1

Téma: Touhy a sny

Po všem čím si člověk projde pokud to má v hlavě tak nějak jinak/cudnost,klícky,odpírání orgasmu/atd-někam postupuje.
Např.já jsem dlouho toužil být ovládán zároven se subkou-a po delším čase se mi to splnilo.Trojka -2 ženy -domina a subka.Budu rád pokud se nebudete stydět a napíšete o čem sníte-..

2

Re: Touhy a sny

Ahoj, já již delší dobu přemýšlel o uzamčení do pásu. Měl jsem dva problémy. Časté honění každý den a fakt, že vydržím při sexu jen 3 minuty a pocit že přítelkyně si zaslouží víc. Přítelkyni se můj návrh na nošení klece nezamluval, ale jednoho dne, když přišla domů nějak potichu, mne načapala u honění. Pak jsme měli ještě sex, jak už to bylo podruhé, vydržel jsem snad i dvacet minut, ale pak mne zamkla a od té doby jsem už 3 týdny pod zámkem ( není to poprvé, sám jsem klicku občas nosil už předtím), ale teď má klíče konečně ona a jsem šťastný. Ona svoje uspokojení zatím řeší jako doteď, takže womanizer a nebo sprcha, když má náladu dovolí mi i lízat jí. Uvidíme kam to dotahneme, ale myslím, že to vypadá na další slibný začátek kariéry cuckolda.

3

Jak dlouho jsi zamčený a jak to zvládáš jako cuckold?

4

Dvaja vypracovaní, svalnatí muži sa budú hrať iba pre moje potešenie. So sklenkou vína ich budem pozorovať a možno dovolím políbit střevíček...

5

Tak mi u HT i s nejmenším kroužkem po 26 dnech projela kulička a druhá šla protáhnout. Zamčený jsem strašně spokojený. Teď je to pro mě velmi nezvyklý pocit, mít mezi nohama měkko. Chtěl bych pod stromečkem najít kouzelnou klícku nebo trubičku, která by mi hned po nasazení napořád přirostla k tělu. Bohužel Ježíšek takové dárky nenosí.