1

Téma: Typ zámku

Ahoj, chci se zeptat, jaké typy zámků na pásy používáte a jaký je v čem lepší??
Koukal jsem, že se prodávají různé, klasika na klíč, kódový, na otisk prstu a tak..
Zrovna zkouším na číselný kód, který zná jen moje klíčnice. Zajímal by mě ještě ten na otisk, ale v tom asi nemůžu na koupaliště.
Máte někdo nějakou raritku?

2

Re: Typ zámku

Ahoj, nejraději mám plastové plomby s číslem, je to sice trochu obyč, ale jsou lehké, nevyjímají se v prádle a dobře drží. Nevýhodou je, že se mi číslo vždy smaže (např. při sprchování, koupání), ale zamykám se sám, takže to asi ničemu nevadí.

3

Asi nejhorší zkušenost mám se zámky z Činy, takové ty s vyrytým psem. Zreznou hned po prvním koupání.

Nejlépe mi fungovaly zámky ABUS.

Zámek s číselným kodem jsem take zkousel, ale byl hodne velký. Navíc z principu není bezpečný.

4

Plastové plomby s číslem, ty které se prodávají na Cudnosti (100 ks v balíčku) se nesmazávají. Mám černé a světélkující. Ty co jsou přímo v sadě jsou často smazávací.
Používám nejen coby zámek na klícku, ale taky jako plombu na klíček k těm vestavěným zámkům. Vozím náhradní zapečetěný klíček s sebou na služební cesty, pro případ nouze. Paní jednou za čas kontroluje číslo.