Téma: tekave: Tak tedy ne, aneb jak jsem se stal Dominou proti své vůli
Milí přátelé (ne snad ve smyslu, že byste všichni zde byli milí když vás v podstatě ani neznám, ale protože to co chci zde dále napsat, není ani povídka ani jen "můj příběh" ale spíš takové obecné zamyšlení se nad mým vlastní životem ke kterému mne přivedly mé vlastní cenné i bezcenné zkušenosti a o kterých se domnívám, ýe by mohly i někoho z vás možná zaujmout, porotože "chca nechca"
) existuje na tomto webu jistá "spojitost" mezi námi všemi jasně prokazatelná tím, že se sem neustále vracíme zpět, protože jsme zkrátka "jiní" a těžko dnes najít platformu kde se dá tak snadno a srozumitelně komunikovat /snad krom "fcb"
/ na toto poněkud "ožehavé téma... a proto berte toto mé "oslovení v úvodu s rezervou, prostě jsem potřeboaval nějak začít...
)
Myslím, že většina celosvětových problémů lidstva pramení z toho, že ne každý jedinecví ví sám od sebe sám "kde je ve společnosti jeho místo a kam a jak se má na to své určené zařadit." A protože pak zpravidla bývá nakonec dříve či později "zařazen" okolnostmi na ne zrovna to správné /rozuměj odpovídající jeho vnitřní rezonanci a z toho vyplývají ty "všechny disharmonie kolem nás" je tak nesmírně důležité aktivně podporovat toto i podobná fóra, kde se každému jedinci nabízí možnost poznat sám sebe... a to bych se s vámi všema rád prostřednictvím svého příspěvku podělil. Jelikož ale nejsem zas až tak sebestředný abych se domníval, že vás moje úvahy budou zajímat, ptám se raději zda.li mám vůbec pokračovat abych tu zbytečně nezabíal místo zdatnějším přispěvovatelům, protoýe pokud nebudu mít odezvu v podobě "interakce" alespň s někým z vás, začnu taději psát povídku a pak ode mě nechtějte vědět co bylo nebo nebylo a co je pravda a co fikce... děkuji tedy za pozornost všem těm, kteří se prokousali až sem... a zajímá mě, jestli mám, mohu v tomto stylu "povídání si o nás a našich pocitech i nadále pokračovat, nebo raději přestat psát a uřívat si dál jen pasivně příspěvků ostatní. Uf bylo to náročné ale snad se mi podařilo osvětlit podstatu o co mi jde a mohl bych se konečně vrátit ke skutečnému objasnění obsahu ve slibném názvu tohoto příspěvku, pokud o to bude alespoň někdo stát a myslím, že nepřehlédnutelné prvky exhibicionismu v tomto textu by mohly být i příslibem opravdu "šťavnatého povídání si na dané téma na základě vlastních, mých i vašich prožitých kušeností.