1

Téma: Skřípnutí kůže

Dobrý den, mám pás Cb6000 a pak tenhle, nevím jak přesně se jmenuje, tak jsem dám odkaz: https://www.aliexpress.com/item/32763611065.html

Rád bych se zeptal, jde nějak vyřešit občasné skřípnutí kůže? Jsou takové situace, kdy jsem v práci a nemůžu kolikrát ani chodit, protože když udělám krok, kůže se skripne a opravdu hodně to bolí. Už nosím jen ten druhý pás, na který jsem tu dával odkaz. Myslel jsem si, že ten právě můj problém vyřeší, ale omyl. Když to skripne, bolí to snad ještě více. Jsou nějaké rady? Děkuji za odpovědi.

2

Re: Skřípnutí kůže

A nebo jestli poradíte nějakou klicku, ve které je skřípnutí nedochází...?

3

Obávám se, že to se prostě v kalhotách s tímto typem PC stává. Nosíš tam něco, na co příroda nemyslela.
Většinou stačí popotáhnout pytlík nebo zakroutit klíckou, a je po problému. Alespoň na nějaký čas.

4

přesně jak píše davidt - je to tak a nic s tím neuděláš, kromě jeho rady. taky si takto pomáhám.
Nebo, pokud nemáš obřízku- já taky né - zkus to jako já, nasadit klec s přehrnutou předkožkou. Ale je to ze začátku až zvláštně nepříjemně hezký, ale zvykl jsem si a už to nevnímám.

5

Tipůuji, že tak jako u mě ke skřípnutí dochází, když přebytečná kůže vyleze mezi těmi ocelovými kroužky ven. Asi by to vyřešila plná klec kde nic nebude bokem vylézat.

6

Ahoj, promiňte že píší až teď, po takové době. Ke skřípnutí kůže dochází v místě, kde se klícka vsunuje do kroužku. Oblast zámku je taky komplikovaná, ale ty packy vedle zámku, které se zasunuji do kroužku,tam dochází ke skřípnutí. Bolí to jak čert, nemůžu někdy ani chodit, když to nastane.