Téma: Může za to Sekyra
Děs, nějak mě chytla psavá nálada. A mimochodem, psát erotickou povídku zamčený v pásu cudnosti je zajímavý zážitek :-)
Může za to Sekyra
Klečel jsem na předložce u naší postele, na ramenou a zádech manželčiny nohy, srdce mi bušilo, plíce se pořád ještě snažily popadnout dech a já se pokoušel vyrovnat s tím, co se právě stalo, hlavou mi běželo jak jsem se do té situace dostal, a uvažoval jsem co to znamená pro naši budoucnost.
Začalo to už před půl rokem a může za to nějaký Tomáš Sekyra. Netuším co je zač, nikdy jsem ho neviděl, ale je to chlapík, co má už léta jako fetiš nošení pásu cudnosti a všechno možné, co s tím souvisí. A jeho paní je manželčina kolegyně v práci a před ženou se tehdy prořekla. Pokud vím, nebylo to úmyslné, prostě byla nadšená z toho, jak úžasný je Tomáš v ložnici. Ony už tehdy byly tak trochu kamarádky a Katka je tak trochu upovídaná, co jsem slyšel. A jakmile jí došlo, co vlastně řekla, začala to vysvětlovat, protože přiznejme si, že pokud nevíte o co vlastně jde, pás cudnosti v tomhle století vypadá jako hodně divná úchylka. No a ženu to zaujalo, na kafe místo do kavárny zašly ke Katce domů, protože ta debata se na veřejnost určitě nehodila, a miláček od toho dne začala plánovat a uskutečňovat změny.
Začalo to jejími narozeninami. Naplánovala krásný víkend v hotelu, všechno zařídila, a po mně chtěla jedinou věc. Tedy, ne že by jiný dárek nedostala, ale chtěla jeden speciální. Abych jí slíbil, že při milování se budu držet zpátky, že nepřekročím vrchol bez jejího souhlasu. Chtěla si užít spoustu sexu, chtěla, abych byl celou dobu připravený a dychtivý jí vyhovět, a nejsem hlupák abych to odmítl. Dělá mi radost jí dělat dobře, tři orgasmy za noc pro ni byly výjimka, čtyři rekord, a já viděl šanci zkusit ten rekord překonat.
Ten víkend byl nádherný. Rekord jsem ani nevyrovnal, ale oba jsme si to opravdu užili. Doufal jsem, že alespoň v neděli ráno, na závěr, dovolí orgasmus i mně, ale nechala si to udělat pusou a potom se ke mně přitiskla a do ucha mi zašeptala, že já svou odměnu dostanu až večer. A stálo to za to, všechno dohromady to bylo skvělé a když se mě zeptala, jestli si podobné hry můžeme někdy zopakovat, rád jsem souhlasil.
Brzy se z toho stalo něco normálního i doma, tak dva víkendy v měsíci jsem trávil uspokojováním jejích tužeb a sám jsem směl vyvrcholit až v neděli večer. Už dřív se stávalo, že jsem jí to na dobrou noc udělal rukou nebo pusou, aniž bych vyžadoval něco podobného na oplátku, a i tohle se stávalo častěji než předtím. Ale zdálo se mi, že sexu si užíváme častěji, dělal jsem to rád a s láskou, užíval jsem si to. Orgasmů jsem měl stejně jako dřív a to, že miláček jich měla víc, pro mě byl naopak důvod k radosti.
Překvapení byly moje narozeniny. Zamluvila stejný hotel a já usilovně přemýšlel, co chystá. A to překvapení jsem opravdu nečekal. Chtěla totéž, co na její narozeniny. Nechápal jsem to. Byly to přece moje narozeniny?!? Neměl bych já být ten obdarovaný? Ale když mě odtáhla do sprchy a když jsem po chvilce ležel v posteli na zádech, díval se jak se nade mnou zvedá a cítil jak na mě zase nasedá, když mě prosila ať vydržím a udělala se, když se po chvilce zotavení celá zpocená zvedla a pokračovala v jízdě, když jsem slyšel netuším kolik lichotek...
Byl jsem v jejích i ve svých očích chlap, co jí dokáže umilovat. Tehdy jsme ten rekord v počtu jejích orgasmů překonali a i když v rozkroku jsem se nadržeností nafukoval, pýchou nad tím, co jsem za samce, jsem mohl prasknout celý. Jo, musel jsem si na svůj orgasmus počkat, musel jsem být pořád připravený, kdyby zase dostala chuť. Ale věděla, že zbožňuju i ty její orgasmy, opravdu jsem ti to celé užíval. Dokázal jsem jí v sobotu večer utahat tak, že jediné, na co se nakonec zmohla, bylo vrávoravě se dopotácet na toaletu, dát si sprchu, vypít sklenici vodou naředěného jablečného džusu a únavou polomrtvá mi nahá usnout v náručí, totálně uspokojená. V rozkroku mi hučelo, ale připadal jsem si jako superman. V neděli ráno byla rozbolavělá, s radostí jsem jí to udělal pusou, věděl jsem, že uvnitř by to pro ni asi nebylo příjemné. Nepustila mne dovnitř ani v neděli večer, ale bylo vidět, že ji to mrzí, a za odměnu jsem dostal asi nejlepší orální sex mého života.
Čas šel dál a postupně, aniž bych vnímal nějaké náhlé změny, mě dovedla k tomu, že se můj pohled na sex změnil. Mnohem víc jsem si užíval milování jako takové, radost v průběhu toho aktu se stala důležitější než ten případný orgasmus na konci. Manželka mi dala sebedůvěru, kterou jsem potřeboval k tomu, abych si náš nový sexuální život mohl bez obav užívat. Mých orgasmů ubylo, ale potěšení jsem měl víc a i když průměrný chlap by tu změnu asi nevnímal jako vylepšení, já ano a nebál jsem se si to přiznat. Vždycky, když jsem se začínal bát, co by si ostatní pomysleli, a když mě strašila představa, že by mě viděli jako blba, hlupáka, babu nebo podpantofláka, uvědomil jsem si, že většina chlapů mi vlastně může závidět.
Ano, hodně často jsem zůstával neukojený. Ale ten sex mě prostě bavil. Zjistil jsem, že když ženu nechám, aby náš sex řídila z velké části ona, oba si to víc užijeme. A i když mých orgasmů ubylo, žena je v posteli fantastická a to, co se mnou dokáže, je něco výjimečného. Můžu jí to dělat rukou nebo pusou a její rozkoš z ní sálá tak, že jí vnímám jako svou vlastní. Dokáže si můj penis opravdu užít, milovat se s ní je prostě nádherné. Dokáže mě přivést k vrcholu a když je rozkoš tak silná, že už nedokážu udělat další příraz, protože intenzivnější stimulaci bych nevydržel, ona přiráží dál a její svaly uvnitř se k tomu přidají. Nesnesl bych to, kdyby to bylo jen na mně, je to intenzivnější než cokoliv, co si dokážu udělat rukou, ale umí v takovou chvíli přidat a dát mi orgasmus silnější, než bych si sám dokázal vzít. Je to něco mezi extází a mučením, jsou to pocity tak silné, že se člověku zdá, že to nejde vydržet, ale jsem v těch chvílích skoro bezmocný a jen s radostí, úžasem, obdivem a špetkou děsu zírám jaký orgasmus mi dokáže napůl darovat, napůl vnutit. A když mi mozek začne zase fungovat, jsem vžycky opravdu rád, že ty moje hranice dokáže překonat a dát mi víc, než co mi připadá, že snesu. Zdaleka ne všechny mé orgasmy byly takové, ani než jsme s těmihle hrátkami začali ani potom, ale vždycky bylo poznat, že radost mi dělat chce. Zlou, sobeckou dominu bych poslal k šípku. Ale s manželkou bylo vždycky poznat, že to, co dělá, i když jsem kvůli tomu byl občas neuvěřitelně nadržený, a i když občas udělala nějakou chybu, dělala nám oběma pro radsot.
Po pěti měsících ale přišel šok. Leželi jsme v posteli, já s hlavou na jejím rameni, a bylo nám dobře. Právě jsem strávil skoro hodinu tím, že jsem miláčka uspokojoval, a spokojený jsem byl i já. Ležet s hlavou na jejím rameni může pro někoho působit zženštile, ale já sukně nenosím, příjemně intimní to je a mám tak na ni lepší výhled. A rukou krásně dosáhnu a teď jsem ji měl líně položenou v místech, kde před pár minutami pracoval můj jazyk.
"Chtěla bych s tebou probrat jednu věc a nechci, abys mě špatně pochopil nebo se zbytečně bál. To, o čem teď chci mluvit, ti možná nejdřív bude připadat divně a zle, ale miluju tě, jsi úžasnej a to, o čem chci mluvit, je něco, čím bych náš vztah chtěla vylepšit. Ale nejdřív bych se chtěla na něco zeptam, a moc prosím, odpovídej upřímně. Co si myslíš o našem dnešním večeru?"
Viděl jsem na její tváři zvláštní směs obav, úzkosti, naděje a upřímnosti. Bylo poznat, že tu otázku myslí vážně a doufá, že si tu odpověď opravdu promyslím. Nechtěla podbízivé řeči, chtěla pravdu.
"Byla to nádhera. Klidně bych si to s radostí zítra zopakoval. A pozítří. Vím, že asi chtít nebudeš, zvlášt v tu středu ne, ale nebudu nic zapírat. Chci tě, byla to krása, funguješ na mě jako magnet a nemůžu se tě nasytit. Dělám něco špatně?"
Dostal jsem pusu, na tvář, protože na svou chuť na mých ústech si nikdy úplně nezvykla.
"Vůbec nic. Ale nevadí ti, že že jsme se nepomilovali? Že na tebe se nedostalo?"
Musel jsem se usmát.
"A tohle mi říkáš ty? Lásko, tohle *bylo* milování, pro mě ano. A ty jsi ta, kdo mi pomohl tohle pochopit. Je to nádhera. Proč se teď najednou ptáš, jestli je to takhle v pořádku? Něco se stalo?"
Přitáhla mě na sebe, náhle a nadšeně, a sálala z ní radost, úleva a láska. Nechápal jsem.
"Prostě jsem potřebovala vědět, že to vnímáš stejně, jako já. Mám totiž jednu velkou, tak trochu divnou, prosbu. Bude to znít šíleně a zle, a bojím se, že to špatně pochopíš, tak si prosím nejdřív nech všechno vysvětlit. Miluju tě, i v posteli jsi prostě úžasnej, a tím, co bych chtěla vyzkoušet, bych náš sex chtěla ještě vylepšit."
Viděl jsem, jak se to v ní mele. A sám jsem měl trochu strach co uslyším, když jsem viděl jak se bojí mé reakce. Ale ty její experimenty náš sex během pár měsíců pořádně vylepšily, a to jsem už předtím měl pocit, že je skvělý. Tak jsem to slyšet chtěl.
"Tak ven s tím, miláčku."
Podívala se na mě opravdu nejistě, ale začala.
"Chtěla bych ti pořídit jako hračku pánský pás cudnosti, a aspoň občas si tě do něj zamykat."
Čelist mi zůstala viset. Nedávalo to smysl. Žádnou středověkou blbinu na mě určitě navléct nechtěla, kdyby se bála nevěry tak by mluvila úplně jinak, jako hračka to fakt neznělo.
"Promiň, lásko, asi jsi čekala něco jiného, ale naprosto nechápu o čem mluvíš."
Dívala se mi do očí.
"O moderní, plastové, erotické hračce. Klícce, do které bych si jeden konkrétní kousek tvého těla mohla zamknout, na hodinu nebo třeba na týden."
Zíral jsem. Ale není hloupá, říkal jsem si. Ví, že chodím do práce. Jestli říká zamknout na týden, asi to má nějak vymyšlené. A i když představa, že mám okolo penisu nějakou plastovou hračku, zněla bláznivě, pořád mi ještě nedocházelo co všechno by to znamenalo nebo proč by o to měla vůbec stát. Sice mě z toho trochu mrazilo, ale ten pocit, že její fantazie zatím náš sex dál vylepšovaly, mi dodával důvěru v její nápady.
„Jak by to fungovalo? A proč bys vlastně něco takového chtěla?“
„Je to plastová, anatomicky tvarovaná klícka. V kalhotách vidět není, dá se s ní chodit na malou i na velkou, dá se s ní i sprchovat a kvůli důkladnější hygieně bych si tě pochopitelně odemykala, spousty jiných chlapů v ní klidně sportují. Asi by to nejdřív vyžadovalo chvilku experimentů a zvykání si, a pro některé chlapy ty běžné klícky nefungují, ale to by se uvidělo.“
Musel jsem ocenit, že měla pochopení pro moje praktické obavy. Nejdřív jsem potřeboval vědět, že by to v praxi mohlo doopravdy fungovat. A ona pokračovala.
„A proč bych to chtěla? Promiň, jestli teď budu znít ošklivě. Nemyslím to urážlivě, zkouším být upřímná. Prostě od té chvíle, co jsi mě nechal mnohem víc řídit náš sex, mi připadá, že se zase vylepšil a že to, jak nám to funguje, je něco, co ti vyhovuje. Přestal jsi sex vnímat tak, jak sis myslel, že bys ho měl vnímat, a začal sis ho užívat tak, jak ti to vnitřně vyhovuje. Líbí se ti, když tě v tomhle směru ovládám, i když ovládám asi není to nejlepší slovo. Možná bych měla radši říct, že se ti líbí, k čemu to, že posloucháš, vede. Svojí touhu, to když mě laskáš, to když se milujeme, to všechno teď vnímáš jako mnohem důležitější a přitažlivější než pár vteřin orgasmu. Místo půlhodinové předehry si užíváš třeba čtyřdenní a je na tobě poznat, že se ti to líbí. A zamčený v té klícce bys měl na sobě neustálou připomínku toho, že chceš, abych tě takhle ovládala, a že to opravdu dělám. Byl by to symbol důvěry, opravdu silné a intimní. Viděla bych, pokaždé když bych tě v té klícce viděla, že mi věříš tak, že mi svěříš kontrolu nad něčím tak osobním, jako je tvoje mužství. Viděl bys, znovu a znovu, že i bez používání penisu tě náš sex baví, že jsme na sebe naladění tak, že i bez penisu to může být nádhera. Není to tím, že by na tvém vybavení bylo něco špatně. Moc dobře víš, jak si ho dokážu užít. Víš, a klidně ti to budu znova a znova dokazovat, že mě s ním dokážeš došukat do extáze a skoro bezvědomí. Ale taky už určitě víš, že to není ani zdaleka to jediné, co tě na sexu baví. Asi si dodneška ještě přesně neuvědomuješ, jak moc tě tyhle hrátky chytly, ale já to vidím jasně. Jsi typ chlapa, kterému by se v pásu líbilo, který miluje, když ho jeho žena takhle ovládá. A já jsem zjistila, že jsem ženská, která si takovou roli hrozně užívá. Nemusíme to tak udělat, a možná se pletu, a možná to nebude fungovat. Ale opravdu necítíš ani malou chuť to zkusit?“
Byla to od ní dlouhá přednáška, ale mělo to něco do sebe. Představa, že mám penis zavřený v nějaké plastové hračce, byla fakt divná. Jak jsem tak nad tím víc přemýšlel, už jsem takové hračky dřív viděl. Nemohl bych si na něj asi pořádně sáhnout, erekce by asi moc dobře nebyla možná, masturbace také ne, asi by to nebolelo nějak extra ale nepříjemné by to určitě občas bylo... Ale přes to všechno bylo v tom, co mi říkala, hodně pravdy. Neposlouchalo se to úplně příjemně, pořád jsem v sobě měl pozůstatky předsudků o tom, jaký má člověk být, aby byl opravdový chlap. Ale i když mi nepřipadalo, že bych po pásu ve skrytu duše toužil, zdálo se mi, že mi moc nevadí představa ho pro manželku občas nosit.
„Dobře, lásko, zkusíme to. Ta představa je spíš zajímavá než že bych to vyloženě chtěl, ale pro tebe to zkusím rád.“
Nemá smysl popisovat to, jak jsme pás objednávali, vybalovali, zkoušeli. Nesnažila se hrát nějakou dominu, a vlastně ani není, byl to společný erotický experiment. Několik večerů jsem doma strávil zamčený, na zkoušku, a před spaním – nebo spíš bych měl napsat před odchodem do postele – šel pás dolů. Naučil jsem se ho používat a vydržet v něm pár hodin, potom i přespat, ale nezkoušeli jsme ho hned dlouhodobě a nezkoušeli jsme ho v akci. Ovšem nakonec přišel den, kdy jsme se shodli na tom, že použitelný už je, a že je na čase ho opravdu vyzkoušet.
„A abych ti to trochu osladila, lásko, a myslím pozitivně, smíš dneska skoro cokoliv. Jenom jedna podmínka – žádné dráždění penisu, ani těmi otvory, ani přes klícku.“
Skoro se mi zatočila hlava. Cokoliv? Těch možností... Jenže – když máte penis v pásu? To spousta věcí ztratí na přitažlivosti. Na chvíli mě napadlo zasunout jí její béžový vibrátor do zadečku a vibračním vajíčkem jí dráždit a také jí odepírat vyvrcholení, třeba hodinu, aby si ten zážitek sladké frustrace mohla vyzkoušet se mnou i ona. Dráždit jí, dokud mě sama nebude zoufale chtít odemknout. Nebo vzít její dildo s přísavkou, to velké co skoro nepoužívá, protože sice ho zvládá ale při nákupu prostě měla velké oči, udělat si postroj, použít ho jako připínák, ohnout jí v obýváku o gauč, zasunout hezky to dildo kam patří, pustit v televizi před ní pořádné péčko a vyšukat jí mozek z hlavy...
Ale nakonec jsem si uvědomil, že to, co chci nejvíc, je udělat nám oběma radost. Ten pás by měl být symbol jedné z částí našeho vztahu, přijal jsem ho proto, že milovat ji a nechat se jí vést je něco, co chci, a i já jsem chtěl vědět jestli opravdu dokážu jí nesobecky dávat rozkoš ve chvíli, kdy můj penis je zamčený v plastové klícce.
A tak jsem ji odvedl do ložnice a po chvilce, s ve vzduchu bimbajícím, do plastu zamčeným penisem, a s obličejem zabořeným do jejího klína, jsem začal hledat odpověď na tu otázku. První náznaky nevypadaly dobře. Byl jsem zvyklý, že penis se mi o něco třel, nebo si s ním hrála, a nervozita se projevovala na nás obou, takže naše vzrušení rostlo pomalu. Ze začátku jsem musel sám sebe přesvědčovat, že chci pokračovat. Ale znám jí, znám její tělo, vím co jí dělá dobře, a jakmile se opravdu vzrušila, její nervozita se začala rozplývat a ona si mé laskání začala prostě užívat. A její rozkoš začala působit i na mě. Klícku jsem vyplnil do poslední kapky volného místa, sevřela mě a ten tlak přidával k mému vzrušení další podtón. Když přišlo její první vyvrcholení, cítil jsem, věděl jsem, že ten pás pro ni nosit můžu, a že chci, aby se udělala ve chvíli, kdy mám ten pás na sobě.
Dopřál jsem jí chvilku oddechu, po vyvrcholení je vždycky trochu přecitlivělá, ale přidal jsem dřív, než si opravdu oddechla. Cítil jsem její prsty ve vlasech, na chvilku mi naznačily ať zpomalím, ale když jsem nepřestal, když mé nadržené steny zesílily a ji zaplavila síla mé touhy ji laskat, poddala se a za pár okamžiků už mne ty její prsty jemnými náznaky vedly dál. K ústům jsem přidal jeden, dva, tři prsty a když jsem ucítil, jak se blíží ke druhému orgasmu, chtěl jsem jí ho dopřát tak silně, jako by byl můj vlastní. Přišel rychleji než obvykle a byl krásný.
Nedokázal jsem přestat. Prsty jsem zase vysunul, vím, že těmi to těsně po takovémhle vyvrcholení ráda opravdu nemá, ale moje touha jí laskat dál rostla. Zmizela ta naléhavost, mé podvědomí už vědělo, že tohle se mi líbí, ale radost z toho milování sílila. Její prsty na mé hlavě přestaly cokoliv naznačovat, naladil jsem se na její rozkoš tak, že to nebylo potřeba. Úplně jsem cítil její touhu, její přání, její potěšení. Bylo to jako telepatie, jako by některé části našich já splynuly a sdílely radost z toho nádherného aktu.
Nakonec jsem ucítil jak se blíží naše další vyvrcholení. A na několik úderů srdce mě zaplavil strach, protože jsem si uvědomil, že jak jsem přijal její rozkoš za svou, a jak na můj nalitý penis ze všech stran tlačila klícka, tak pokud něco neudělám, její vyvrcholení způsobí, že na vrchol se dostanu i já. Co bych to byl za chlapa? Horší než nadrženej puberťák trpící předčasnou ejakulací! Neudělal bych se po pár přírazech, udělal bych se s nedotčeným ptákem zamčeným v plastové klícce! A ještě bych jí zklamal, když místo abych se oddal její rozkoši, využívám jí, abych udělal dobře sobě!
Naštěstí jsem tu situaci včas pochopil jinak. Můj orgasmus by nebyl selhání. Byl by to dokonalý důkaz toho, že tenhle způsob milování je něco, mě uspokojuje. Bylo by to úžasné potvrzení toho, že darovat jí intenzivní orgasmus je něco, co mi přináší radost a štěstí. Udělal bych se ne proto, že stimulovala můj penis, ale proto, že ona stimuluje mojí duši tak, jako to ještě žádná žena nedokázala.
Zaplavil mě pocit štěstí a úlevy. Drobná zaváhání a nedostatky, způsobená tou vlnou strachu a pochybností, skončila. Nevím jak dlouho ještě trvalo než náš vrchol přišel, ale nezapomenu ho do konce svého života. Její orgasmus byl téměř perfektní. Ten můj ne, alespoň na fyzické úrovni ne, na stupnici od jedné do deseti bych mu dal tak dvojku, možná dva a půl. Ale to vědomí, kdy, proč a jak jsem vyvrcholil, vyrylo nesmazatelnou brázdu do mojí paměti a do mojí psychiky. Nedokázal jsem se z toho vzpamatovat a z chaosu v hlavě mě vytrhul až její hlas.
„Děkuju, lásko, bylo to úžasné. Líbilo se to i tobě, viď že jo? Myslela jsem, že omdlím, úplně jsem cítila jak strašně mě chceš a jak se do mě z tebe valí energie, a ke konci jsi sténal jako by ten orgasmus byl tvůj, ne můj.“
Cítil jsem jak rudnu, chvíli se pokoušela přečíst můj obličej a potom se strašně spokojeně usmála a hlava se jí svalila dozadu na polštář.
„Ty jsi se udělal spolu se mnou, viď? Já to věděla, já věděla, že tohle je pro nás oba to pravé. Neumíš si představit, jak ráda to slyším. Dokážeš si představit, kolik zábavy si s tím pásem ještě užijeme?“
A já jsem klečel na předložce u naší postele, na ramenou a zádech manželčiny nohy, srdce mi bušilo, plíce se pořád ještě snažily popadnout dech a já se pokoušel vyrovnat s tím, co se právě stalo, hlavou mi běželo jak jsem se do té situace dostal, a uvažoval jsem co to znamená pro naši budoucnost.