Téma: Pas cudnosti prví krat
Chcem sa spýtať , manželka má zamkla do PC pred 8 dňami a už piaty deň má bolia vajcia a stále teciem . Je to normalne ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Pas cudnosti prví krat
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chcem sa spýtať , manželka má zamkla do PC pred 8 dňami a už piaty deň má bolia vajcia a stále teciem . Je to normalne ?
Zjistili jste si o tom s manželkou předem nějaké info, že se takhle ptáš?
Ano je to normální, může být. Zvykneš si.
Jestli ale nemáš tu klícku průhlednou, tak to napoprvé moc nepřeháněj s délkou uzamčení. Zvykat si je dobré pomalu a potřebuješ mít jistotu, že ti klícka neplsobí zdravotní problémy - zarudnutí, otok, odřeninu apod. Sebemenší náznak je potřeba nechat zahojit.
Žiadne z týchto príznakov nemám , len to že má bolia guľky a teciem . Asi to len musím vydržať.
Len pár príspevkov z netu.
Ahoj, s bolestí nebo citlivostí varlat se až tak nepotýkám, ale jinak teču pořád a hodně, když jsem zamčený, většinou si už po několika hodinách musím vyměnit spodní prádlo. Mimochodem, doporučuji nosit nějaké vzorované, nejsou na něm tak vidět fleky od preejakulátu.
Já si oblíbil dámské vložky, každé ráno založím novou a mám pocit sucha a bezpečí.
Bez slipových vložek si nošení pásu již neumím představit
Už sa to zlepšilo , netečiem až tak veľmi . Milking raz mesačne a je po probléme . Zato pravidelný výprask bo guliach mám každý deň .
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Pas cudnosti prví krat
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB