Téma: Zlobivec co vše sundá
Ahoj už jsem zoufalá.
Poradí mi někdo jak naučit nosit pás aniž by mi ho po 1 dni ze sebe neserval?
Typů oblečků mám hafo i ježka, ale vše sundá.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zlobivec co vše sundá
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj už jsem zoufalá.
Poradí mi někdo jak naučit nosit pás aniž by mi ho po 1 dni ze sebe neserval?
Typů oblečků mám hafo i ježka, ale vše sundá.
Naučit a donutit nejsou synonyma.
To karkulik,
trochu málo informací, určitě lze vše řešit. Pošli toho o Vašem vztahu víc. Partner je nativní subka, nebo se podřizuje tvé představě o uspořádání ve vztahu? Pak je to přirozeně složitější a záleží na spoustě okolností.
Pokud vše sundá, pak se jedině pojistit PA, ale to není pro každého :-) Měl by pro to být nadšen.
Milenecký pár on zadaný. Nicméně čekající, že přijdu na to jak ho donutit,aby nosil a byl můj. 11 měsíců jsem nováčkem a upřímně už si klasický sex bez provazku, roubíku apod nedokážu představit. Navedl mne k tomu on a já se zřejmě našla... chci obleček z více důvodů. Vím, že budu po čase maximálně spokojená s jeho chováním, prozatím je to darebák co zkouší mou trpělivost. On po tom touží, ale zároveň se brání.
Pak byste si měli rozumnět. Oba jste, zdá se, nastaveni stejně, což je zejména pro začátek ideální stav. Myslím, že ve tvém případě je otázkou času, než si vychováš ideální subku. Jen vydržet počáteční peripetie a být trpělivá. Zároveň postupně utahovat šrouby. Co jsem nepochopil je, že je zadaný
Ani PA nie je 100%, stale je to zaistene primitivnym zamockom, ktory otvorite za par sekund ![]()
Ak neviete ako otvarat zamky, staci kupit za 10 eur zaciatocnicku sadu na lock-picking, pozriet tutorial a tieto zamocky na klietkach su hned otvorene.
A tak je lahke dostat sa da z kazdej klietky a pasu, aj z tych Latovsky, stale maju len zamocky ktore je lahke otvorit aj bez klucika.
Asi jedina alternativa 100% zamknutia by bola ked to zaleptate lepidlom a bolo by to z kovu ako napr. titann, lebo klasicke klietky by sa stale dali prerezat pilkou na zelezo...
Zamykanie je proste o niecom inom, nez ze ma clovek na sebe nieco, z coho sa nie je mozne dostat. Je to o vzajomnej dovere, ked Dominant vie, ze aj ked by sa teoreticky mohol jeho sub dostat von, tak by to bud zistil, alebo v lepsom pripade by sa sub sam/a priznal.
Lze provléct plombu skrze zámeček a nějaká sada a šikovné prstíky jsou člověku absolutně zbytečné.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zlobivec co vše sundá
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB