 1100 Kč včetně poštovného, klícky jsou nové a netknuté, sada obsahuje i troje přídavné zoubky.

6

Jak to vypadá? Mohl by někdo sem dát odkaz na obrázek? Děkuji

cudnost.cz: Možná by nebylo špatné sehnat obrázky různých modelů a udělat stránku, kde by byl přehled pásů cudnosti (třeba i s popiskem).

7

Hoj nevite cim to je?

Po sundani CB6000 plastovy penis vypada v poradku i celou dobu v kliäe. Ale pak pri stoporeni zacne penis mirne palit a trozku zcervena a pri sexu to pali tolik ze si myslim ze ho mam spis v rozpaleny troube nez v pi... v buchticce me pani.

A 5 noci s erekcema po hodine uz to zacina byt taky peklo, nevyspim se.

8

cudnost.cz napsal:

....................Kdybyste měli zájem o The Curve, tak mi napište, mám dva kousky. Kroužky mají kruhový profil (kdybyste je přeřízli pilkou, tak řez má tvar kolečka) a jsou otvírací, dole mají kloub.
Cena je 1100 Kč včetně poštovného, klícky jsou nové a netknuté, sada obsahuje i troje přídavné zoubky.

Tady u té staré varianty jsem měl problém právě s tím kloubem. Resp.s jeho čepem, který zakončen kovovým kloboučkem na obou stranách. A jelikož jsem nebyl sám, komu začala ta čepička korodovat, díky pocení tak nebyl problém najít řešení. Kousek hadičky přetažený přes klobouček.