Téma: Ivysweet: 28 denní cyklus cudnosti
Hezký den, ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost s (pro mě) ideálním nastavením cudnosti pro mého manžela. Když s uzamykáním do klícky před třemi roky přišel, byla jsem dost překvapená. Na první dobrou pro mě bylo těžké si připustit tak výraznou změnu některých vzorců, které v sobě mám od dětství, ale brzy jsem začala přicházet na netušené možnosti, které cudnost přináší. Jeho přiznání k masturbaci a poté k menším sexuálním výkonům mě nejdřív zarazilo, pak dojalo a život nám díky tomu přinesl obrovskou šňůru překvapujících zážitků, které (pro něj) nebyly vždy příjemné
. To ale není to, proč píšu, třeba jich pár někdy popíšu, když budete mít chuť.
Mým hlavním tématem je, že jsme dlouho zkoušeli, jak nastavit cyklus uzamykání, tak, aby nám to oběma vyhovovalo. Přes krátkodobé uzamykání jen tak pro oživení, přes dlouhodobé rekordy, kdy byl několik měsíců bez orgasmu. Něco tomu však vždy chybělo, jeden z nás vždy nebyl úplně spokojen, ale především (a to je hlavní), to vadilo mě. Mám ráda pravidelnost a jasné nastavení. Přidávání dnů za trest je pro mě obtěžující, tresty si vyberu mnohem raději formou zábavného ponížení nebo domácích prací. Navíc cokoliv není pravidelné, postupně upadá a to jsem po zjištění pozitiv opravdu nechtěla připustit.
Stále mi také nebylo jasné, proč je v určitých dnech krásně nadržený, udělá pro mě všechno a uspokojí mě třeba pětkrát denně (když mám chuť) a pak najednou tato vášeň upadá, i když prokazatelně (množství spermatu měříme důkladně) neejakuloval. Začala jsem tedy hledat v různých vědeckých zdrojích o produkci testosteronu a dalších látek. Tím vás nebudu zdržovat, trvalo to dlouho, nicméně vypadl mi jeden extrémně zajímavý pojem POMCI – volně přeložená zkratka zní OBDOBÍ MAXIMÁLNÍ INVESTICE DO NÁMLUV. Což se dá jednoduše popsat jako – to zvířátko je maximálně nadržené a pro uvolnění udělá cokoliv. A to nastává průměrně 9 – 12 dnů po plném orgasmu, při kterém hladina testosteronu brutálně padá a zvířátko se stává línější a málo použitelné pro práci i sex. Příliš dlouhá doba cudnosti však naučí tělo, aby si zvyklo a POMCI klesá, jako by bylo orgasmu dosaženo – nebavím se o zbavení spermatu, to je jiná kapitola .
No a do toho všeho bylo potřeba zařadit mou menstruaci, kde v určitých dnech mám prostě chuť na sex víc než velkou a jednou za týden mi to nestačí a pak se zase chuť vytrácí a nechci poslouchat jeho prosby a žadonění. Návod se tedy začal rýsovat a stačilo tomu dát pravidla, která mě budou bavit. Můj cyklus má celkem přesně 28 dní a tak jsem vycvičila svého manžela na stejný cyklus, který však začíná a končí v jiných dnech než můj.
Cílem je, aby byl maximálně nadržený a připravený mě sexuálně uspokojovat kdykoliv a kdekoliv mezi osmým a šestnáctým dnem mého cyklu a tuto schopnost si uchovat do dvacátého dne mého cyklu. V té době si užívám sexu a orgasmů, když hrozí jeho výstřik, udělám si z něj robertka, ale stále o mě pečuje a neodmlouvá. Od šestého dne vyžaduji každodenní orální uspokojování, abych se správně naladila (i on) na následující období mých bouřlivých vyvrcholení. (Cyklus začíná mou menstruací – den 1. – 6.). V této době je nemilosrdně bez ejakulace pod hrozbou přísných trestů a mimo kontakt se mnou samozřejmě uzavřený. Aby se do této fáze dostal, začíná jeho cyklus o čtyři dny dříve než můj (ano to období, kdy mě nebaví jeho škemrání, a nemám chuť na sex). A tyto čtyři dny má minimálně tři ejakulace denně, někdy to zvýším i na pět a pokud to nezvládne, používám tresty, které fakt nemá rád (třeba ho pošlu nakupovat v ženských šatech, přivedu kamarádku, která to má doma stejně a vysmíváme se mu atd.). V těchto dnech nemusí jíst své sperma (pokud nezlobil nebo se nerozhodnu jinak), ale většinou ho nechávám vyvrcholit v kondomu a vše mu schovávám na období, kdy je nadržený a prosí o to, aby to mohl sníst z mé kundičky, a dávám si záležet, aby si orgasmy „užil“. První orgasmus po čtyřiadvacetidenní cudnosti je již tradicí, kdy si obléknu kožené prádlo a rukavičky, přivážu mu nohy na skobu na zdi, svážu ruce, vyprávím prasárničky (nejvíce ho rajcuje, když mluvím o sexu s jinými – lépe obdařenými muži a z něj dělám chudáčka, který jen žere vlastní semeno a ještě za to děkuje) a tu největší dávku za skoro měsíc frustrace mu nastříkám do obličeje – když mám náladu, použiju i trychtýř a dostane dávku vitamínů přímo do pusy. Další orgasmy řeším podle nálady – vibrátory, zkažením, šukáním hraček, polštářů a mnoha dalších způsobů, které mě fakt baví
. Proč mu přikazuji tolik orgasmů? Není to proti cudnosti? Naopak, aspoň u mě. Důvod je prostý, v těchto dnech po abstinenci mu nastartuji metabolismus k rychlé výrobě semene a nárůstu testosteronu, do fáze POMCI se tak dostává už sedmý až osmý den a já tak mám plný servis rychleji a ve větší kvalitě. Cudnost v rámci měsíců mi nic zajímavého nepřinesla, takhle je to jeho neustálé zmítání ve frustraci z nedostatku nebo přebytku ejakulace velmi zábavné a praktické.
Co je ještě důležité, tak že jednou až dvakrát v průběhu cudného cyklu manžela podojím (spíš pro mou zábavu a potěšení), tady vycházím z návodu Lady Lubyanky, která zpracovává téma velmi podrobně a do hloubky včetně zdravotních a rizikových faktorů. V podstatě pracuje s Pavlovovým reflexem, jen manžel neslintá v puse, ale trochu níž
, samozřejmostí je, že cokoliv ukápne (mimo období prvních čtyř dnů jeho cyklu), tak zkonzumuje a poděkuje za to, taky tak poznám, zda vytekl nebo se to zvrtlo v orgasmus – když vyteče, papá se skutečnou chutí - ňami. Jeho čtvrtý den cyklu večer přichází zamčení, kdy po posledním orgasmu (obvykle ho nechám se zavázanýma rukama šukat ručník nebo plyšáka) ho omyju, oholím a zámek cvaká. Vím, že v tu chvíli na to nemá nejmenší chuť, ale taky ví, že ho čeká skvělá jízda, takže ani neprotestuje (stejně by mu to nepomohlo).
A tak to opakujeme měsíc za měsícem a náš vztah se nastartoval k úplně jiné dimenzi. Vzájemně se milujeme a žijeme rovnocenný život, jen v rámci uspokojování jsem Paní já a oba víme, že to tak má být. Když vás bude něco zajímat nebo si budete chtít přečíst něco víc, dejte vědět
. Cudnosti zdar. Ivy.