26

Re: Zkušenosti s pásy pro holky, ženy?

I pro ženu je těžké být dlouhodobě zamčená. A proto do toho raději nejdou

27

Konstantin02 - tak nevim  jestli je to proto jak říkáš, ale hlavně asi tohle moc lidí u nás nezná. U subiku jo ale u holek ne.
Ale třeba se tu i tak někdo se zkušenosti na pokec najde.

28

Pán mi řekl, že od zítřka budu na zámek a pás mi sundá jenom kvůli hygieně, když bude chtít sex, nebo když půjdu na kozu. Nějaké tipy do začátku?  Pás i podprsenku vybalil v ložnici abych se mihla kochat co mě od zítřka čeká.

Nějaké tipy do začátku?

29

Noooo kruteee a zároveň krásne len tak ďalej mňa čakajú omnoho ťažšie veci takže držím  palce

30

Děkuji.
Současně se bojím a jsem natěšená.
Pán už mi napsal povely jak celé nasazení pásu proběhne, v 8 večer mě zamkne.
Máte nějaká tedy rady do začátku, na co se připravit a tak?

31

Těžko radit. Asi dobře a opatrně oholit a promazat krémem. Pak už jen si užívat napětí a očekávání.

32

to budeš mít pořád i podprsenku nebo tu budeš mít jen někdy a pás pořád?

33

Pochopila jsem to tak, že pořád oboje.
Začínám být čím dál nervóznější, pořád si dokola opakuju pokyny na dnešní večer.

34

tak pás si malinko dokážu představit venku, ale podprsenku venku vůbec možná tak na procházku

35

Ahoj, jaky maš pás a podprdu? Jak to dopadlo?

36

Ahoj zajímá mě jak to zvládáš v pásu a v podprsence? Jsou to krásné věci ale nebude snadné v nich vyjít ven a jít za kamarádkou nebo do práce

37

Překvapivě dobře. Volná halenka ke krku a volná sukně a vidět to není. Spíš se mi vymykají z rukou ty pocity.

38

jaké pocity? že jsi zamčená?

39

Spíš nadrženost. Už mám chuť rozkousat kuchyňskou linku a pořádně nemůžu přestat myslet na sex.

40

Jaký máš pás a podprdu? Jaký model? A jak zvádáš nošení  ven, do práce a tak...?

41

Značku a model vůbec nevím, zeptám se pak Pána. Chození ven není problém, daří se mi to skrývat pod oblečením. Akorát když jdu v práci na záchod, tak jsem tam dýl, než dřív, protože musím být opatrnější.

42

tak jsem také na zkoušku cudná, přítel mi včera zavázal chloupky tak aby jsem si do sebe nic nezasunula. zatím zvládám přemáhát prozkoumat jak to zavázal.

cíl je minimálně týden

43

A co s tim nosíš za oblečení? Kalhoty někdy nějaky taky?

44

Ahoj, někdo ještě na pokec?

45

Ahoj. Jsem dominantní muž, ale na tuto stránku občas zajdu. Asi ze zvědavost z "druhé strany." Docela mě překvapilo, že se tu řeší i ženské zamykání, což je téma jen velmi zastoupené v tak nekonečném vesmíru, jako je internet. Je to něco, co jsem chtěl vždy vyzkoušet.
S jednou subinkou jsem praktikoval odpírání orgasmu. Bylo to jen krátkodobé a po vzájemné diskuzi jsem od toho upustil. Nebyl to její šálek kávy. Zbožňovala ponižování, trestání a všechny různé praktiky. Ovšem opravdu milovala sex, masturbaci a orgasmy. Jen odepírání orgasmu opravdu nesnášela. Pokud jsem ji tím potrestal, tak maximálně na jeden den. Bylo totiž velmi náruživá. Pokud byla vzrušená, tak nemohla pracovat. Musela pořád myslet na sex. Spíše jsem tedy s ní dělal pravý opak. Po dlouhém hraní si a vzrušování jsem ji násilně přiváděl jeden orgasmus za druhým. Tolik, že už se nedali ani počítat.
S poslední subinkou jsem to chtěl zkoušet, ale ta na tom byla opačně. Chtěla být naprosto poníženou služkou. Dělala naprosto vše, co jsem ji přikázal (moje oblíbená hláška: "Anál? Jo, do zadku si mi strkej co chceš. V tom se neomezuj."). Potřebovala pána, který jí bude vším. Ovšem celkově měla problémy s dosahováním orgasmů a ani je moc nepotřebovala. Prý jsem byl její úplně první pán, před kterým měla kdy orgasmus (měla jich kolem deseti). Nemasturbovala a orgasmus nepotřebovala. Opakovaně jsem zkoušel ji vzrušovat při hře vibrátorem a pak nechat neuspokojenou, ale na toto nebyla žádná odezva.
Takže uvidíme. Snad se mi povede příště sehnat nějakou, se kterou budu moci realizovat svoje zvrhlé představy.
Neznáte tu náhodou nějakou stránku, kde se ženská cudnost řeší stejně, jako třeba tady mužská?
Předem děkuji za odpověď.

46

Netuším.
Popravdě, já sama jsem si tuhle stránku našla, až když mi Pán oznámil, že půjdu pod zámek.

47

panprase - taky se mi nedaří najit moc stránek o dámské cudnosti...