Téma: Víkend na chate - dominantná pani, jej kamarátky a zamknutý "psík"
Predstavte si predlžený víkend na chate so svojou pani , orgazmus ste nemali už niekoľko mesiacov a ste zamknutý v pase cudnosti. Nebude to len taký obyčajný víkend , vaša pani vám pripraví "prekvapenie" a pozve na chatu tri svoje kamarátky , ktoré pozvanie radi príjmu. Ocitnete sa teda na chate so štyrmi ženami , vašou úlohou je starať sa o ich pohodlie a plniť všetky ich príkazy. Dámy si víkend užívajú , vlastne sa predbiehajú v tom ktorá vás dokáže viac vzrušiť a priviesť až na vrchol vašej nadržanosti. Muža ktorý nemal orgazmus už niekoľko mesiacov a musí obsluhovať štyri dámy ktoré sa pred ním nahé opaľujú nie je až také ťažké vzrušiť až na pokraj
no im to nestačí , chcú aby bol nadržaný stále viac a viac.
Nová ekniha " Panic v pasci manželstva 2 - víkend na chate" - pokračovanie príbehu mladého muža , panica ktorý stretol svoju osudovú lásku , dominantnú ženu ktorá ho drží v pase cudnosti , prvý sex nezažil dokonca ani po svadbe.
Novú eknihu v nadväznosti na prvý diel si môžete stiahnuť tu - http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/panic-v- … zelstva-2/
Nadväzuje na prvý diel ktorý si môžete stiahnuť tu - http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/panic-v- … anzelstva/
V novej eknihe je dôverne opísaný ich spoločný víkend strávený na chate , ale tiež zmeny v ich živote a to ako sa vyvíja ich vzťah pár mesiacov po svadbe.
Ukážka
Príde bližšie ku mne ,prejde mi rukou po bruchu až do rozkroku, chytí môj pas cudnosti, stlačí moje guľky a pozrie mi do očí.
„Si zlatý, ďakujem. Škoda len, že ho máš zamknutý, ako muž ma vzrušuješ a podľa toho, aký máš tvrdý penis, usudzujem, že vzrušujem aj ja teba. Príde mi roztomilé, že si ešte panic a určite by sme si to spolu užili, no takto nebude
vôbec nič.“
Penis mám v klietke úplne navretý a Silvia si medzitým už ľahla na lehátko. Rozmýšľam nad jej slovami, či to myslela vážne alebo to povedala len preto, aby ma ešte viac vydráždila. Mám pocit, akoby tie ženy medzi sebou naozaj súperili, ktorá z nich ma dokáže viac vydráždiť.
„Stoj, pomôžeš s vyzliekaním aj mne, chcem, aby si ma takisto vyzliekol donaha,“ ozve sa Lívia. Postaví sa oproti mne a ja si pred ňu kľaknem, aby som mohol najprv vyzuť jej červené lodičky a potom dať dole jej šaty.
„Na kolená, chcem aby si kľačal, keď mi budeš sťahovať podväzky!“
Opäť si teda pred Líviu kľaknem, natiahne sa pre môj obojok okolo guliek a popri tom, ako sťahujem jej podväzky, tak sa hrá s mojimi guľkami. Potom mi prejde do rozkroku nôžkou a pritlačí mi na ne.
„Pomaly! Kam sa tak ponáhľaš s tým vyzliekaním? Chcem si to užiť.“