1

Téma: Pás cudnosti kolem boků

Ahoj, má někdo zkušenosti s tímto pásem?

Růžový pás:
https://www.cudnost.cz/fotky/zprostredkovani/9-1.jpg

Jak se dá nastavit menší obvod, je lanko vcelku a protažení kolem dokola? Dá se lanko přeštípnout nebo jak upravit?

Děkuji.

2

Re: Pás cudnosti kolem boků

Tak již vše vyřešeno, originál imbus a lanko je přesně jak jsem si myslel protažené dokola, stačí povolit a zatáhnout, nejdříve zkrátit bužírku. Nasazeno v noci - spaní OK, za volantem také nevadí- no super!! Konečně jsem našel pás - klec co dobře sedí, snad uchycení dlouho vydrží se zámečkem. Dopoledne předání klíčů a termín mám na první sundání 4.1.22 Tak se moc těším. Jen ten konec nad klecí trošku reje do břicha smile Tímto děkuji Vojtovi za objednání a zaslání.

3

Super, rádo se stalo a jsem moc rád, že jsi pás nakonec pošteloval a že ti vyhovuje.

4

Jestli dobře vidím , tento pás má klec i přes varlata, vlezou se v pohodě ? Nebo je to mačká hodně? Doteď jsem varlata měl vždy přístupné, liší se to hodně od zamčení v klicce?

5

Varlata se pohodlně vejdou, nic kromě kabelů do boků netlačí, klicka je super, tady alespoň cítím když mi tuhne a krásně se zarývá klec do kůže.Dle fotky jsem měl špatně sestavený poslední díl na zámek. Nyní je to již v pořádku.Jen si dejte pozor, ať máte vše správně, protože při zkrácení lanka se roztřepi konce a jdou těžko provlékat.
Věřím, že v něm již vydržím minimálně do 4.1. kdy jdu k lékaři a pás bude muset jít klíče odevzdány tak stejně dříve nesundávám a těším se na zamčené vánoce.