1

Téma: kovový A927

Tak jsem díky cudnost.cz vlastníkem nové hračky, popíšu zkušenosti:
http://img03.taobaocdn.com/imgextra/i3/404081496/T2SadmXrxaXXXXXXXX_!!404081496.jpg

2 Naposledy upravil: mkbn (19.2.2014 22:04:55)

Re: kovový A927

Předtím jsem měl tři klícky - dva CB3000 a CB6000s. Na CB3000 mi vyhovovaly POI (trny proti erekci), na CB6000s zase velikost. Toto nové udělátko (přišlo mne do 1000kč) kombinuje přednosti obou a má něco navíc:
- klícka je dokonce o něco menší, jeko CB6000s - 60mm délka, průměr 32mm.
- neuvěřitelně účinné "trny proti vytažení", u mně průměr 33mm - popíšu později
- silkonová hadička do močové trubice 190mm (zvenčí odstranitelná - naštěstí tongue )
- kroužek kolem varlat bez nepříjemných drážek (jako bylo u CB6000s), u mně průměr 47,6mm
- otevřená konstrukce - výhoda pro hygienu a možnost dráždění - to je taky nevýhoda

Nějakou dobu jsem si na to zvykal, začal jsem bez přídavných funkcí (trny a katetr), což je velice pohodlné, dá se nosit bez omezení. Asi nevhodné do letadla, ale na to máme jiné hračky.
Pak jsem přidal katetr (trnů jsem se bál víc - všimněte si, jak jsou ostré yikes ). Zatím si myslím, že to je na krátkodobé nošení. Ale možná si zvyknu...
No a pak přišel zlatý hřeb - to co označují jako ostnatý kroužek proti vytažení (barbed anti-off ring). V popisu byly v nabídce průměry 33, 35 a 40mm. Říkal jsem si, že když má klec přůměr 32, tak asi ten nejmenší bude akorát (zejména při mých nepříliš velkých mírách ;-) ). Ale když jsem viděl skutečnost, zamrazilo mne - 33 je průměr kroužku, nikoliv prostoru pro penis mezi trny:
http://img04.taobaocdn.com/imgextra/i4/404081496/T27tJnXpxXXXXXXXXX_!!404081496.jpg
Takže proto jsem to odkládal, co to šlo. Ale čas dozrál, tak jsem postupně kroužek skoušel natánout. Nejdřív jen kousek, abych si byl jist, že ho pak sundám (k hasičům či na chirurgii si mi nějak nechtělo). To při uvolněném penisu šlo, tak jsem kroužek na třetí pokus opatrně natáhl až k varlatům a nasadil klec. Rychle, abych se vešel.
To, co přišlo pak... Ta bolest je jiná, jak u POI od CB3000 (třeba největších) - na tu jsem byl připraven, tam jsem už dokázal alespoň trochu omezit erekci. Tady jsou trny zespoda, takže bolest nastupuje v jiné fázi erekce a stejně tak jindy odezní. A je výrazně intenzivnější, myslel jesm, že mi to propíchne močovou trubici, ale kupodivu ne. Na první pokus jsem to vydržel asi pět minut. Pak jsem to měl během usínání, akorát nad ránem jsem to musel sundat. No a dnes jsem to měl počas celého dne, zatím nějakých 12 hodin a ještě chvíli snad vydržím.
Takže zatím mi přijde za všech klícek nejlepší, rozhodně doporučuju.
Další stupně jsou pak přidat kroužek s análním kolíkem (například jako Plugged with Pain od steelworxx.de) a pak samozřejmě KTB nebo Latowski.

3

Muzu se zeptat kolik presne stal? :-) moc se mi libi. Mimochodem, da se nosit i bez ty trubicky (jakoze bych ji uplne vyndal)

4

Nasel jsem ji na ebay za 50 USD i s dopravou, kvuli doruceni do zasilkovny jsem to objednaval pres cudnost.cz a vyslo to jeste o neco levneji (z nejakeho jineho zdroje), takze bych pak doporucoval se domluvit zde.

Trubicka se da vybrat i nasadit bez nutnosti sundani klicky. Ja to mam taky jenom na spestreni (alespon zatim), uvidime.

Jinak ten krouzek s trny celkem bezpecne drzi klec tak, ze z ni rozhodne nevyklouznu. ja jsem chtel trny spise proti erekci. To sice castecne funguje taky, ale bolest nastoupi az ve fazi, kdy je erekce tezko ovladatelna a pak je problem. Docela bych privital i neco, co mi stopne erekci hned v zacatku...
Behem dne je to uplne v pohode (tedy... obcas vim o tech trnech, to jo tongue), zase jsem to musel sundat v noci. Ale zvykam si.

5

Nekteří se ptáte na trubičku, co a jak s ní.
Jak už jsem psal, trubičku lze zasunout na nasazený pás zvenčí, zajišťuje se šroubkem (malý imbus přibalen).
Já jsem v katetrech a dilataci urethrální trubice začátečník, takže sice napíšu co vím, ale hledejte i jinde.
Zkoušel jsem doposud zasouvat brčko (moc ostré a krátké) a pak hadičku od dětské odsávačky (super, ale pozor, aby nevklouzla úplně dovnitř, pak rychle začít čůrat, jinak si o tom budete povídat na urologii smile.
Tahle trubička je silnější (takže ji cítít v močové trubici) a kratší, takže nedošáhne až do měchýře, ale jen někam k prostatě (nevím, spíše před ní - předtím jsem přechod prostatou bezpečně poznal).
Před pokusy si přečtěte fóra na webu.
Vždy je nutná čistota (prý záněty jsou hodně nepříjemné a někdy vedou k uříznutí penisu).
Zasouvání by prý mělo probíhat v uvolněném stavu (no to tedy nevím jak, možná prvních pět sekund). Někteří radí použít lubrikant na vodní bázi, jiní jen navlhčit vlastní močí. Zasouvání samo jde docela hladce, když nejde dál, počkat, kousek vrátit a znovu. Zajímavý bývá přechod prostatou - ale to není u tohoto typu.
Možná někomu to bude pohodlné natolik, že trubičku bude nosit i ven, není to zatím můj případ.
Po vytažení je dobré se vyčůrat, i přes případné mírné řezání (moč dezinfikuje případné drobné ranky a podráždění). Někdy se může objevit i pár kapek krve. Řezání při močení by mělo do druhého dne zmizet, pokud neslábne, asi je podráždění větší a začal bych pátrat po zkušenostech a pomoci.

6

To je paráda, všechno se dozvědět takhle dopodrobna. Moc díky za recenzi plnou zkušeností a jsem moc rád, že jste s klíckou spokojen.

7

Přidám několik zkušeností po dalším týdnu.
Pás jsem nosil téměř nepřetržitě, ze začátku jsem kvůli bolesti sundával nad ránem kroužek s trny, nasadil ho zas před odchodem do práce. Další dny jsem ho už dokázal mít v kuse, ale dnes ráno jsem ho musel odložit úplně, protože  kůže byla hodně nateklá téměř všude, na předkožce pak extrémně. Takže dnes zas až na noc. To, že je pás složený z kroužků a drátů je sice super na hygienu, ale nabízí mnohem více možností pro skřípnutí, nejlépe ve chvíli, kdy to je nejméně vhodné.
Hlavní kroužek (kolem varlat) je konstrukčně oproti CB6000S nesrovnatelně pohodlnější. Spodní pant chrání pryžová hadička. Nicméně horní spoj nedoléhá 100%, takže taky místo pro skřípnutí.
Kroužek s trny je skutečně důležitý i pro svou deklarovanou funkci, proti sklouznutí. Nejtežší je jeho nasazování a sundávání, ale to se asi předpokládá jen zřídka smile. Velikostně jsem myslím zvolil dobře, vypadá to sice drasticky, ale po nasazení si to vše sedne a pokud nezlobím, tak o něm ani nevím. Jen právě pro zlepšení "trestající" funkce (v případě erekce) bych asi přidal nějaké trny na horní stranu, aby ho bylo cítit dřív.
Cévkovací trubičku používám jen pro spestření, na chvíli večer. Spoj kovu a silikonu je dost pevný, nepovedlo se mi to rozpojit ani dost velkou silou, takže tady jsem v klidu. Jen délka hadičky je taková ani-ani, stalo se mi, že jsem s ní nemohl čůrat, protože se asi konec přitlačil na něco (na prostatu?) a šlo to všude kolem, jen ne přes hadičku.
Pokud bych dnes měl vybrat, zda tohle, nebo CB6000S, tak nevím. Každý má nějaké výhody a nevýhody. Tento kovový by potřeboval dořešit ta častá skřípnutí. CB6000S zas absolutně nevhodný profil hlavnho kroužku a chybějící POI.

8

mkbn napsal:

CB6000S zas absolutně nevhodný profil hlavnho kroužku a chybějící POI.

A jaky profil bys chtel? POI se daji dokoupit.

9

Jestli tím profilem myslí H průřez kroužku, tak to ho celkem chápu.. CB od A.L.E. totiž mají profil plný.. no a nám nezbývá než DIY.

10 Naposledy upravil: mkbn (8.3.2015 16:47:59)

Tak po roce střídavého nošení další zkušenosti:
- skřípnutí kůže varlat jsem překvapivě vyřešil jiným tvarem spodního prádla
- skřípnutí předkožky se nějak vyřešilo samo, sedlo si to
- po čase jsem zjistil, že potřebuju menší kroužek kolem varlat, protože jakoby jsem si zvyknul na ten větší. Vojtovi se povedlo ho sehnat. Jenže 40mm byl asi moc velký skok z 47, protože mi po chvíli natekly varlata a musel jsem to sundat. Takže teď postupně prodlužuju intervaly s malým kroužkem a postupně se to vylepšuje.
- jistící kroužek s ostny je super. Už si to bez něj ani nedovedu představit. zdokonaluju se v umění zastavvit erekci před tím, než ucítím bolest. Často se to nepovede, ale musím se přiznat, že někdy to dělám schválně. Akorát to bolí, ale neublíží.
- hadička do močové trubice - vždy po několika dnech ji vyjmu a dám tak týden pauzu. Ale zjistil jsem, že to, jak dlouho vydržím, závisí asi i od způsobu a čistoty zavádění. Pokud je vše čisté a promazané, vydržím dloouho a po týdnu ji vybírám  kvůli tlaku na prostatu, protože nevím, co by to mohlo udělat. Pokud dost nepromažu, může dojít k poškrábaní trubice a to pak pálí. Když se k tomu přidá nějaká náhodná nežistota... jednou jsem měl z toho zánět močáku a užil jsem si týden s vložkama hmm.

11

Teda pekna hracka pro fajnsmejkry. Tu mit doma tak budu nucenej mit tu hadicku imrvere furt a jeste vymenit sroubek na pridelani hadicky na nijaky atyp abych nesmel kdykoliv si ji vyndat. :-D ale asi zustanu verny CB6000.

12

Pěkná věcička. Jaký je průměr hadičky?

13

zajímavé dá se dohodnout na obědnání

14

Ano, objednával jsem ji už asi pro 10 zájemců. Za 1100 Kč s platbou předem.

Vyberte si průměry kroužků a napište mi na info@cudnost.cz.

Hlavní kroužek kolem varlat a penisu: 38.1mm, 41.3mm, 44.4mm, 47.6mm, 50.8mm
Přídavný kroužek se zoubky: 33mm, 35mm, 40mm

Pak to potrvá cca 3 týdny, než klícka přijde přímo na vaši adresu.