1

Téma: Víkend na chate - dominantná pani, jej kamarátky a zamknutý "psík"

Predstavte si predlžený víkend na chate so svojou pani , orgazmus ste nemali už niekoľko mesiacov a ste zamknutý v pase cudnosti. Nebude to len taký obyčajný víkend , vaša pani vám pripraví "prekvapenie" a pozve na chatu tri svoje kamarátky , ktoré pozvanie radi príjmu. Ocitnete sa teda na chate so štyrmi ženami , vašou úlohou je starať sa o ich pohodlie a plniť všetky ich príkazy. Dámy si víkend užívajú , vlastne sa predbiehajú v tom ktorá vás dokáže viac vzrušiť a priviesť až na vrchol vašej nadržanosti. Muža ktorý nemal orgazmus už niekoľko mesiacov a musí obsluhovať štyri dámy ktoré sa pred ním nahé opaľujú nie je až také ťažké vzrušiť až na pokraj smile no im to nestačí , chcú aby bol nadržaný stále viac a viac.

Nová ekniha " Panic v pasci manželstva 2 - víkend na chate" - pokračovanie príbehu mladého muža , panica ktorý stretol svoju osudovú lásku , dominantnú ženu ktorá ho drží v pase cudnosti , prvý sex nezažil dokonca ani po svadbe.

Novú eknihu v nadväznosti na prvý diel si môžete stiahnuť tu - http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/panic-v- … zelstva-2/

Nadväzuje na prvý diel ktorý si môžete stiahnuť tu - http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/panic-v- … anzelstva/

V novej eknihe je dôverne opísaný ich spoločný víkend strávený na chate , ale tiež zmeny v ich živote a to ako sa vyvíja ich vzťah pár mesiacov po svadbe.

Ukážka

Príde bližšie ku mne ,prejde mi rukou po bruchu až do rozkroku, chytí môj pas cudnosti, stlačí moje guľky a pozrie mi do očí.

„Si zlatý, ďakujem. Škoda len, že ho máš zamknutý, ako muž ma vzrušuješ a podľa toho, aký máš tvrdý penis, usudzujem, že vzrušujem aj ja teba. Príde mi roztomilé, že si ešte panic a určite by sme si to spolu užili, no takto nebude
vôbec nič.“

Penis mám v klietke úplne navretý a Silvia si medzitým už ľahla na lehátko. Rozmýšľam nad jej slovami, či to myslela vážne alebo to povedala len preto, aby ma ešte viac vydráždila. Mám pocit, akoby tie ženy medzi sebou naozaj súperili, ktorá z nich ma dokáže viac vydráždiť.

„Stoj, pomôžeš s vyzliekaním aj mne, chcem, aby si ma takisto vyzliekol donaha,“ ozve sa Lívia. Postaví sa oproti mne a ja si pred ňu kľaknem, aby som mohol najprv vyzuť jej červené lodičky a potom dať dole jej šaty.

„Na kolená, chcem aby si kľačal, keď mi budeš sťahovať podväzky!“

Opäť si teda pred Líviu kľaknem, natiahne sa pre môj obojok okolo guliek a popri tom, ako sťahujem jej podväzky, tak sa hrá s mojimi guľkami. Potom mi prejde do rozkroku nôžkou a pritlačí mi na ne.

„Pomaly! Kam sa tak ponáhľaš s tým vyzliekaním? Chcem si to užiť.“

2

Re: Víkend na chate - dominantná pani, jej kamarátky a zamknutý "psík"

No neviem. Príbeh síce zaujímavý, ale mať takú ženu tak ju dávno pošlem kade ľahšie. Ono pre mňa osobne je jedna vec mať D/s vzťah, a niečo úplne iné keby by si to moja žena mala užívať s iným chlapom. Aj to že mu povie ako ho miluje, ale jej telo mu vraj nikdy "patriť nebude". Avšak pre mňa osobne je vrchol všetkého keď ho núti "spať" v klietke. Ako poviedka dobré, ale v skutočnosti by to asi chcel zažiť málokto. A hlavne ak by ho skutočne mala rada, správala by sa k nemu trochu inak.

3

Chápem tvoj názor , čo sa niekomu páči a vzrušuje ho tak druhému sa zase páčiť nemusí a naopak. Taktiež je všeličo čo ľudí možno baví čítať , vzrušuje ich tá predstava , no v skutočnosti to skúsiť nechcú. Je to príbeh na tému ženská dominancia , mužská cudnosť , cuckold , dráždenie v pase cudnosti , odopieranie orgazmu či obsluha dám. Myslím že ľudí ktorí chodia na toto fórum zaujímajú práve tieto témy a radi si prečítajú takíto príbeh. Každopádne som rád za tvoj názor a aj ostatní mi môžete napísať váš názor čo sa vám páčilo a čo nie , prípadne čo by ste tam pridali , určite to nebola posledná kniha ktorú som napísal a možno sa inšpirujem práve vaším nápadom.

4

Ale je to zaujímavé čítanie. Rozhodne sa teším na pokračovanie. Len som napísal čo mne osobne na tom nesedí. Ale to dráždenie v páse a striktné odopieranie orgazmu je super. No mne osobne by sa viac páčilo keby mal nádej na to že raz keď bude poslušný mu jeho pani predsa len dopraje potešenie. Lebo to striktné skonštatovanie na začiatku že keď už mu niekedy dopraje tak jedine že si to urobí sám.... To by bolo pre mňa osobne ako ľadová sprcha. To vypadá ako keby sa jej hnusilo ho vôbec dotknúť. To že ona sama určí či a kedy vôbec si zaslúži úľavu je to čo sa mi na tom páči. Ale chýba mi tam tá nádej na to že si možno raz za čas zaslúži aj "jej pozornosť".. Ale som rád že ti nevadí môj názor. Len píšem ako to vnímam ja. Vôbec to neber ako nejakú kritiku, pretože to čo si napísal s tým absolútne súhlasím. To že sa niektoré veci nepáčia mne neznamená že sa nemôžu páčiť niekomu inému.

5

Ukážka č.2

Čakám v spálni, až sa vráti z kúpelne s upravenými vlasmi, je
namaľovaná a nahá.
„Čo povieš, budem sa dnes večer Danielovi páčiť, hm?“
Pozerám na ňu, som očarený jej krásou, veľmi ma priťahuje. Penis sa mi
tlačí v pase cudnosti a asi som stratil reč. Moja paní mi stúpne na
preplnené guľky a pritlačí mi ich o podlahu: „Niečo som sa pýtala!“
„Áno, moja paní,“ odpoviem tak akosi automaticky, v tej chvíli som totiž
zabudol, čo sa vlastne pýtala.
„Na akú otázku si mi odpovedal?“
Cítim, že som v pasci, neviem čo povedať. Paní pritlačí nôžkou ešte viac
a bolesť v mojom rozkroku sa stupňuje.
„Pýtala si sa, či si pekná a či ti to pristane?“
„To sa ma pýtaš, alebo mi odpovedáš?“
„Pýtam sa, moja paní.“ Nôžkou na moment ešte viac pritlačí a potom ju
nadvihne.
„Také niečo. Je veľa hodín, myslíš si, že sa oblečiem sama?

------------------------------------------------------------------------

O piatej mi príde správa od mojej paní: „Práve prišiel pre mňa Daniel,
sedím v jeho aute,“ a k tomu je fotka, ako ho drží v rozkroku a on sedí
za volantom.
„Práve čistím kúpeľňu, moja paní.“
„Pošli mi fotku, chcem ťa vidieť!“
Urobím fotku tak, aby bolo vidieť, ako kľačím nahý v kúpelni, a zároveň
bolo vidieť pas cudnosti. Fotku odošlem mojej paní, tak ako si želala.
„Odfoť mi ten tvoj zamknutý penis ešte raz a zblízka, nech si ťa
skontrolujem.“
Urobím tak ako si praje a pošlem jej fotku a po pár sekundách mi
zavibruje telefón, odpísala mi. Otvorím chat a tam fotka, ako drží v ruke
Danielov tvrdý penis, sú stále v aute. Vidím že paní ešte niečo píše.
„Nemôžem sa dočkať, keď ho budem mať v sebe.“
„Je asi o trochu väčší ako ten môj.“
„Asi? Trochu? To sa nedá porovnávať - jeho penis a tvoj malý
a zamknutý!

-----------------------------------------------------------------------

Zajtra končím o pol štvrtej, prídeš
pre mňa autom a pôjdeme rovno na chatu. Nie že budeš meškať a ja tam
budem čakať ako nejaká chudera.“
„To nie, moja paní, budem presný.“
„Budeš tam už skôr, keby náhodou, a nie že presný.“ Prikývnem mojej
paní a ona sa na mňa usmeje a pobozká ma na pery.
„Vieš, že ťa veľmi ľúbim.“
„Aj ja ťa ľúbim,“ odpoviem.
„Musím už ísť, tak nech sa ti darí v práci a nič z toho zoznamu
nezabudni. Teším sa, že budeme cez víkend spolu.“ Rozlúčime sa,
zatvorím za ňou dvere a bežím sa obliecť, aby som nemeškal do práce.

celý príbeh na stiahnutie tu - http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/panic-v- … zelstva-2/