1

Téma: Jak donutit přítele nechat se zamknout na delší dobu?

Ahoj,v roli klicnice jsem nova ikdyz s pritelem jsme uz klicku nekolikrat zkouseli, BDSM je nam blizke. Vzdy to ale po nake dobe skoncilo. Pritel vzdy prijde, ze ji chce vyuzit a abych ho ovladala, ale po urcite dobe si ji odmitne nasadit a zas spadneme do normalu. Nevim jak k tomu pristoupit a "donutit" ho k opetovnemu nasazani a dlouhodobemu noseni a prohloubeni D/s vztahu. Muzete mi prosim poradit jak na to?

2

Re: Jak donutit přítele nechat se zamknout na delší dobu?

ahoj, z mého pohledu bych ti poradila dvě rady, sundavat jen když chceš ty, klidně po delší době, přece klíč máš ty. a za druhé sundavat jen když ho máš přivázaného a hned co s ním skončíš nasadit, aby neměl možnost odmlouvat.
to je jen můj podled.

3

To bohužel nejde, kvůli práci a koníčku ho musím občas odemknout i jen tak.

4

Ahoj, podle mě to prostě nejde bez toho, aby chtěl sám. Ale na druhou stranu, pokud je sub, tak ho můžeš nějak motivovat. Třeba mu slíbit jiné věci, které má v rámci D/s rád, za podmínky, že se nechá zase zamknout. Když to udělá, máš v podstatě vyhráno, protože udržet ho pak v CB nebude až takový problém ;-).

5

Nám se osvědčilo následující pravidlo: za počet dní bez klícky bude následující počet uzamčených dní x2 + 4 dny (tedy 1 den bez = 1x2+4 = 6 dní zamčený, 3 dny bez = 10 dní zamčený)
Ve vašem případě bych třeba přidal, že nezbytně nutná doba pro práci a koníček se nepočítá. U nás se nepočítá doba na společné hrátky, kdy mne sama odemkla.
Manželka si to sama hlídá, a když jsem zkusmo klícku po hrátkách dva dny nenasadil, hned se mi připomněla a přidala 8 dní smile

6

Jo to mě nenapadlo, to by mohlo zabrat, ale to musim asi vydržet bez sexu než se zamkne.

7

Ahoj. Na mě platí nejvíc , to že to má Paní chce. Dál na mě hodně platí klasika. "To ty by jsi nezvládnul, to nevydržíš." A já se, pak snažím Paní dokázat, že to zvládnu.

8

No tak asi to musí chytit tak nějak oba ale pokud se to chlapovi zalíbí je to asi na trvalo.

9

Je hodně zajímavé že jsme z manželkou o pásu cudnosti nevěděli nic skoro 30 let manželství a když jsme to opravdu náhodou objevili tak jsme nechápali na co to je a proč by si to někdo nasadil a to ještě dobrovolně a už 7 let je to naší součástí a krásným vztahem.

10

Tak sex mít můžeš. Orální, prsty atd.

11

Nebude problém aj na druhej strane? Myslím tým či zvládate úlohu dominy a ovládania? Ono nejde len o to zamknúť a nechať tak. Premena to má význam keď má žena dráždi provokuje a hra sa.  Nesmie to skončiť ako zamknutý stav a tým to končí

12

Ahoj. Tiež mi práca nedovolí nosiť pás 24/7. Zamknem sa vždy keď prídem domov a do roboty musím poprosiť o odomknutie. Ale Pani vždy skontroluje či som sa zamkol a keď nie, mám mínus body, alebo výprask. Keby to nerobí, nebavilo by ma to.Pani sa skrátka musí, správať dominantne a nekompromisne trvať na zamknutí.Samotné zamknutie ma bez toho nebaví a nemá pre mňa zmysel.

13

Ten matematický počet se mi líbí. Je to rafinované a zcela jasné.

14

Možná to sem nepatří, ale s dlouhodobým uzamčením to souvisí. Má Princezna by ráda klíček od pásu ve tvaru srdce. Máme Cobru s integrovaným zámkem. Neví někdo kde by se takový klíč k pásu dal pořídit, objednat na zakázku? Děkuji.

15

Stávající klíček se upne do svěráku, vezme se pilník a pilníkem se vypiluje požadovaný tvar. Za hodinu není co dělat. Za každou započatou hodinu z prodlení, týden uzamčení navíc. Je-li madam vynalézavá, přikáže použití jemného, nejlépe jehlového pilníku.